Разлика във възрастта 20 години

• 50 444
  • 635
  •   1
Отговори
# 90
А ако разликата е 10 години .... пак ли се усещат различията .. как мислите или поне имате ли наблюдения някакви?  Thinking

Със съпруга ми имаме 9г разлика. Женени сме от 3г, преди това още 2г заедно.
След като създадохме семейство и дете, естествено нещата и живота ни се попромениха. ) Но...годините разлика не се усещат, поне за сега. )

# 91
lorri, каква точно ти е ситуацията? Имаш такава връзка и мислиш за брак или сте на по-първоначален етап?
Не познавам лично такова семейство, но за връзка - като ти е интересен, защо не?
ситуацията е 19 години разлика. Съвсем не съм привърженик на идеята за брака. И отдавна не съм на 20, но понеже се опитвам да не давам много подробности го формулирах така и остана това впечатление.
Ситуацията е доста заплетена, апропо. Женени поне няма, един усложняващ фактор по-малко. Поне това. Просто когато човек е по средата на някакви свои планове и отношения и изведнъж съдбата го сблъска с нещо толкова силно и интересно... ами устоите се разтърсват. Много познати ме търсят, когато трябва да вземат своите решения, а сега съвсем ме няма - за моите собствени  ...

# 92
Много познати ме търсят, когато трябва да вземат своите решения, а сега съвсем ме няма - за моите собствени  ...
Това е нормално.Отстрани се вижда много по-лесно,фокуса е по-добър.

# 93
А ако разликата е 10 години .... пак ли се усещат различията .. как мислите или поне имате ли наблюдения някакви?  Thinking

ха, ха. Ето, аз питам за 20, но за 10 отговарям със замах - да скоро бях в такава. Не се усещат изобщо

# 94
lorri  каквото  и  да  приказваме   и   мислиме  най  добре  послушай  какво  ти  казва  сърцето , а  без  да  опиташ  няма  и  да  разбереш  дали  ябълката  е  кисела Laughing.
Успех  от  мен Peace.

# 95
Лори, след като се чудиш, сама си си отговорила на въпроса  Wink

Каквото и да напишем, няма как да разсеем съмненията ти.
Мога да ти дам примери за стабилни и дълги бракове с разлика в годините 15-16 години, а познавам и един по-несполучлив.
Но там не годините са проблемът. Това важи за всички бракове, независимо колко години делят партнжорите. На някои хора възрастта не им се вижда или усеща, а на други- да. Единият е домошар цял живот, а другият ляга сутринта. На някой му се беснее и лудее, а друг иска спокойствие... Това е характер, а не възраст.

Последна редакция: ср, 13 окт 2010, 09:25 от Лили - Лу

# 96
yanin4eto - ти си на 20 години и от позицията на липсата на какъвто и да било опит - няма как да знаеш от сега дали не можеш да си по-щастлива някога с някого другиго. Човек може да прави сравнения след време, не в самото начало. Ти сама описваш връзката си - той те гледа, храни те, гледат ти детето, за да можеш ти да си учиш и да се развиваш. А обикновено тоя период на учене и развитие хората го правят сами, без да са с бебе и мъж до себе си задължително. Изживяват други моменти. Имат други потребности и това е нормално за възрастта. При теб нещата са се стекли другояче. Но недей пиши глупости от сорта, че всичките ти колеги са нещастни, защото работят и са необвързани, а ти си безкрайно щастлива с втори баща до себе си  Stop

# 97
  • София
viliko, напълно подкрепям разсъжденията ти!
На 20 бях много "нещастна" студентка  Wink Гаджета, флиртове,  безкрайни купони, дискотеки... (не съм работила, тогава това не беше още масова практика). Спомням си, че бях супер възмутена как най-добрата ми приятелка се беше обвързала сериозно с едно момче и му въртеше манджи и стоеше до печката всекидневно в общежитието  Mr. Green Просто за мен това е възрастта, когато човек трябва да граби с пълни шепи от радостите на живота  Peace
Но все пак съм склонна да приема, че има жени, които поради някакви психологически фактори търсят и изпитват нужда да се обвързват с доста по-възрастни от тях мъже. За това не споря. Аз лично бих предпочела дори нещо по-младичко (сигурен белег, че одъртявам)  Crazy

# 98
Не че удъртяваш - ами ето - понеже онези години са ти най-най - ти се иска някой да ти ги напомни  Mr. Green

# 99
  • с/у ОколоМръсТното

Ситуацията е доста заплетена, апропо. Женени поне няма, е...

Втурвай се бързо и остани верна на подписа си. Всичко ще се намести с времето.

И питам онези, 20 годишните, хванали си 40 г. мъже... Мъжете Ви са си доказали егото (хванах 20г. все още ме бива, (с) голЕма раб'та съм,), а вие какво доказахте/показахте?

# 100
Еее, Шани - хората търсят различни неща в тоя живот. Някои не искат да се докажат, а просто друг около тях да върши всичко.

# 101

Ситуацията е доста заплетена, апропо. Женени поне няма, е...

Втурвай се бързо и остани верна на подписа си. Всичко ще се намести с времето.

И питам онези, 20 годишните, хванали си 40 г. мъже... Мъжете Ви са си доказали егото (хванах 20г. все още ме бива, (с) голЕма раб'та съм,), а вие какво доказахте/показахте?
Нищо не доказват те просто търсят материална облага.Макар , че могат да имат такава и с далеч по - млади мъже. Wink

# 102
Не мисля и че търсят точно материалната облага. По-скоро пренебрегват възрастта и чувствата, заради начина - по който ги кара човека да се чувстват - а именно да задоволява потребностите им всякак.

# 103
Не мисля и че търсят точно материалната облага. По-скоро пренебрегват възрастта и чувствата, заради начина - по който ги кара човека да се чувстват - а именно да задоволява потребностите им всякак.

Айде айде ... потребности .... трънки  Crossing Arms въпроса е в ценностите  Peace ... нищо друго  Whistling

# 104
Напротив. Не е точно ценности. Нека не се лъжем, че в мизерия трудно се оцелява. Не виждам лошо жената да иска мъж на място. И когато това значи мъж с пари - ОК. Когато това значи мъж романтик или мъж домошар...всеки просто избира това, което мисли, че ще е идеалното за него.

Общи условия

Активация на акаунт