Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кое е по-подходящо за първите месеци - космонафтче с крачоли или надоллу торба?
Какво казват опитните майки за контракциите и болките?
Какви са препоръките за работа по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кое е по-подходящо за първите месеци - космонафтче с крачоли или надоллу торба?
-
Какво казват опитните майки за контракциите и болките?
-
Какви са препоръките за работа по време на бременност?
-
Какви са мненията за намаленията в магазин Conti за бременни?
-
Какви са препоръките за закупуване на дрехи за бременни?

),вече съм в 5-ти болничен от 30дни,издаден от комисия,без да лежа в болница. От здравната каса ти изплащат 180 дена болничен,така че може и да трябва да си пусна отпуска
и тъкмо вече се бях притеснила и то точно след свтбата, още на медения месец, взе че стана човечето, сякъш от раз се е получило 

За естетиката на бюста, при всички положения е по-добре е да кърмиш, защото от събралата се кърма, която не се използва, гърдите малко или много ще увиснат, защото стават значително по-тежки. Да не говорим за мастити и други такива неща, които могат да се причинат от не изцедено мляко. Разбира се това, че не можиш да кърмиш, заради здравословен проблем не е кой знае колко страшно. Детето ти ще бъде също толкова здраво, просто кърменето е най-естественото нещо на света. Спестява много време, средства и разбира се е удоволствие и за бебето и за майката. Каквото и да решиш- сигурна съм, че ще е най-доброто и за теб, и за бебо
).
Е, кърмата сама си спря до капка. И сега хич не се настройвам на тема кърмене. Ако мога-мога, ако не, здраве да е. И преди съм казвала, че синът ми е кърмен 20дни, и до 1,9г. не беше се разболявал. Това го казвам защото това беше една от причините заради която мои "приятелки" ме обвинявах че не го кърмя едва ли не до 1 клас - много щял да боледува, така изграждал имунитет и т.н. И позволете да изкажа мнение без да се засяга някой, но според мен повече от 6-9м. кърмене е .... как да кажа....не го приемам, да не говорим за случаи, коато се кърмят 1-2-3 и повече годишни деца.
Преди няколко години исках много да имаме бебе, пробвахме няколко пъти, но явно просто не съм била готова и за това се отказахме и отидохме да работим в чужбина. Тук сме си от една година. Говорихме си с едни приятелки за бебета и т.н. Като казах на милото, че искам бебе и си го направихме от първия път (така се оказа в последствие) после пробвахме още няколко пъти, без да гледам овулации и т.н. По размерите на бебо излиза, че е станал от първия път-явно много сме го искали и си ни е било време