Разлика във възрастта 20 години

• 50 265
  • 635
  •   2
Отговори
# 240
Освен това понеже не го избирах по годините ,а по характера,той а абсолютно моногамен ,отдаден на мен и сина си. smile3534
Не е ли бил женен преди да те срещне?
И не си била младата любовница,заради която е зарязал моногамно първата си жена?  

А ако изобщо не се е женил до 40-годишна възраст,това пак не говори добре за него.
След като се е нахойкал и наживял, си е осигурил млада ,красива жена,с която да се фука и да го гледа на старини....    Grinning  

Може и да има някакви чувства,но погледнато отстрани ,не личи...

# 241
  • Бургас
Аз съм на 25, мъжът ми е на 41. Ако има някакво значение - винаги съм харесвала по-възрастни от мен мъже. Аз самата се чувствам на повече години отколкото съм - отдавна е така, мъжете нямат нищо общо. Финансово зависима до момента съм била единствено и само от родителите си. Изучих се, работя и сега разчитам на себе си.
Ако кажа, че възрастта няма значение - ще сгреша само по един параграф (и то не е сигурно) - колкото по-възрастен е един човек (особено мъж), толкова по-устойчив става характерът му. Поне в моя случай е така - мъжът ми не подлага на коментар мнението си, има навици, на които не мога да повлияя в никакъв случай и при никакви обстоятелства. Не знам обаче доколко това се дължи на възрастта и разликата между нас, но съм склонна да мисля, че в ранната си младост все пак е бил по-гъвкав.
Иначе - възрастта е последното нещо, което може да повлияе на едни отношения. Ако разбирането, хармонията, диалогът, уважението липсва - и в един и същи ден, месец и година да сте родени - връзката ви е обречена.

# 242
  • София
Аз съм на 25, мъжът ми е на 41. Ако има някакво значение - винаги съм харесвала по-възрастни от мен мъже.
Никога не бих спорила именно с такова изказване  Peace
Не можеш да влияеш на някого за нещо, към което човек има афинитет, ако мога така да го нарека. Така както аз например пък изобщо не харесвам и не се заглеждам по по-възрастни мъже. Кой може да ми го оспори  Grinning

Дърт козел......?????Грозно...............!  Много грозно изказване на човек,на който симпатизирах от време.
Айде внимавайте малко...Тия,младите дами,дето все вие ще живеете,а съпружеското тяло ще има болежки.И ще се гледате,щото сте на една възраст, на една линия....Че някой ще ви пита ли кой, кога, да,///не дай,Боже//НЕ,/да се случи нещо?
Има си и лаф де------на болния мъж-жена му ......
Ако за лафа не си спомня някой-да пита.
Че е трудно с голяма разлика-не споря.
И годините си говорят тяхното.
Не можем да променим нищо,
което зависи от ПРИРОДАТА.
Много съжалявам, че съм ти развалила доброто впечатление от моята персона  Peace Настина (не подозирах, че имам симпатизанти  Blush).
И ако беше чела по-внимателно писанията ми, може би щеше да си направиш извод защо толкова рязко се изказвам за зрелите мъже  Wink Като съм попаднала веднъж на кофти такъв на млади години и ми се е сгадило от него на всички фронтове - това е положението  Sick Но да не задълбавам, че не ми е приятно.
И стига вече с това умиране, особено на млади хора. За мен това са грозни изказвания  Peace
П.П. Обещавам да внимавам как пресичам улиците  Laughing Колкото до болести нищо не обещавам, понеже не съм застрахована, както също и наборът ми  Wink

Последна редакция: чт, 14 окт 2010, 14:56 от tonkabonka

# 243
tonkabonka, казахме вече  Mr. Green

# 244
Освен това понеже не го избирах по годините ,а по характера,той а абсолютно моногамен ,отдаден на мен и сина си. smile3534

А ако изобщо не се е женил до 40-годишна възраст,това пак не говори добре за него.
След като се е нахойкал и наживял, си е осигурил млада ,красива жена,с която да се фука и да го гледа на старини....    Grinning  

Да, наслушала съм се на това. Може и да е така, но какво от това? Явно трябва да го изхвърля.
Предпочитам да е хойкал, независимо от негативите от това. Някой знае ли как да се справи с мъжкото хойкане? Щото аз знам само един начин и не забравяйте, че по-добре нахойкал се (ако изобщо има такова понятие в свършено време), отколкото ненахойкал се.
И съм много доволна, че не се е женил.
Понякога е много трудно с културната разлика от възрастта, особено ако си имаш един определен живот и трябва рязко да си промениш бита. Не само поради възрастта, но и по редица други причини. Да, съобразяването понякога е много висока цена.
Понякога може и да се питаш има ли шанс изобщо това. Особено когато всички наоколо говорят как аз трябва да си намеря някой 30годишен, а той някоя 35годишна улегнала жена, защото ще сме си по-подходящи, ще ни е по-лесно. Как той не бил за мен, как особено не можело да живеем на двата края на държавата. И странични шеги как сме се разделяли 18 пъти. И събирали точно толкова. Противно на всякаква логика.
И като си премеря нервите, като се сетя колко ми беше неподходящо да съм го срещнала именно в този момент, наистина се питам къде ми беше главата. Ама после се сещам за някои моменти и знам, че изобщо не ми е трябвало глава. Ако съм нямала тези неприятности, сигурно съм щяла да имам други. Да де, ама пък не се знае какви са щели да ми бъдат приятните моменти. И дали изобщо ще мога да се наслаждавам да изпитвам това, което изпитвам в момента, ако го бях отхвърлила. И тогава си давам сметка, че не ми трябва глава, за да знам какво искам, че не ми пука какво мислят околните, че всъщност трудностите си ги правим ние самите с много мислене и прекалено много стереотипи и скрупули.
Мисля, че каквото и да кажем на авторката, най-добрия съвет е да се вгледа в чувствата си, защото изживените приятни емоции са това, което остава на човек и му дава сила да продължи каквото и да се случи. Понякога заради много разум можем да пропуснем нещо много хубаво.

# 245
Аз съм на 25, мъжът ми е на 41. Ако има някакво значение - винаги съм харесвала по-възрастни от мен мъже.
Никога не бих спорила именно с такова изказване  Peace
Не можеш да влияеш на някого за нещо, към което човек има афинитет, ако мога така да го нарека. Така както аз например пък изобщо не харесвам и не се заглеждам по по-възрастни мъже. Кой може да ми го оспори  Grinning

О, във форума винаги ще се намери тълпа от специалисти, които са убедени, че могат да оспорят чувствата и предпочитанията ти. Grinning

Yulichka, напълно съм съгласта с теб.   bouquet

Беки  bouquet

# 246
за детето ми е малко мъчно . Confused ... че после съучениците му как ще го кодошат  Confused

Немо, и ти ли, приятелю, си седнал тук с преждата и шишовете?
Поизтупай, моля те, прашните си разсъждения. Да, едно време е било така. Но всичко тече и се променя. Няма нищо необичайно в това родители, минали 40-те, да бутат количка. А що се отнася до присмехулниците, жалко, ако имаш такова обкръжение. Те, децата, не са виновни, а родителите- ей, такива с понабръчкани разбирания.
.

Лили .. за кой ли път казвам че пиша на база лични наблюдения ...  Peace ако не ви звучи вероятно - значи живеем в различно време  Whistling .. аз в сегашно .. някои в бъдеще  Crossing Arms

# 247
Разбира се, че е кофти майка ти да е на годините а бабите на приятелчетата ти и разбира се, че това прави впечатление.

# 248
Не е ли бил женен преди да те срещне?
И не си била младата любовница,заради която е зарязал моногамно първата си жена? 

След като се е нахойкал и наживял, си е осигурил млада ,красива жена,с която да се фука и да го гледа на старини....    Grinning 

Не ,не  бил женен,не съм му била любовница.Не знам ,явно не му е било да женене,правил е пари,обиколил е света,все хубави неща.И да предпочитам да се е нахойкал,отколкото 1вата мръсница, която знае повече номера да му завърти главата.

Може и да се фука,и има защо .Не всеки може на 40 да си намери 20 годишна,в която да се влюби и която толкова да го обича.А колко мъже искат да са на негово място?Ами нз,все ще се намери някой.

И стига с тези пари.Когато се влюбвахме,с месеци стояхме у тях,в ергенския му двустаен апартамент,защото искахме да сме само двамата и това ни беше най-приятно в момента,нито знаех какво има в гаража,нито в банката,нито ми е купувал неща.Когато дойде сезона,изкара колите ,тръгнахме по морета и т.н. вече бях бременна с планираното ни дете.

Мисля,че много изкривихте темата.

Да,такава връзка е възможна,ако има любов, както всяка друга!!!

# 249
Мацейййййй, хората имат по една таванска стая за ергенска квартира, твоя в двустаен се ширил  Joy
И кво ще рече - като дойде сезона  Joy

# 250
Мацейййййй, хората имат по една таванска стая за ергенска квартира, твоя в двустаен се ширил  Joy
И кво ще рече - като дойде сезона  Joy
Ловния, viliko, ловния сезон  Mr. Green

# 251
То възрастта няма отношение дали ще кажат, че си с него заради парите. Това го установих вече - с младо гадже съм, ама съм с него заради парите (това в очите на околните), пък не виждам какво му е, та точно затова се закачиха. Явно е въпрос дали има пари, а не дали е на 20 или на 40  Tired

Иначе от сегашната ми позиция (22г.), намирам доста мъже на 42г. за изключително привлекателни. Първата ми сериозна връзка беше с момче 9 години по-голямо от мен. Идея си нямам как ще виждам нещата, когато съм на 50, а той на 70... мисля си, че тогава ще погледна по различен начин, но ако става въпрос в чисто физически смисъл. Едва ли ще престана да обичам някой, защото се е сбръчкал или има голяма вероятност да получи инфаркт  Crazy Обаче е факт, че аз на 50 ще имам други потребности, отколкото той  Rolling Eyes Не съм сигурна, че бих успяла да изградя семейство с такава възрастова разлика, но за връзка - да  Wink

пп - и на мен ми стана интересно кой сезон, да не е от т.нар. летни шофьори  Mr. Green

# 252
Хахахаха, е как кой сезон.....ами летния, че то зимата колите трудно се поддържат, пък и не всеки става за шофьор из снега. )

Естествено, че страхотните мадами на по 20г с мъже на по 40+ ще скокнат да си защитават страхотните, наживели се и нахойкали мъже. ) Ама то един мъж ако е хойкал на 20-30г, ще го прави и на 40г. Докато му мине еуфорията от влюбването и това да се прави на родител и съпруг.

# 253
Сетих се! Верно зимата не стаа да смъкнеш гюрука и да бипкаш по пилешкото  Joy

# 254
Сетих се! Верно зимата не стаа да смъкнеш гюрука и да бипкаш по пилешкото  Joy

Пък и човека зимата я държал мацката в апартамента, да пести от разходи по ресторанти и т.н., че да събере пари за бензинец..)  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт