Разлика във възрастта 20 години

• 50 363
  • 635
  •   1
Отговори
# 150

И защо да е груба?Такава е реалността.Ами ето-наболява ме гърба и кръста след малко късното ми раждане, и годинките сигурно.Без проблем мога да се оплача на мъжо, защото него го болят коленете...И можем да се шегуваме ,че одъртяваме.Мога да го разбера и да му съчувствам.Ще смея ли да кажа на много по-младия си съпруг?Или в обратния вариант-аз съм млада, здрава и жизнена, а той да охка до мен...нееееееее.
[/quote]

Само да те попитам кой е застрахован от болести и болежки, независимо от възрастта. Тесногръдо изказване.

Тонкабонбонка, дърт козел наистина звучи кофти, като определение  Peace

# 151
Еее, дядо чак. Има само едни посребрели слепоочия иначе си изглежда много добре, а и в тялото е атлетичен.

# 152
Eто го пак "дъртият козел" на 55г. Стар ли ви изглежда? Не му ли отива бебето, според вас? Много е миличко според мен, стана баща на тази възраст, защото просто е чакал жената на живота си  Heart Eyes

чакал жената на живота си 
Joy Joy Joy Joy ..... ще ме уморите  hahaha hahaha hahaha

# 153
Вили, на 40 една жена не блести с външен вид на манекенка... А мъжете стават интересни. Аз не виждам дядовци на 40, но колко бабииии... Ама, това е реплика на Немо и му я откраднах този път Laughing

# 154
$hantalche, на 55г и чакал жената на живота си.....)))) ми той още малко ще му свърши живота, ама човека си чакал...
А пък бебето....ми не, не му отива.
Баща ми след няколко месеца ще навърши 50г и има внучка на 3г. Не си го представям ако това беше негово дете, или тепърва да тръгне да прави такова на някоя мацка...)

# 155
  • София
[ За мен един евентуален партньор на 60, та дори и на 50 години е стар откъдето и да го погледна. Говоря от позицията на собствената си възраст  Peace
Eто го пак "дъртият козел" на 55г. Стар ли ви изглежда?
Шанталче, а да изтипосам ли снимка на моя мъж, който е с повече от 20 години по млад от въпросния татко, просто за сравнение. Пък и като ще се хвалим - моят мъж е и хубавец. Не случайно детето ми на него прилича  Grinning

Най-официално се извинявам за определението "дърт козел" на всички, които го сметнаха за неуместно и грубо. Ще внимавам вече какъв език използвам. Това наистина беше изключително цинично. А като се замисля... Свекър ми е на 55 години. Дали пък не сбърках в избора си, щото той хич не е за изхвърляне  Joy

# 156
Еми Немо, някои мъже наистина чакат любовта на живота си, не се женят за първата дропла, само защото стават на 30+  и трябва да са семейни Tired

# 157
Еее, дядо чак. Има само едни посребрели слепоочия иначе си изглежда много добре, а и в тялото е атлетичен.
Шанталче - като дядо на детето. Ето го нашия, за да видиш какво имам предвид: http://pics.data.bg/categories/1/%d0%be%d0%b1%d1%89%d0%b8/e47d23 … daf6a66/dsc00228/  Wink

# 158

Само да те попитам кой е застрахован от болести и болежки, независимо от възрастта. Тесногръдо изказване.

Говорим конкретно за болежките, свързани пряко с възрастта.Сериозни, или не, такива се появяват при всеки!

# 159
  • София
Еми Немо, някои мъже наистина чакат любовта на живота си, не се женят за първата дропла, само защото стават на 30+  и трябва да са семейни Tired
Аз пък това намирам за грубо изказване  Crossing Arms
И държа да го отбележа!

вили, вашият дядо по-бива от показания  Peace  Grinning Я какъв е чернокос!

# 160
$hantalche, на 55г и чакал жената на живота си.....)))) ми той още малко ще му свърши живота, ама човека си чакал...
Баща ми след няколко месеца ще навърши 50г и има внучка на 3г. Не си го представям ако това беше негово дете, или тепърва да тръгне да прави такова на някоя мацка...)
Той чужденец, знаете че те там не страдат много от възрастови предрасъдаци. Човека си е в много добра форма, спортува, гмурка се под вода, кара мотори и не на последно място, е на много висока позиция в Мерцедес в Щутгарт Grinning

# 161
  • София
...и не на последно място, е на много висока позиция в Мерцедес в Щутгарт Grinning
Просто с това трябваше да започнеш  Peace

# 162
Аз пък това намирам за грубо изказване  Crossing Arms
И държа да го отбележа!

вили, вашият дядо по-бива от показания  Peace  Grinning Я какъв е чернокос!

Така де, затова го пльоснах, но да си призная - такива млади гаджета му се лепят и на него  Joy

Шантал - с това да беше почнала - Мерцедес Joy Joy Joy

Тонка - докога?

# 163
[
Шанталче - като дядо на детето. Ето го нашия, за да видиш какво имам предвид:
Еее, супер е. Браво Peace Гледай да не ви го отмъкне някоя матрьошка като мен Laughing

# 164
Той чужденец, знаете че те там не страдат много от възрастови предрасъдаци. Човека си е в много добра форма, спортува, гмурка се под вода, кара мотори и не на последно място, е на много висока позиция в Мерцедес в Щутгарт Grinning

Е и?. ) С този начин на живот, като нищо може след 1-2години да се гътне от инфаркт или инсулт оставяйки 2годишно дете...)
И гмуркането, спортуването и карането на мотори за по няколко часа не е като гледането на ревящо, болно дете, тичането след него, ученето да прохожда и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт