Fragrancedirect.co.uk- 11!

• 46 743
  • 757
  •   1
Отговори
# 600
Та въпросът ми е: Да пусна ли диспут в ПейПал? Утре (мисля) е крайния срок.

Нали са пуснали поръчката отново, защо диспут ? Thinking

# 601
И аз им писах днес,че поръчката ми,която е изпратена на 22 ноември още не съм я получила!Отговориха ми,че между 10-14 дни след изпращането,трябвало да я получа!И след това да чакам да минат още 28дни,и чак тогава щели да я обявят за изгубена!И от там нататък ще предприемели нещо по въпроса!Каква е тая работа не ми стана много ясно,ама ще чакам,то и без това друго не ми остава!Коледния ми подарък newsm61 smile3511 newsm45

# 602

Защото изтича срокът, в който може да пусне диспута. Като си я получи, ще го затвори.
djidji09, много се нервиш  Laughing, почакай още малко, така е преди празници. И аз миналата година така изгърмях с коледния подарък за мама и от тогава си правя други сметки  Flutter

# 603
... така е преди празници. И аз миналата година така изгърмях с коледния подарък за мама и от тогава си правя други сметки  Flutter
Е, не е точно така! Поръчах миналия вторник и в събота е била тук поръчката, а вчера получих съобщението да отида да си я взема. Когато всичко е наред, нещата си пристигат за 3-4 дни и не се бавят изобщо!

# 604
# 605
На мен ми харесва. Свеж аромат на зеленина (което вероятно идва от бамбука в него) и цветя. Много спокоен и балансиран е за мен. Не е нещо невероятно, но е много освежаващ, чист и приятен аромат. С прилична трайност.

# 606
  • София

Защото изтича срокът, в който може да пусне диспута. Като си я получи, ще го затвори.
...

Да, точно затова.
Не искам да се държа лошо с тях, но ако и този път не си я получа не знам какво после да правя. Не ми се пие студена вода. Sad
Предполагам нещата за "прибрани" някъде по трасето, като залагам повече на това че се е случило на Бг-територия. Close

# 607
Здравейте,
някой има ли отзиви за парфюмите на бенетон (и мъжките и женските)?
Как са като аромат и трайност?
Мерси   bouquet

# 608
  • някъде там
Прочети ми поста само преди няколко други отговора....
хубаво е да се попрочита преди да се пита Simple Smile

# 609
момичета, препоръчайте ми кой от кремовете на Coryse salome да избера, на 36 г. съм, Мулти витамин или http://www.fragrancedirect.co.uk/coryse-salome/coryse-salome-ant … 0ml/invt/0015475/
аз съм ползвала мултивитамин,страхотен е ,сега си поръчах дневен,но като че ли мултито е по хидратантен и по бързо попива в кожата Peace да се похваля и аз ,след неуспешната загубена пратка си поръчах този сешоар за изправяне ,супееер е ,край на четките    #2gunfire http://www.fragrancedirect.co.uk/babyliss/babyliss-2x-hair-dryer/invt/0031611/

# 610
момичета, препоръчайте ми кой от кремовете на Coryse salome да избера, на 36 г. съм, Мулти витамин или http://www.fragrancedirect.co.uk/coryse-salome/coryse-salome-ant … 0ml/invt/0015475/
аз съм ползвала мултивитамин,страхотен е ,сега си поръчах дневен,но като че ли мултито е по хидратантен и по бързо попива в кожата Peace да се похваля и аз ,след неуспешната загубена пратка си поръчах този сешоар за изправяне ,супееер е ,край на четките    #2gunfire http://www.fragrancedirect.co.uk/babyliss/babyliss-2x-hair-dryer/invt/0031611/
Тъкмо го гледах и аз .Пиши като дойде как е .

# 611
Получих този Benetton и е разкош! Heart Eyes Чист, свеж, без да е прекалено спортен или прекалено свеж, та да избива на зелено. Мирише на скъп мъжки душгел. Направо чуден! Laughing

# 612

...
Моят съвет е да си пуснеш диспут.И не се притеснявай, че после ще те резнат и няма да можеш да поръчваш, както се дискутираше в някоя стара тема. Аз съм отваряла диспут, даже водихме дълъг спор, но после нямаше проблем.
... така е преди празници. И аз миналата година така изгърмях с коледния подарък за мама и от тогава си правя други сметки  Flutter
Е, не е точно така! Поръчах миналия вторник и в събота е била тук поръчката, а вчера получих съобщението да отида да си я взема. Когато всичко е наред, нещата си пристигат за 3-4 дни и не се бавят изобщо!
И аз последните 2 поръчки ги получих за толкова, но искам да кажа, че не бива да се разчита на това.

и изобщо не разбрах как всичко стана като цитат, но не мога да го редактирам  Embarassed

# 613
Момичета,знаете ли до кога приемат поръчки,за да могат да пристигнат до Коледа? Rolling Eyes

# 614
Непрекъснато си приемат, няма срок! Срокът за доставка е от 3 до 5 работни дни, ако не попаднеш на крадливи или немарливи пощальони. Ако попаднеш на такива, може да си получиш пратката и след нова година или въобще да не я получиш.

Общи условия

Активация на акаунт