Писмо до Дядо Коледа!

• 151 137
  • 932
  •   1
Отговори
# 855
Ето тук http://ru-postcrossing.livejournal.com/1258880.html   погледни и за него и за още доста други Peace

Мерси!

# 856
  • ГО
Днес получихме отговор!
Не съм го отваряла,  като се прибират ще си го отворят.
Много се вълнувам , като малко дете съм.😍

# 857
  • Luxemburg
Да споделя че тази година пуснахме до този адрес "An das Christkind, 97267 Himmelstadt, Deutschland " и получихме отговор за 2 седмици. Миналата и по-миналата година писахме до "An den Weihnachtsmann, Weihnachtspostfiliale, 16798, Himmelpfort, Deutschland" и го чакахме близо 1,5м. Това от Финландия дойде през май, макар да го бяхме пуснали началото на ноември.

# 858
  • Пловдив
Портокалче, и ние пуснахме в обикновена кутия писмото на пощенския ни клон, изобщо не съм ходила до централна поща, за да видя, че има кутия. Пуснахме го в последния момент така да се каже 7 декември на преди да съберат на обяд, четох, че до 7 декември се праща в бг пощи. Но дали е така и само за конкурса ли е това или общо? Защото ние искаме отговор, а не конкурса...
Не знаех за всички дядо коледовци, догодина толкова писма ще напиша, че ще ги побъркам, амаха!
(Догодина мисля и в Рованиеми да отидем на място, но ще видим!)

Знам само, че трябва да се слагат марки, така ми казаха от бг пощи...

# 859
  • по пътя
Получихме днес и ние писмото си от Бг пощи , дъщеря ми много се вълнува.

# 860
  • Пловдив
И ние получихме отговор, голямо вълнение беше, пазим го, снимахме го!  Mr. Green

# 861
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Ние нямаме отговор, а писахме на 13 ноември. На мен ми е тъпо, на племенницата ми още повече.

# 862
Да повдигна темата с идването на празниците. Миналата година ние писахме на немския дядо Коледа и на българския. За нашия трябваше да си платим марката, макар че никъде не пътуват, но е задължително, за да получиш отговор.
На немския / в Химелпфорт/ пратихме 2 писма в случай, че едното се загуби някъде. Получихме два отговора. Единият беше на английски, другият на български. Беше написано ръкописно името на детето. Във всяко имаше и картички с картинка за оцветяване.

Тази година ще пишем на някой от другите немски дяядовци плюс още някой, но не зная кой... или кои. Аз определено се вълнувам много повече от цялата драма с писмата отколкото детето.  Laughing

# 863
Някой получавал ли е отговор от Англия, Австрия, Америка или друг изобщо адрес? Гледам, че предимно германските адреси се ползват, но мен ми се иска да пробваме и с друг.

# 864
Здравейте, и ние написахме писмо, но не съм сигурна на кой адрес да го пратим, за да получим евентуално отговор. Написали сме го на български.

# 865
  • Бургас
Тази година писахме пак на немския дядо Коледа (миналата година получихме отговор на български език, точно както ***ЦветиВ***  е писала) и на френския дядо Коледа.  Flutter
За българския дядо Коледа ще чакаме декември.
Меганчо, ако искате да е на българския дядо Коледа - изчакайте кампанията на бг пощи ( рано е още), ако искате към чужд дядо Коледа - прегледайте първа страница на темата, има адреси.

# 866
   Един много ,много бърз електронен вариант,-попълва се и отговорът идва веднага! На англ.език е! 🌲 http://www.aletter4santa.com/

# 867
Някой получавал ли е отговор от Англия, Австрия, Америка или друг изобщо адрес? Гледам, че предимно германските адреси се ползват, но мен ми се иска да пробваме и с друг.

Миналата година писахме на немския и финландския. От немския получихме писмо, а от финландския още го чакаме, т.е. аз де. Детето изобщо не се вълнува от тези неща. Тази година пак ще напиша на немския.

# 868
  • Пловдив
2. Weihnachtsmann
Weihnachtsposttfiliale
16798 Himmelpfort

това какъв адрес е от първа страница?

вие на кой немски адрес изпращате и имате отговор?
И на кой френски адрес?

Каква е цената за писмото - колкото обикновеното писмо до Европа или не се заплаща?!

И аз се вълнувам  Joy

# 869
И аз се вълнувам! Май ние повече от децата!

Общи условия

Активация на акаунт