Коледа наближава...

• 51 443
  • 643
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Момичета, имам един въпрос, който не ми дава мира от два дни  Blush
В петък купих два комплекта - един с лунен пясък и друг с лунен пластилин. И двата ги оставих в багажника на колата, че вкъщи няма къде да ги крия. Обаче при тия минусови температури ме зачовърка дали няма да стане нещо с пясъка... Оф, направо не знам. Пък е за подарък на приятелско детенце и ме е страх да не се изложа с пясък, който вече не става за нищо.

# 616
  • София
ами много е вероятно да сатне на камък Simple Smile
внеси го и го скрии в къщи... и аз лично което не е за подарък бих го отворила да видя как е вътре, че да няма две разочаровани деца после.

# 617
  • София
ами много е вероятно да сатне на камък Simple Smile
внеси го и го скрии в къщи... и аз лично което не е за подарък бих го отворила да видя как е вътре, че да няма две разочаровани деца после.
Ейнджъл, че е станал на камък, ясно. Въпросът е след "размразяването" дали няма да си изгуби свойствата. Уф, то всъщност каквото станало-станало. Вече трети ден подаръците студуват в багажника. И лошото е, че няма как да разопаковам пясъка, понеже е за друго детенце. В най-лошия случай ще се подготвя да дам пари на ръка, ако се окаже, че пясъкът е заминал  ooooh! Ама и аз в какъв филм се вкарах  Mr. Green

# 618
  • София
да, може най-много да провериш вашият пластелин след затопляне... по принцип не вярвам да има трайни поражения. но, кой знае.

# 619
Не мисля, че им е станало нещо. Хубавото е, че температурите вече са положителни Peace

# 620
  • София
Не мисля, че им е станало нещо. Хубавото е, че температурите вече са положителни Peace
Чул те господ  Grinning
И без това се отказах да вадя подаръците от багажника до Коледа. И без това, ако са се прецакали, няма накъде повече!

# 621
  • София
поне преди да ги подариш ги постопли малко Simple Smile

# 622
  • София
Мами, някой да знае освен в Лидл (евентуално) къде има този Детски проектор за рисуване:
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_7006.htm
Хиполенд имаха нещо подобно, но то се оказа само с 4 картинки.
Казаха ми, че в Джъмбо имало няколко вида от 10 до 30-тина лв, но не знам що за варианти ще са, а и мъжо се трябва да ги избира.... Mr. Green
Също така, ако някой има такова чудо да сподели дали е занималтелно и дали си заслужава (защото покупката ми на Художничката Дейзи се оказа пари,хвърлени на вятъра)   #Cussing out

# 623
Аз също се интересувам от проектор за рисуване, ще се радвам ако някой е виждал подобни из интернет магазините и сподели.

# 624
В крайна сметка не открихме Плодовата фабрика. А вчера приключихме окончателно с пазаруването на подаръците.
И веднага давам отчет, за нашата щерка:
 - фабрика за правене на сладки (дано излезе сполучилива) Praynig - това е от Дядо Коледа
 - от нас машина на Барби за правене на татуировки
 - в детската - Барби с фризьорските неща (преса, сешоар и май нещо се сменя цвета на косата)
 - от едната баба - светещото мече
 - от другата - луксозна книга с хубави приказки
 - от леля й (сестра ми) май ще е някакъв комплект за рисуване, на Djeco, имали сме и други, много й харесват
за голямата племенница, която е почти на 7г пак фабрика за сладки, че всяка Коледа има ревове, ту от щерката, ту от племенницата, че не са им еднакви подаръците и всяка иска и като на другата. Mr. Green ooooh!
За малката племенница, която е на 3 г, лунен пясък с понита и каляска.
За мъж ми пъзел от 1000 части с картина на нощната Айфелова кула, с намека да ме заведе  Mr. Green
За кучето грухтящо прасе. Mr. Green

# 625
какво ви е мнението за Лунния пясък и за онзи , който се сипва във водата ?

# 626
Oт водния пясък не съм  очарована.
Много трудно се правят фигури във водата, а изваждането му после е много досадно..

# 627
  • в страната на чудесата
Майчета,помагайте.Интересува ме освен в Хиполенд от къде другаде може да се купи лаптопа на Уинкс?Мислех,че сме приключили с подаръците,но в последния момент поискахме и това.А някой дали знае със сигурност дали го има в София в някой от магазините на Хиполенд,защото съм от провинцията и не съм сигурна дали ще го има наличен?

Преди малко мъжът ми говори със сестра си ,която живее в Търново да провери,тя му е казала,че ще отиде да види,но се съмнява да не е свършил,защото доста от играчките са били изчерпани.

# 628
  • софия
Майчета,помагайте.Интересува ме освен в Хиполенд от къде другаде може да се купи лаптопа на Уинкс?Мислех,че сме приключили с подаръците,но в последния момент поискахме и това.А някой дали знае със сигурност дали го има в София в някой от магазините на Хиполенд,защото съм от провинцията и не съм сигурна дали ще го има наличен?

Преди малко мъжът ми говори със сестра си ,която живее в Търново да провери,тя му е казала,че ще отиде да види,но се съмнява да не е свършил,защото доста от играчките са били изчерпани.
Точно вчера го видях в едно квартално магазинче на пазара в Красна поляна. Ако го няма в Хипо, пиши да ти обясня къде е или да измислим нещо  Simple Smile

# 629
Мами, някой да знае освен в Лидл (евентуално) къде има този Детски проектор за рисуване:
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_7006.htm
Хиполенд имаха нещо подобно, но то се оказа само с 4 картинки.
Казаха ми, че в Джъмбо имало няколко вида от 10 до 30-тина лв, но не знам що за варианти ще са, а и мъжо се трябва да ги избира.... Mr. Green
Също така, ако някой има такова чудо да сподели дали е занималтелно и дали си заслужава (защото покупката ми на Художничката Дейзи се оказа пари,хвърлени на вятъра)   #Cussing out

Здравей!
Този проектор съм го виждала и в Хиполенд на цена 39.99 лв.
В Лидл е 25 лв.

И видях нещо подобно в магазин Вега за около 16 лв.
Това е едно от нещата,на които съм се спряла да взема на малката.
Пък и ако не си заслужава 16 лв по могат да се преглътнат отколкото 40 лв., пък и ще имам възможност да и купя нещо друго.
http://www.vegatoys.com/index.php?area=toys&task=view&id=3743

Общи условия

Активация на акаунт