Fragrancedirect.co.uk- 11!

• 46 654
  • 757
  •   1
Отговори

Доставка за Европа

Въздушна поща 2.49 + 1.99 за всеки следващ продукт. Тази услуга е валидна за поръчки под 60 лири.
С тракинг номер 6.50, за всеки следващ продукт +2.50 /таксите са в британски лири/

При регистрация над полето Postcode има следния надпис : натискате го, за да се регистрирате в сайта и продължавате със указаните стъпки

Кодчета за отстъпки

тема 1 тема 2 тема 3 тема 4 тема 5 тема 6 тема 7 тема 8
тема 9 тема 10

# 1
Първа в темата. Все още чакам да пуснат пак Stella Sheer.

# 2
Аз също нямам оплаквания от сайта. Мисля си, че проблемът е в нашите пощи. Момичетата, които не са си получили пратките, да пишат от кои градове са. Да видим има ли някаква закономерност.

# 3
  • Балчик
Аз съм от Балчик. Проблемът със сигурност не е в местната поща. Губят ми се пратки от Китай и чат-пат, много рядко от Англия по принцип. Но в нашата поща съм сигурна, че не скатават пакети. Peace А и досега са ми идвали за 4-5 дни най-много поръчките от този сайт, това е първата бавеща се. В датата обаче има съвпадение- 20.09. Да се е разбивал самолет на тази дата? (съжалявам за черния хумор)

# 4
Аз съм от Добрич,близо сме Simple Smile.И аз си мисля,че проблема не е в сайта а в пощите.

# 5
Добро утро  bouquet
препоръчаите ми мляко или олио за тяло,за много суха кожа,вземах на рок но го няма вече
чудя се дали да не си поръчам олиото за стрии пак на рок  Rolling Eyes http://www.fragrancedirect.co.uk/roc/roc-maternity-anti-stretch- … 0ml/invt/0022366/

# 6
Мини, благодаря за новата темичка.   bouquet

Аз също съм на мнение, че причината е в нашия пощенски телевизор. Първо се пускат от митница пратките с трекинг, а в сайта такава услуга нямаме до БГ. Искате ли дружно да се помолим за такава услуга от сайта към нас?

Очаквам да заредят с нови попълнения, че желанията ми парфюмни още ги няма ...

# 7
  • Smallville
Записче в новата тема.Аз съм от Шумен и не са ми се губили или бавили пакети,дори сякаш идват много бързо.

# 8
mini_79   bouquet
На мен ми се бави само първата поръчка,получих си я след месец,но датата на кашончето показваше че е била в пощата седмица след поръчването.Т.е причината за мен е в пощата.

# 9
  • София-Младост
Аз се извинявам за предишният си пост, просто съм объркала темата. Оплакването беше за fragrancex.com
ОТ тук поръчките ми идват за 4-5 дни.

# 10
Аз съм от Кърджали, но със сигурност не е от пощата тук, тъй като имам близък човек там, и общо взето имам разни привилегии.  Mr. Green И  % съмнения нямам в тях.

# 11
Засега нямам оплаквания (в събота получих пратка от вторник). Почти съм пристрастена kym този сайт, защото тук намирам някои неща, които в други не успявам и най-вече, пристигат бързо (още чакам поръчка от fragrancex, която пуснах едновреммено с тази от fragrancedirect, но пък другият сайт, мисля, е американски). Като цяло, английските сайтове ми правят добро впечатление. Харесва ми и че няма минимално количество или сума (каквато, например, ми искат в cosmo-de).

Последна редакция: ср, 13 окт 2010, 10:16 от Tsugumi

# 12
  • София
И аз тук Mr. Green
Надявам се да заредят нови неща този месец - миналата година имаше много хубави комплекти за коледа Praynig

# 13
  • София
Правила съм само 3 поръчки към сайта. Доволна съм от доставката и продуктите. По точно от парфюмите. 
От един сет за гримове на Е .Арден не съм доволна. Бяха ок, срок на годност.., но супер евтино изпълнение на калъфчето (все едно аз съм го шила, а не съм роден талант да ви кажа), пластмасата.. Confused  Аз лично с този бранд приключих окончателно.Прафюми, козметика.  Stop

# 14
Мирта, имам в повече от олиото за стрии, ако си решила да поръчваш, драсни ми на лични, да ме отървеш  Wink
Аз поръчвам през англ. адрес и досега максимум 1 седмица са се бавили в шипването, но стигат за 1-2 дни пратките до адреса.

Общи условия

Активация на акаунт