Боя за коса - blond 17, разкошни руси коси!

• 64 232
  • 721
  •   1
Отговори
# 375
Miia, не се притеснявай изобщо,инфото е много полезно. Чак ми грабна вниманието кокосовото масло. Още днес ще отида да си взема.  Heart Eyes  Ужасно съм заблеяна  doh ако Iliana__  не беше казала,щях да си мисля,че съм прочела за какаовото.  Blush

Mirama, можеш да намажеш и дължините. Така и те ще попият маслото. Аз в маската с Тривитаминол,освен зехтин, си слагам бадемово и пшенично масло. Определено започна да се усеща при мен ефекта от маслата. Толкова мека косата ми не е била дори,когато не я третирах.  Peace

# 376
  • София
Много се извинявам да го трия ли ?!

Ето за какаовото ,ама аз не съм ползвала и не мога да кажа лични впечатления ! Знам ,че го има като в съставка в шампоани предназначени за подхранване на суха и изтощена коса.

Маслото от какао се получава чрез топло пресоване на какаовата маса или на цели какаови зърна.
Какаовото масло е най-известната съставка при лечението на целулит и стрии. Неговите лечебни свойства включват омекотяване на кожата и поддържане на нейната еластичност. Какаовото масло оказва силно благотворно въздействие и при суха кожа със склонност към образуване на бръчки, идеално е за подхранване овлажняване и тонизиране на кожата.

http://www.tialoto.bg/kozmetika/2010/02/17/kozmetichni-trikove-za-briunetki.10276

точно маската от този линк пробвах в събота! Simple Smile само че вместо масло сложих тривитаминол и зехтин.

аз пък имам спомен за кокосовото масло, че нямаше особен ефект в/у косата ми... но това беше точно след обезцветяването на цялата коса с блондор, и оттогава не съм купувала.

# 377
Аня♥♥ , вкарваш ме в размисли  Crazy
Май ще взема и аз да я пробвам.

# 378
Ужасно съм заблеяна  doh ако Iliana__  не беше казала,щях да си мисля,че съм прочела за какаовото.  Blush
Joy Joy Joy   Нали сме сестри  по коси
 А за кокосовото ти гарантирам пълен релакс и на теб и на косата ти !  Hug

Естествено ,че няма да го триеш .
ОК  Wink

# 379
Край! Решено е! Слизам до аптеката под нас за още масла.  Heart Eyes
Подстрекателки такива!  smile3512

newsm51

# 380
  • София
Аня♥♥ , вкарваш ме в размисли  Crazy
Май ще взема и аз да я пробвам.
само имай предвид, че променя цвета на косата! не знам какаото, или кафето обаче. (по-назад в темата писах, че ми потъмни много изсветлените дължини, а тъмните корени, които бяха недостатъчно обезцветени, пък ми изглеждат по-светли; сигурно по 3 пъти на ден се гледам в огледалото, щото е много странно. Crazy)

# 381
И аз както The Code,откакто ползвам редовно масла съм супер доволна.Освен,че косата е мека с блясък и по-жива ,но и цвета си харесвам повече .

Момичета, много ми похвалиха крем-маската без отмиване на Лорис за къдрава коса .Това което видях наистина беше впечатляващо  - много добре,оформени къдрици без дифузер,страхотен блясък на косата/но става въпрос за черна коса/.
Та да ви попитам и вас ,какви са ви впечатленията от продуктите на Лорис /най-вече за маските/?Стават ли за силно третирани/руси коси/ и дали да очаквам подобен ефект и аз? Wink
Харесала съм си тази със змийското олио - http://-spam083-/Maska-uvredena-tretirana-kosa-zmiisko-olio-lorys-p-500.html.
Спомням си ,че някой беше писал,че използва маска на Лорис.

# 382
само имай предвид, че променя цвета на косата! не знам какаото, или кафето обаче. (по-назад в темата писах, че ми потъмни много изсветлените дължини, а тъмните корени, които бяха недостатъчно обезцветени, пък ми изглеждат по-светли; сигурно по 3 пъти на ден се гледам в огледалото, щото е много странно. Crazy)
Това щях и аз да предупредя . Кафето със сигурност придава лек златисто кафяв отенък ,предполагам и какаото защото са кафяви. В статията която намерих двете съставки бяха дадени в маски за брюнетки . Става въпрос за натуралните продукти ,а не за тези в шампоани и балсами.

# 383
dachita, и аз съм чувала много положителни отзиви за нея. Една колежка много я хвалеше(но,тази с чесън) и аз купих за майка ми. На нея много й е допаднала. Хубавото е,че са широкодостъпни - има ги в ДМ,Кауфланд,Била,...  Peace

Момичета,аз по принцип целя малко потъмняване на дължините. С мата със златисти отблясъци се спогодихме и цвета ми се поуеднакви,но ми се иска да е малко по-натурален. То май всички освен мен го харесват.
Тази маска ми се вижда добро решение - хем малко потъмняване,хем подхранване. Аня,ти колко време стоя с нея?

# 384
  • София
2ч. стоях. Peace Увита с кърпа и найлон. Обаче имай предвид, че е голяяяяяма клепаница. Crazy Като аз сложих вместо 2те ч.л. масло 1 голяма с.л. тривитаминол и 3-4 с.л. зехтин, защото от опит знам, че медът малко изсушава.
Щом искаш потъмняване ще ти хареса. Wink Аз пак ще си направя скоро.

# 385
Много ти благодаря!   bouquet

От сайта, който даде Дачита, попаднах на тази боя. Не съм я виждала друг път и не знам нищо за нея,но имат богат избор на цветове:

http://-spam083-/Profesionalna-kosa-voila-creme%C3%82%C2%A0-p-83.html
http://-spam083-/Voila%20creme.html

Аз лично много харесах 9.23
  Crazy

# 386
От сайта, който даде Дачита, попаднах на тази боя. Не съм я виждала друг път и не знам нищо за нея,но имат богат избор на цветове:

http://-spam083-/Profesionalna-kosa-voila-creme%C3%82%C2%A0-p-83.html
http://-spam083-/Voila%20creme.html

Аз лично много харесах 9.23[/color]  Crazy

Ходила съм в офиса на фирмата вносител на тази боя
http://eks-bg.com/Voila%20creme.html
само ,че за други техни продукти. Всеки път шефа на фирмата ме убеждаваше да опитам техните бои ,но аз така и не се реших. Гледала съм каталозите на боите и наистина имат страхотни цветове. Даже имаше една серия щадящи бои с по-слабо изсветляване.
За съжаление обаче тази боя не е много разпространена и не срещнах никъде мнения за нея. 

# 387
The Code , благодаря за споделеното.  bouquet
Маската с чесън пише ,че е за слаба и склонна към накъсване коса,а аз търся по-скоро нещо хидратиращо.В голяма чуденка съм  - по описание ми харесват и маските с шоколад и кератин ,и с бамбук и кератин ,и със серамиди.Ще изчакам и други мнения и ще реша.

За боята Voila имам наблюдения върху черните цветове-трайна е боята и цвета ,който се получава е същия както в каталога.
Оксиданта е обогатен с бизаболол ,което действа успокояващо върху кожата и боята е добро решение за хора с чувствителен скалп.

# 388
За боята Voila имам наблюдения върху черните цветове-трайна е боята и цвета ,който се получава е същия както в каталога.
Оксиданта е обогатен с бизаболол ,което действа успокояващо върху кожата и боята е добро решение за хора с чувствителен скалп.

Добре звучи. Аз по принцип съм с чувствителен скалп. Може да е хубава,ама за сега се въздържам от експерименти.

Относно маската - само за този вид знам нещо. Майка ми не е съвсем подходящ пример,защото на нея главно и трябва хидратация на косъма,според мен. Тя не се боядисва още и категорично отказва да си помисли за боя. Е,тя има няколко бели косъма само,де...
Мисълта ми беше,че маската с чесън не е за боядисана коса,но само върху нея имам(макар и не преки) наблюдения.
  Peace

# 389
 The Code , тя маската сигурно си е добра. Peace
Аз преди време ,когато си изгорих косата с Палете толкова жестоко , че косата не само "цъфна" ами се късаше и без да я реша, ползвах маска с чесън на BAXTER на Кристиян оф Рома.
Ами доволна бях. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт