Боя за коса - blond 17, разкошни руси коси!

• 64 094
  • 721
  •   1
Отговори
# 660
Аз вчера си получих една маска на Керастаз, тези дни ще я пробвам. )
То не че и бадемовото ми масло така не си стои и отлежава, още не съм го ползвала. )

Моята коса след боядисването стана почти на половина, суха в краищата, където е по-склонна към накъсване. ((

# 661
  • в 1001-та нощ
коя маска?

# 662
Момичета, преди малко си боядисах корените с Фармаколор много светло платинено русо  с двайска оксидант.
Получи се доста светъл цвят без да жълтее. Може би завбъдеще ще ползвам това вместо перлата.

Естествения ти цвят беше светъл или се бъркам?
Толкова хора станахте, че вече забравям кой кой е и какъв му е естествения цвят на косата  Laughing

естественият ми цвят е нещо между  6 и 7.  Peace

# 663

Ей тази взех
KÉRASTASE MASQUE CHROMA REFLECT
http://www.lookfantastic.com/haircare/conditioner/sensitive-scal … air%29-200ml.html
мисля да взема и шампоан и балсам от същата серия

# 664
  • в 1001-та нощ
с какъв косъм си?

маската е за косъм-клонящ към дебел?

иначе маската има за цел да затвори косъма (= блясък+задържане на цвета) и обере статичното електричество (= по-бавно измърсяване и не само Peace )

мисля Люлякова е споменавала да я е ползвала  Peace
не съм ползала много продукти - специално за боядисана коса  Rolling Eyes

# 665
a.l.e.n.a, косъма ми точно дебел не е, но едва ли пък е чак такъв проблем това.
Явно не съм обърнала внимание на това, или просто не съм го прочела.

# 666
  • в 1001-та нощ
 Peace важно е да свърши другите работи поне  Peace и изобщо няма да е малко, а ти ще споделиш как я усещаш Wink
какво още мислиш да взимаш?

# 667
Peace важно е да свърши другите работи поне  Peace и изобщо няма да е малко, а ти ще споделиш как я усещаш Wink
какво още мислиш да взимаш?

Аз за това си взех едно мини, травъл вариант. ) Да не ме е яд поне ако не е подходяща за моята коса.
А ако ми е ок, ще си взема вече голяма разфасовка.
Мисля да взема и шампоан и балсам, ама вече нормалните, големи които са си. Те със сигурност ще ми вършат работа. )

А, поръчала съм си и това, но още чакам да пристигне.

# 668
  • в 1001-та нощ
хубав избор  Peace

под балсам  newsm78 newsm78 newsm78 имаш предвид млякото ли?
мисля, че то е по-скоро алтернатива на маската (или/или)  newsm78

# 669
a.l.e.n.a, да де, млякото имам предвид. Но като се зачетох, наистина не е нужно да се ползват едновременно, може едното, или другото.
Сега се чудя и за това...
Kerastase Reflection Pixelist Nano Intense

# 670
  • в 1001-та нощ
е това имах предвид, като се опитах да смпо-деликатна  Peace да не се набутваш с двата продукта, при условие, че млякото е на път и очакваш мини маската - ще ги рдуваш, а вместо маскта - нещо друго

но да не решиш, че ти се бъркам  Hug

PIXELIST - е чудесно - за още блясък и запечатване на цвета  Peace ще споделиш после Wink  ;  до колкото помня имаше микро-перлени частици, които блясват в косъма  Peace

# 671
Здравейте и от мен аз винаги следя темите за блондинките, но никога до сега не сам писала  искам и аз да покажа цвета който съм постигнала и то само с боя  без блондори и мога да кажа че открих моя цвят от много опити този е най успешният според мен само ако може някой да ми каже как да кача снимка

# 672
  • София
Здравейте и от мен аз винаги следя темите за блондинките, но никога до сега не сам писала  искам и аз да покажа цвета който съм постигнала и то само с боя  без блондори и мога да кажа че открих моя цвят от много опити този е най успешният според мен само ако може някой да ми каже как да кача снимка
виж тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4825.0

# 673

Качи я в prikachi.com  и дай линка към снимката  newsm78

# 674
dasas, прочети линка, който ти е дала Ани, на мен най-лесно ми беше чрез саита foto.bg, мисля че е най-добре обяснено! Мног приятно, че си решила да споделиш! Успех!

Иначе за Керастас, абе нали уж професионални, пък чак travel kit направили... и по принцип опаковките им хич не приличат на професионални... да вземат по-добре да ги пуснат за свободна продажба...

Ползвала съм техни продукти и съм доволна, но не са единственото качествено нещо, а вече са станали едва ли не синоним на красива коса...

Общи условия

Активация на акаунт