Коледа наближава...

• 51 523
  • 643
  •   1
Отговори
# 480
  • Varna
По повод на слончето:http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0002HNMUQ/ref=oss_product
много ми хареса и искам да го поръчам.Ако има още някой желащ да направим обща поръчка(4е аз не съм много в час как става Embarassed)да пише на лични.

# 481
По повод на слончето:http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0002HNMUQ/ref=oss_product
много ми хареса и искам да го поръчам.Ако има още някой желащ да направим обща поръчка(4е аз не съм много в час как става Embarassed)да пише на лични.

beki, момичета, които пазаруват в амазон не правят обши поръкчи, но ако попуташ в темата им ще ти обяснят как  да поръчаш.
аз много исках един багер от немския амазон и ги помолих ако някой има желание да ми го поръча, никой не се нави

# 482
  • велико търново
Моята дъщеричка харесва летящото куче Випо, а аз видях, че се продават комплект с плюшена играчка, двд и книжка за Випо. Някой купувал ли е и знае ли дали си заслужава парите! Около 20 лв. Иначе другите подаръци са й купени за празниците! Simple Smile
Не знам дали си заслужава, но и на мен ми харесва като идея за подарък.
Взех на малката писмата на Феликс, мнгого хубава книжка и събужда интерес към забележителностите на други страни.
Тази за Випо, ако съответства на филма ще е много хубава.

Момичета в в.,,Стандарт,, прочетох една реклама ;всеки понеделник ДВД с три епизода от невероятните приключения на Випо и компания.Само с вестникът до сега са излезли 3 диска.Дано съм Ви била полезна с тази информация . Simple Smile

# 483
  • София
Обяснете ми за този лунен пясък-какво се прави с него.Нещо като пластелин ли е.Аз съм в чуденка какво да взема на дъщеричката ми.Като я питам тя не знае.Миналата година беше лесно-от самото начало държеше на лаптоп и дядо Коледа и донесе(в градината).Много се занимаваше с него до скоро(беше Откривател на бг),но тази година незнам.

# 484
  • София
silvia1111 виж линка:
http://www.toytownbg.com/?toy=10.4.2258

В Гугъл напиши "лунен пясък" и ще ти излязат доста предложения. Има различни комплектовки!

# 485
За Випо имаме два диска 1-ва и 2-ра част.По 5 приключения са на диск.В къщи са най-гледани.И аз се заглеждах в брошурата за този комлект ,но леля му каза че го е гледала и че играчката е много малка.Имаче един диск е 7 лв.

# 486
Да се запиша и аз в тази тема. 
До сега разглеждах сайтове с играчки и станах разногледа. Като, че ли всичко започва с цена от мин. 50лв.  Crazy Трябва да забранят рекламите по детските канали. Пфу  Crossing Arms  Laughing

Имам въпрос - каква е разликата между плей до и лунният пластелин? На мен ми изглежда едно и също.

# 487
Едното е пластилин, другото е пясък.
Аз съм се зарибила от креативните играчки. Последно купих едни мъниста с връзки за правене на украшения - гривни и гердани. Малката много се кефи.

# 488
  • София
Едното е пластилин, другото е пясък.
Тц... Има и лунен пластилин  Peace
А има и още едно чудо, наречено моделин. Главата ми ще се пръсне от всички видове и модификации  Mr. Green

# 489
  • София
е моделина си е от наше време, мек пластелин, може и да се пече Simple Smile
за лунният пясък миналата година вс писаха, че страшно цапал, поради което никоя майка почти не го харесваше Simple Smile

# 490
  • София
е моделина си е от наше време, мек пластелин, може и да се пече Simple Smile
Благодаря за разяснението   bouquet
Аз откога търся мек пластилин. Това означава, че моделинът ще свърши работа, нали?
Ходих в Марсел през уикенда и една от продавачките ми обясняваше нещо за моделина, пластилина и пясъка, но аз съвсем се бях ошашавила и омешала понятията и нищо не разбрах  Blush В крайна сметка успях да купя формички с животни. Остана само пустия пластилин, но в Марсел нямаше на Плей до.

# 491
  • София
http://www.dekar-m.com/catalog/eberhardfaber/EberhardFaber_modelini/index.php ето разни видове моделин - за печене, за обработка след изсъхване...има и някакъв, който плувал над вода...
Фабер кастел имат също моделин, вероятно е добър, като повечето им неща....

Така или иначе, което и да избереш, не след дълго ще трябва да купуваш ново, така че ще може вс да пробвате Wink

за плей до може към формичките да вземеш такива малки 10 цвята и да прецениш http://www.eontoys.com/Products_Brand_PlayDoh_Product_PartyBag за 6 лв, не е много.

Последна редакция: ср, 08 дек 2010, 14:06 от Angel_Dust

# 492
  • София
Сега остава и Плей до да имат моделин и чудо ще е  Mr. Green
Вече се радвам, че само това остана от подаръците, че цялата тази офанзива по измислянето и купуването ме изтощи  Laughing

# 493
  • Пловдив
Момичета, харесах един комплект с т.нар. "детско дърво" чук, пирони и трион. Ако някой го има би ли ми обяснил какво представлява и най-вече има ли много "отпадък" при игра, че имаме и бебче на 8 месеца ...

# 494
  • София
Сега остава и Плей до да имат моделин и чудо ще е  Mr. Green
Вече се радвам, че само това остана от подаръците, че цялата тази офанзива по измислянето и купуването ме изтощи  Laughing

плей до си е такова каквото си е Simple Smile меко пластелинче Simple Smile
но пак ти казвам...каквото и да купиш сега, то след известно време, не много, игра или ще се омешат цветовете, или ще засъхне, така че ще трябва да купуваш ново...така че каквото и да изберете, все тая...имате пре достатъчно време да минете всички.

Плей до обаче със сигурност ми харесва повече от нормалният пластелин, защото цапа по-малко и не оставя такава мазнотия чак и като се лепи пласт върху пласт по-лесно се отлепя едно от друго, без да се нацапват много, много....и ми мирише приятно Simple Smile

Ket_G - то както го рекламират не би следвало никакъв отпадък да има... някой мисля напред в темата беше писал нещо за него...

Общи условия

Активация на акаунт