Разлика във възрастта 20 години

• 50 388
  • 635
  •   1
Отговори
# 495
Добре де, em4eto, не те ли притеснява мисълта, че не е много голяма вероятността да доживее до абитуриенския бал на сина си? newsm78 Аз, дето съм на 39, а таткото-на 44 съм се замисляла по този въпрос, а вие?Разбира се, че няма гаранции и при по-млади бащи, не почвайте пак с ранните инфаркти и инсулти.В този случай направо си ми звучи като безотговорност на въпросния татко.Как така създава деца на тая възраст, като вероятността да може да ги изгледа е доста малка?Също като тази, 63 годишната.......Или, не дай си боже, нещо се случи с младата майка, кой ще се грижи за това детенце?Съжалявам, няма как да разбера тази любов!

Какъв цинизъм?Това е живота, и не можеш да създаваш поколение без изобщо да се замислиш за бъдещето!

Последна редакция: вт, 26 окт 2010, 13:50 от mia71

# 496
По българска тема от това- здраве му кажи. Навсякъде в цивилизования свят хората на 40,50,60 живеят пълноценен живот, пътуват,работят и се забавляват. Само за кака Пена 40те е възраст на умора и гледане на внуци.
Додето, не станал на толкоз.
Не, по-принцип българина винаги е считал,че може да гледа две поколения и претендира за това.Активната възраст също се  приемала ниска в сексуално отношение и не само там.
Изобщо не знам за какво говориш:) аз отдавна живея в цивилизования свят, не в географски аспект ( макар че и в него). Около мен никой не 'гледа' две поколения, нито пък мен някой ме гледа откак чукнах двайсетака.

пп. не мислите ли, че сте малко груби и цинични с тези намеци за смърт  Sick

# 497
  • София
По българска тема от това- здраве му кажи. Навсякъде в цивилизования свят хората на 40,50,60 живеят пълноценен живот, пътуват,работят и се забавляват. Само за кака Пена 40те е възраст на умора и гледане на внуци.
Отдавна кака ти Пена се е модернизирала у наше село  Peace
Жените в Бг все по-често на тази възраст раждат деца. Около мен няма запуснати жени по на 40 год. Има купонджийки на 40  Crazy
Така че няма как да се съглася с изказването ти.
П.П. В чужбина ли живееш?
Защото ми е много смешно как някои само като стъпят на друго място и вече започват да правят паралел с родината. Любимото ми е. И цивилизовано  Tired

# 498
Не знам защо се разпозна лично, не помня да съм те цитирала. За сметка на това прочетох чуденки как 50годишните правели секс или на 60 ходели по барове.

# 499
Как точно се случи при теб - ако искаш кажи - наистина какво те привлече и защо точно той?
Може да прозвучи странно, но се влюбих. Не беше заради парите, той е педагог по професия. Просто ми допадна като характер, отношението му към живота, към хората. Освен това се поддържа, спортувал е цял живот -плуване, карате, езда. Ходи три пъти седмично на фитнес. Няма шкембе или увиснал задник  Laughing Държи се добре с мен, не ми натяква, не повишава тон, търпелив е, занимава се доста с детето, хората го уважават. Е, малко е странно като срещнем някой 35-38 годишен и ми каже: "Този ми е бил ученик"  Mr. Green

А интересите ви съвпадат ли? Сексът?
Да оставим настрана какво може да прави със сина си и на колко ще бъде, когато детето е студент вече...

# 500
Миа, без да искам да навлизам в личното ти пространство.. Но ти сама призна, че късно си решила да имаш детенце.
Е, не си ли се сблъсквала със същите предразсъдъци и страхове? В тази тема на едно място имаше намеци за това как другите деца щяли да реагират на съученик с по-възрастна майка... Но на теб не ти пука нали? Искаш здраво, усмихнато и щастливо семейство... Кое му е чудното тогава, че и други искат същото...? Grinning

# 501
  • София
Не знам защо се разпозна лично, не помня да съм те цитирала. За сметка на това прочетох чуденки как 50годишните правели секс или на 60 ходели по барове.
Не съм се разпознала, а и ми е рано да ставам на 40 години. Просто не се съгласих с поста ти, нищо друго  Peace
Пък и вечно тези паралели - колко в Бг сме изостанали и запуснати, колко в чужбината са хай...

# 502

Какъв цинизъм?Това е живота, и не можеш да създаваш поколение без изобщо да се замислиш за бъдещето!
Животът е прекалено сложен. Един на 20 може да няма никакво бъдеще, друг на 40 или 50 да притежава целия свят. Това не значи, че само вторият има право на живот.
Миналата година погребахме бившият ми началник, на 49, един месец преди детето му да завърши училище. Човек с добра работа,прекрасно маериално положение и създал дете млад. Е, и? Друг може да доживее и до 70, пиян и залян като кирка и цял живот да не даде и 2 лева за детето си, само да го спуква от бой и да му зачерни цялото бъдеще.
Толкова е шарен животът, и в него възрастта е само една вероятност.

@ Тонка, ако не забелязваш, съм написала 'не в географски аспект'. Ако на някой умът,  съзнанието и битието са балкански, ако ще и в Upper East Side да живее, все тая.

# 503
Еееее, не, темата зацикля.
Всички знаем, че и утре може да ни бутне кола.
Това няма общо с партньора и избора на такъв обаче  Stop

# 504
Ами защото изборът на партньор не се случва по един модел, затова:)
Един търси равенство, друг -моделът гаджета от училище, трети иска утвърдена личност. Един търси опита, друг перспективата, трети - живот,четвърти- сигурност.....толкова типове взаимоотношения и нужди има, а вие искате да съществува само вашият:).

И за да съм по темата- в никакъв случай не бих върнала Брус Уилис,ако ще и да е бедняк, и на 60.

# 505
  • София
@ Тонка, ако не забелязваш, съм написала 'не в географски аспект'. Ако на някой умът,  съзнанието и битието са балкански, ако ще и в Upper East Side да живее, все тая.
Извинения, Рокси! Това с географския аспект съм го пропуснала  Peace
Една чужбинска съфорумка ме е наплашила с вечното си плюене по нашенския бг манталитет, та затова рипнах така ожесточено без да вникна добре в смисъла на поста ти  Mr. Green

# 506
Рокси - каква е връзката с моя пост  newsm78
И като говорим за чужбина - там се обръща много повече внимание на всичко останало - освен на любовта - сигурност, перспективност, благосъстояние, положение и т.н.  Naughty

# 507
Миа, без да искам да навлизам в личното ти пространство.. Но ти сама призна, че късно си решила да имаш детенце.
Е, не си ли се сблъсквала със същите предразсъдъци и страхове? В тази тема на едно място имаше намеци за това как другите деца щяли да реагират на съученик с по-възрастна майка... Но на теб не ти пука нали? Искаш здраво, усмихнато и щастливо семейство... Кое му е чудното тогава, че и други искат същото...? Grinning
Точно по тази причина задавам този въпрос, нали?Това казах-питала съм се ще доживеем ли двамата да видим дъщеря ни като абитуриентка, студентка, дали ще доживеем внуци от нея.Гаранции никакви.НО, пиша го с големи букви-НО , понеже с мъжа ми сме почти на еднаква възраст, вероятно поне единия ще може да се грижи достатъчно дълго за детето.Поне докато порастне.
Виж, за това как ще реагират съучениците не съм мислила.Засега нито веднъж не се е случило някой да ме пита колко е голямо внучето ми.Щях да се стресна, ако ми се беше случило, честно казано.Явно си изглеждам като майка на бебето, а не като баба Wink.И все пак сме на 40, не на 60!Тоест, когато мъжа ми стане на 60, дъщеря му ще е на 17.Да , кинозвездите правят деца на тази възраст, но , първо, категорично ги осигуряват финансово много добре.И второ, все пак Катрин Зита Джоунс например има доста по-големи шансове от нашата Пена да си намери нов съпруг, съответно баща на децата си!

# 508
Рокси - каква е връзката с моя пост  newsm78
И като говорим за чужбина - там се обръща много повече внимание на всичко останало - освен на любовта - сигурност, перспективност, благосъстояние, положение и т.н.  Naughty
Връзката е, че при избора на партньор всеки търси различни неща. И ако за един е да ви вълнуват едни и същи неща или да правите секс по три пъти на ден, за друг е съвсем друго. Както винаги трябва два пъти да ти се обяснява:) не бих те избрала за партньор.

# 509
Не знам, Рокси, аз ли не те разбирам, ти ли не ме четеш - та пак да кажа - всеки може утре да го гътне влака, но това не се отразява на решението ни за партньор. А в темата сто пъти се писа колко се поддържали по-старите и как можело да надживеят всички ни. Е, и, питам аз?

mia71 - радвам се, че поне един си признава чистосърдечно как за него възрастта има значение и си дава трезва сметка за това  Peace

Общи условия

Активация на акаунт