Разлика във възрастта 20 години

• 50 253
  • 635
  •   1
Отговори
# 60
Бе и аз секс не правя,ноооо явно на някои им се отразява ЯКО

# 61
 JoyЩо за странна реакция?Че е тъпо, тъпо е снахите да наричат свекървите си "майко", но наистина традицията е такава.Не прочетох viliko да казва, че това е правилно, а само, че такъв е обичая.

# 62

Ето къде ти е проблема  Tired

# 63
  • някъде по морето

Ето къде ти е проблема  Tired

LaughingПак се заформя купоон....

# 64
Мира, никой не е искал да те обиди. Учудва ме неосведомеността ти. От както се помня това си е традиция-на тъщата се вика баба, на свекървата майка. И аз не го приемам. Откъде на къде майка ми да я бабосват, а аз да имам още една майка.
Не си знаела, сега вече знаеш.

# 65
Ако съм те обидила-извинявай.

# 66
Мира, никой не е искал да те обиди. Учудва ме неосведомеността ти. От както се помня това си е традиция-на тъщата се вика баба, на свекървата майка. И аз не го приемам. Откъде на къде майка ми да я бабосват, а аз да имам още една майка.
Аааа, моля, моля, полу-братът на годениками мамосва и татикосва родителите на жена си, по негово желание Tired.

# 67
Аааа, моля, моля, полу-братът на годениками мамосва и татикосва родителите на жена си, по негово желание Tired.

Да, но по негово желание.  Не защото традицията повелява. Има разлика.
И аз не наричам свекърва си майка, пак по мое желание.

# 68
За мен не е нормално, но приемам, че хората имат право да решават сами за живота си. Аз не бих се поставила в такава ситуация обаче.

# 69
Ние имаме 20 години разлика.Няма смисъл да ви казвам защо сме задно,или ще ми повярвате че съм се влюбила в него или не.
Няма да ви обяснявам и колко добре изглежда нищо общо с наборите си,приемете го на доверие.

Дали живеем добре,ами нз ,ние сме постоянно по ресторанти,морета,магазини,гледаме си в къщи съкровището и сме безкрайно щастливи.
Колежките ми от университета са вечно по нощни смени ,изморени,и т.н. нз кой се радва повече не живота...

Плюсовете са много.1.станах млада майка,което трудно ще стане с мои набор 19 годишен.2.Нговият опит в живота ме предпазва от много грешки в живота.3.Любовта му - от много глупоссти с които се сблъскват моми4етата...

Сигурна съм, че ни предстоят много хубави неща.
И знаете ли какво,сигурна съм 4е дори след 10 години да се разделим или просто не сме толкова щастливи,за това време ще сме изживяли толкова щастие колкото малцина.Не бих се "избягала" ако върна времето.Защото с никой не бих била толкова върховно щастлива!

# 70
От колко време сте заедно?

# 71
Защото с никой не бих била толкова върховно щастлива!
То и аз съм се самозаблуждавала така, докато не срещнах годеника си Peace.
А за "Колежките ми от университета са вечно по нощни смени ,изморени,и т.н. нз кой се радва повече не живота..." смятам, че животът не е само радост, но и предизвикателство. Те сами ще постигнат целите си и повярвай ми, няма по-голямо удовлетворение от това, когато погледнеш назад. Докато на теб всичко ти е поднесено на тепсия. Аз не бих се чувствала щастлива като държанка на някого Peace.
И мен никога не са ме издържали.

# 72
Естествено, че жена на 20 ще й е добре с батко на 40, на коя не е  Laughing и на 30 ще й е добре той като е на 50, обаче после? Тя ще тане на 50, той ще е на 70, хич не става.
С две думи, ако е просто сексуална връзка - става, но за семейство, не ми допада идеята, въпреки, че то като дойде - не пита и никой не мисли какво ще е след 20-30 г., може след 10 ТИР да я блъсне, поне ще си е поживяла с човека, когото обича.

# 73
За краткотрайна връзка....донякъде е ок. За брак....не, не бих се наела с това. Твърде голяма разлика и със сигурност след известно време започва да се усеща и отразява и на двамата партньори.
Да, и аз като съм била на по 18-20г залитах и съм била с "батковци" на по 35-40, естествено опита в много отношения си казва думата. ) Не е като да си с 20г хлапак, който още не знае какво точно да прави. )

# 74
Защото с никой не бих била толкова върховно щастлива!
То и аз съм се самозаблуждавала така, докато не срещнах годеника си Peace.
А за "Колежките ми от университета са вечно по нощни смени ,изморени,и т.н. нз кой се радва повече не живота..." смятам, че животът не е само радост, но и предизвикателство. Те сами ще постигнат целите си и повярвай ми, няма по-голямо удовлетворение от това, когато погледнеш назад. Докато на теб всичко ти е поднесено на тепсия. Аз не бих се чувствала щастлива като държанка на някого Peace.
И мен никога не са ме издържали.

Ами аз съм на 20 ?Какво ,кариера ли да имам?Всички студенти ,които учат държанки ли са някои,на родителите си може би,уча редовно,престижна специалност,всеки ден съм на лекции,отделно ходя на курсове и от догодина ще карам друг университет задочно,имам планове за бъдещето и правя всичко за осъществяването им.В момента не мога да работя друго освен сервитьорка,продавачка и т.н. а те едва ли ще постигнат ,много в тази насока?!Това е докато са студенти,а парите им отиват за парцалки и излизане...Всеки ден си говорим не са толкова удовлетворени.

Общи условия

Активация на акаунт