Разлика във възрастта 20 години

• 50 398
  • 635
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Да не пренебрегваме все пак фактът, че е по-лесно да хванеш стар и богат, отколкото млад и богат  Mr. Green
П.П. Пууу, ма*а му стара, как все така ми се случва, аз да нося повече пари вкъщи, вместо да ме дундурка някой чичка  ooooh! Ама да съм гледала докато съм се събирала с набор!

# 106
Еее, тогава да вметнем и момента, че стар и богат - все пак ще търси нещо свежо и красиво, така че и това не е така лесно  Whistling

# 107
И как ги кара да се чувстват  този мъж?Мен дори и да ми допада като характер и т.н , не нога да си представя да си легна с мъж на 40 и няколко  Sick,при положение , че има мноди и хубави мъже,че и красиви  финансово.Просто колкото добре и да изглежда този мъж ,да е поддържан и т.н,егн си казва думата.И не  е вярно че млад и богат се намира трудно повярвайте ми даже по лесно се намира .Wink

# 108
Пишем така повърхностно в момента. Има случаи и случаи.

# 109
Напротив. Не е точно ценности. Нека не се лъжем, че в мизерия трудно се оцелява. Не виждам лошо жената да иска мъж на място. И когато това значи мъж с пари - ОК. Когато това значи мъж романтик или мъж домошар...всеки просто избира това, което мисли, че ще е идеалното за него.

не забравяй вилико че като задоволи основните си потребности от 127 чифта обувки .. 97 рокли и ням колко си палта  жисиемчи по последна мода и доволно количество шампанско и др неща от първа необходимост  жената започва да се сеща че има и друго .... ама кво беше тоооо  newsm78 newsm78 нИ знам  Sunglasses

# 110
Лично аз мисля, че ако се разбирате няма никакъв проблем. Много са ми смешни тези разсъждения, че като стане на 60 м/у вас ще зейне непреодолима пропаст, защото примерно той няма да иска да излиза пък ти ще искаш и така. Това е глупаво. Когато си с човек с когото имаш по-малка разлика, какво ти гарантира, че когато той стане на 40 примерно няма да го хване пубертета да хукне след някоя 20 годишна? Тогава дали ще зейне пропастта в отношенията?
Мисля, че няма формула за това, както и съм на мнение, че ако двама души се разбират и допълват, възрастта не е абсолютно никакъв критерии.

# 111
Вили, разоароваш ме. Пееш в един хор със  ССФ  Laughing

# 112
То от мъж до МЪЖ, разликата от небето до земята.
От опит казвам, че възрастта няма значение. Стига да се чувстваш добре със себе си.

# 113
То от мъж до МЪЖ, разликата от небето до земята.
От опит казвам, че възрастта няма значение. Стига да се чувстваш добре със себе си.

ама пък е Мъж точно с главно М. Финансова изгода нямам. По-скоро ще вляза в по-трудни моменти, предвид факта, че ще разруша други добре подредени отношения. Истината е, че самият Мъж казва "с тази разлика във възрастта се чувствам отговорен и не ми се иска да ти провалям бъдещето". Въпреки, че... дам. Сложни са ситуациите житейски.

Физически - както и нагоре някой отбеляза, от човек до човек има голяма разлика. В случая въобще не стои такъв въпрос, възрастта не си личи

# 114
Напротив. Не е точно ценности. Нека не се лъжем, че в мизерия трудно се оцелява. Не виждам лошо жената да иска мъж на място. И когато това значи мъж с пари - ОК. Когато това значи мъж романтик или мъж домошар...всеки просто избира това, което мисли, че ще е идеалното за него.

не забравяй вилико че като задоволи основните си потребности от 127 чифта обувки .. 97 рокли и ням колко си палта  жисиемчи по последна мода и доволно количество шампанско и др неща от първа необходимост  жената започва да се сеща че има и друго .... ама кво беше тоооо  newsm78 newsm78 нИ знам  Sunglasses

Ееее, ама тя и жената удъртява и чичко паричко я сменя с по-нова и по-лъскава и тогава ще й остане време и да чувствува  Laughing
Сериозно, наистина е въпрос на това какво търси една жена. Една иска романтика и с раницата в планината, друга СПА и джакузи, трета къща с добитък...Все тая.

Лили - кво да напраим, не мога да приема да спя с баща си или с дядо си, не мога да си представя, че се крия, нито че общоприетите норми не ме вълнуват. Гледам да не хвърлям фасове по улиците, да не се секна в ръкав, да не псувам в градския транспорт...

lorri - не говорим за теб. Принципно така си чешем.
Но ти ако искаш нещо по-конкретно - дай подробности, така...

# 115
Ееее, ама тя и жената удъртява и чичко паричко я сменя с по-нова и по-лъскава и тогава ще й остане време и да чувствува  Laughing
Сериозно, наистина е въпрос на това какво търси една жена. Една иска романтика и с раницата в планината, друга СПА и джакузи, трета къща с добитък...Все тая.

така е Вилико ... вземе ли да погрознява една жена - удря го на чувства ... 'ама аз го обичам .. как тъй ще ме сменя '  Joy Joy

Романтиката е разтегливо понятие .... както съм казвал и преди - звездите са по-хубави на пълен стомах  Mr. Green после - на нас любоФта минавала през стомаха ... айде айде  Mr. Green

# 116
Лили - кво да напраим, не мога да приема да спя с баща си или с дядо си, не мога да си представя, че се крия, нито че общоприетите норми не ме вълнуват. Гледам да не хвърлям фасове по улиците, да не се секна в ръкав, да не псувам в градския транспорт...
Много си далече, иначе щях да ти представя двама такива френски дядовци- на 44 и 48... Ама са егоисти и не искат да се обвързват, а за какво им е кравата, като и така и пият млякото Twisted Evil

Иначе някои тук разсъждават като баби. Нас, като ни издържат мъжете, ок- финансите са общи. Но, след като Янина е на 20, няма право мъжът и да я издържа, защото иначе му е държанка. Друго си е да се скапе от работа и да смени поне десетима.

Не знам как спите с такива предразсъдъци, честно. Laughing

# 117

Това изобщо не е задължинтелно и не винаги е така Naughty. Имам приятелка, която живее в чужбина, мъжът и е на 55г. вече, а тя е на 35г. Обича си я и си я боготвори още, нищо че по общоприетите представи една жена на 35 вече не е "първа младост". Не я е сменил за някоя 23 годишна, убедена съм че няма и да го направи Peace

# 118
Лили - доста пъти написах, че си чешем езиците и говорим хипотетично. Но ве дна такав авръзка на 20 годишна с 40-50 годишен - вероятността да е от интерес, а не от любов е доста по-голяма.  Wink

Шанталче - що ника ти започва с този интересен знак?
И да ти кажа право жената като стане на 40 още ще я сърби, ама мъжа й на 60 може и да не може да я почеше. И тогава?

# 119
И да ти кажа право жената като стане на 40 още ще я сърби, ама мъжа й на 60 може и да не може да я почеше. И тогава?

То пък, защото всички под 60 могат да те почешат, ами хайде теории  Joy

Общи условия

Активация на акаунт