Разлика във възрастта 20 години

• 50 416
  • 635
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Правиш добро впечатление, запомнящ се потребител си, но както едно момиче написа, малко се разочаровах от мисленето ти  Rolling Eyes
Мерси, но нали знаеш, че няма начин да мислим еднакво за всичко  Peace  Grinning
Явно това е темата, в която опропастих добрия си имидж  Crazy

# 451
Вили, няма нищо странно. Аз и ти можем да държим много на секса, но на Ирина и Станка да им е все едно.
Това исках да кажа... И това че някои мъже не изпълняват съпружеските си задължения още преди да минат 60. Това странно ли ти звучи?  Laughing
От няколко дена си в странна фаза - отиваш ввсем различни разсъждения от изходящото  Joy
Иначе всичко е възможно в тоя свят, да, ама аз не на всичко подскачам от кеф.

Тонкеее - много лесно се даде, бе жена  Twisted Evil

# 452
Има мъже,които мнооооооооооого преди 60 не ги изпълняват Peace Но "съпружески задължения" еми сори но е от миналият век!!!Как може секса да е задължение??Как може да му стане по задължение ooooh! Тъпо и невярно според мен.Без да се заяждам,но на сила никой мъж не може да е*е!!!!Напротив,насила може да бъде отблъснат!!!!
И не вярвам,4е има жени,които да могат без секс....дори момите на село от мюсюлмански произход и вяра се женят рано!!!Ми сърби ги ама искат да е по закон.Има действително асексуални хора-гледала съм филми по темата-не зная дали е разли4ие или болест,но и това съществува.Но не мисля,4е съседката Станка може да не иска........

# 453
Така е, Лили, ама добрето го владеят не до 60-70 годинки, айде сега, пък аз като съм на 40 - предполагам все още ще ми се иска   Wink
И тъй, ние 40 годишните аз съм и 3 сме точно в разцвета на силите си... и жената става на 40 след два месеца, но добре се справя... така че  viliko спокойно... както се казва, апетита идва с основното ядене... дори ще ти е по сладко като станеш на 40!!! Laughing

# 454
Да бе, Соте - ама ще ми е за предпочитане 40-50 годишно мъжко, пред 60-70 годишно  Joy

# 455
От няколко дена си в странна фаза - отиваш ввсем различни разсъждения от изходящото  Joy
Аз имах ли такова?  Joy

Тони, какъв имидж? Ако си дошла, да градиш такъв, отивай в КМ!  Crossing Arms

# 456
  • София
Тони, какъв имидж? Ако си дошла, да градиш такъв, отивай в КМ!  Crossing Arms
Как какъв, Лили - ей такъв, майтап да става  Grinning Вярваш ли, че не съм стъпвала в КМ  Crazy

Тонкеее - много лесно се даде, бе жена  Twisted Evil
вили, как ше се давам бе душа - само на младо се давам  Joy

Соте, именно де - и двамата с жена ти сте на по 40 г. Драма няма  Peace

# 457
Кво е КМ? newsm78

# 458
Вярваш ли, че не съм стъпвала в КМ  Crazy
Аз пък редовно си чета там, даже имам и тема- второ издание  Flutter

Вили, Красива мама. Не го взимай буквално, само така се казва подфорумът  Laughing

# 459
Да бе, Соте - ама ще ми е за предпочитане 40-50 годишно мъжко, пред 60-70 годишно  Joy
Спокойно, медицината прави чудеса в момента... Laughing

# 460
Да бе, Соте - ама ще ми е за предпочитане 40-50 годишно мъжко, пред 60-70 годишно  Joy
Спокойно медицината прави чудеса в момента... Laughing
Чувала съм.
Ама и тя до време. Лилито - нали я виждаш!!!
П.П. Инавова - не наща Лили  Joy

# 461
  • София
вили, ти твоя мъж май планираш да го сексиш до 100 години  Joy

# 462
П.П. Инавова - не наща Лили  Joy

Не думай, жено! Точно това си помислих  Joy

# 463
вили, ти твоя мъж май планираш да го сексиш до 100 години  Joy

Тихо, да не чуе  Flutter

# 464
Абе момичета не че се заяждам ама как се възбуждате и Ви се прави секс с дядки на 50-60 години???
На мен са ми отвратителни пък камоли да си правим секс изпълнения с такива.
Те сигурно и достойнствата им след 7-8 минути работа омекват... newsm78 newsm78 newsm78
Просто наистина се чудя и не се заяждам.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт