Разлика във възрастта 20 години

• 50 409
  • 635
  •   1
Отговори
# 480
аз съм със скромен опит, но мисля, че разликата между мъж на 25 и мъж на 50 е в отношението към жената. но не ми се залавя на хорото в дискусията Laughing

Еее, Палми! Кажи, де... В коя тема ще ходиш да пишеш? Тук е настанала голяма скука и нямаш богат избор  Grinning

# 481
лили, около мен са много малко жените, които не изглеждат добре, повечето са фреш и секси. сигурно защото мъжете им се грижат за тях Flutter
аз съм със скромен опит, но мисля, че разликата между мъж на 25 и мъж на 50 е в отношението към жената.

точно така    hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

отношението е едно и също - подходите са различни  Whistling

# 482
Един 60 годишен мъж може да зяпа колкото си иска по 20-30 годишните, но въпросът е колко от тях ще му откликнат. Е, подплатен с положение и потфейл - става друга бира. Същото е и при жените - ако мъжът е просто на 60 - трудно ще го загледат ей така просто, ако те самите са на по 30 - без той да предлага нещо по- хай. Та то си е двустранно това.

# 483
Зависи за кои години става на въпрос. Когато си на 20, а мъжът на 40, да. На 30 и 50, да. След тези години биологията започва да си казва мнението. 20 години е почти цяло поколение и ако възгледите не зависят само от поколенията, то организмът, да.
лили, около мен са много малко жените, които не изглеждат добре, повечето са фреш и секси. сигурно защото мъжете им се грижат за тях Flutter
аз съм със скромен опит, но мисля, че разликата между мъж на 25 и мъж на 50 е в отношението към жената.
отношението е едно и също - подходите са различни  Whistling
Този път ще трябва да се съглася с теб. Разликата, наистина е в подхода. Отношението е едно и също и не само това, мисля, че отношението на 25 годишен е далеч по-чисто от лични подбуди и мотиви.

# 484
Даже и при възраст 30 за нея той на 50 пропаста е голяма.
На нея още и се ходи по кръчми нощни барове а на него вече му се доспива в 21ч.
Започва отчуждаване тя си намира един пич на 30 години също обикновенно колега и връзката стига до КРАЙ С дядото... Peace

# 485
Абе колега можеш да си намериш по всяко време принципно  Joy
Истината е, че тия разминавания и търсения, точно конкретни за възрастта - пораждат голяма пропаст, тук съм напълно съгласна  Peace

# 486
Даже и при възраст 30 за нея той на 50 пропаста е голяма.
На нея още и се ходи по кръчми нощни барове а на него вече му се доспива в 21ч.
Започва отчуждаване тя си намира един пич на 30 години също обикновенно колега и връзката стига до КРАЙ С дядото... Peace

Това пък, как го измисли?
Че си лягал в 21 ч.  ooooh!
Той колегата може да се намести пред 30 годишен мъж, гаранция няма.

# 487
  • София
На мен не ми се ходи по кръчми и нощни барове, не ме влече. А мъжът ми си ляга в 1-2 ч. през нощта.

Същото е и при жените - ако мъжът е просто на 60 - трудно ще го загледат ей така просто, ако те самите са на по 30 - без той да предлага нещо по- хай. Та то си е двустранно това.
Аз моя го загледах, без да ми предлага нещо "по-хай"  Laughing

# 488
Твоя на 60 ли е?

# 489
  • София
Да  Peace

# 490
А ти? На 32, ясно.
Как точно се случи при теб - ако искаш кажи - наистина какво те привлече и защо точно той?
И...всяко правило си има изключения, които доказват - самото правило  Laughing

# 491
По българска тема от това- здраве му кажи. Навсякъде в цивилизования свят хората на 40,50,60 живеят пълноценен живот, пътуват,работят и се забавляват. Само за кака Пена 40те е възраст на умора и гледане на внуци.

# 492
Рокси, ти май изчерпа темата  Simple Smile

Иначе за баща ми разказах май. На 60 е, хранят се с майка ми предимно навън, ходят по почивки, на барове, казина.. Не мисля, че им е зле. Пуснах и снимка, даже, за невярващите. И да, има си обожателки- не на 60, а на около 30-40.

# 493
По българска тема от това- здраве му кажи. Навсякъде в цивилизования свят хората на 40,50,60 живеят пълноценен живот, пътуват,работят и се забавляват. Само за кака Пена 40те е възраст на умора и гледане на внуци.
Додето, не станал на толкоз.
Не, по-принцип българина винаги е считал,че може да гледа две поколения и претендира за това.Активната възраст също се  приемала ниска в сексуално отношение и не само там.

# 494
  • София
Как точно се случи при теб - ако искаш кажи - наистина какво те привлече и защо точно той?
Може да прозвучи странно, но се влюбих. Не беше заради парите, той е педагог по професия. Просто ми допадна като характер, отношението му към живота, към хората. Освен това се поддържа, спортувал е цял живот -плуване, карате, езда. Ходи три пъти седмично на фитнес. Няма шкембе или увиснал задник  Laughing Държи се добре с мен, не ми натяква, не повишава тон, търпелив е, занимава се доста с детето, хората го уважават. Е, малко е странно като срещнем някой 35-38 годишен и ми каже: "Този ми е бил ученик"  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт