Писмо до Дядо Коледа!

• 150 877
  • 932
  •   1
Отговори
# 120
  • España (Плевен)
Тук също има листове за писма до Дядо Коледа: http://krokotak.com/vsichko-za-koleda/
Страхотни шаблони. Аз си разпечатах няколко. Мерси   Hug

# 121
Нашите писма пътуват вече там някъде къмто Северния полюс. Grinning

# 122
  • Варна
И ние трябва да се ориентираме към пускане на писмо но тази год. ще е от двете ми дечица. Миналата год. писахме писмото и се подписахме с очертаване на малката ръчичка на щерка ми а тази год ще сложим и тази на братчето и-ще е веселко!!!

# 123
  • Сливен
Сега и аз да се включа с отговор.Миналата година преписах  адрес от същата тема и изпратихме писмо с марка .Получихме отговор малко преди Коледа с много красиво оформен плик и лист .Изрязан и залепен адрес от моят плик .А вътре имаше три картички с който може да зарадваш приятели .И писмото е на бъл.език кратко  беше,но красиво.Подписано ;твоят стар приятел Дядо Коледа.Има и картинка  на дадото как пише отговор с помоща на едно ангелче.
Така ,че смятаме тази год. да му изпратим пак картички -писма с желанията си.Тази год. ще са две вече сме порастнали.
Адреса е;Weihnachtsmann
Weihnachtsposttfiliale
16798 Himmelpfort
Успех на всички с писмата Simple Smile
И аз изпратих вече писмо до горепосочения адрес, доста се рових преди да пиша до там, но разбрах че изпращат оригинален подпечатан отговор малко преди коледа. Е аз за всеки случай съм подготвила и едно писмо от Blush "Дядо Коледа". Ето и сайта на белокосия старец http://www.weihnachtsmann-in-himmelpfort.de/

# 124
  • България
ние замисляме няколко писма да изпратим на дядо Коледа та да видим как ще обесняваам после на детето защо има няколко отговора/ако има/сега ми хрумна идеята леля и да прати писмото направо от Германия за по сигурен отговор,че докато доиде до БГ може да зачезне някъде.другото писмо ще е до БГ пощите.ще подготвя отговор и от мама за всеки случаи....и ние така написахме писмото с ръчичката за да може да ограничим подаръците поне до 5бр.

# 125
Днес купих една книжка, "Коледна азбука, с писмо до Дядо Коледа". Вътре освен азбуката в коледни картинки, има картинки за оцветяване, и плик за писмо, и лист за писмото (който е на гърба на плика всъщност) до дядото.
Адресът, който е даден на гърба на книжката е същия, който Блонди писа в началото.

# 126
ние написахме писмата и ги пуснахме в нашата пощенска кутия. Когато наближи празника ... о чудо, отговора беше пристигнал! Естествено ползвах почерка на моя приятелка за да не се разкрие измамата Simple Smile при мен проработи, но децата ми са на 3 и 5 години..

# 127
  • велико търново
Днес пуснах писмото на голямата си дъщеря .На адреса на Блонди.В пощата с обикновена поръчка за 1.30лв. някой беше писал ,че му е струвало 3 лв. мисля .Много ми се сториха де за марка.Другото писмо на адреса който съм писала по напредни стр. ми струваше 1 лв. ,а не мога да ви опиша радостта в очите на детето ми като видя миналата год. отговорът . 4470 newsm35  jumpuu

# 128
  • España (Плевен)
  И ние вчера пуснахме писмо на този адрес...  Peace

# 129
  • Асеновград
Днес и моята дъщеря пусна писъмцето до Дядо Коледа.
Ето го и отговора, който ще пристигне в пощата другата седмица

*              Скъпа,  мила  Мими  получих твоето Коледно писмо През годината те наблюдавах, и ти много ме зарадва защото.   *
1.Слушаш мама и тати.*      
2.Ходиш на училище, и изпълняваш всичко което твоята госпожа ти каже.*
3.Миеш си всяка сутрин зъбките.        *
4.Научила си много песнички и стихотворения. *
5.Ходиш да спортуваш. *                     *
6.Пребираш си играчките.   *понякога...*
Мила Мими, Аз и джуджетата искаме малко повече да се  упражняваш в къщи на четене и писане.Знаем, че ще изпълниш това наше желание, защото ти си едно много послушно дете. Мими с джудженцата ще се постараем да  получиш всички подаръци които си ми написала в писмото.*

*       ХО-ХО-ХО  ВЕСЕЛА КОЛЕДА    *

С ОБИЧ* ДЯДО КОЛЕДА

# 130
  • Варна

ХО-ХО-ХО! БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ЧУДЕСНОТО ПИСМО!

ОНЗИ ДЕН ПРЕГЛЕЖДАХ ДВАТА СИ СПИСЪКА – С ПОСЛУШНИ И С НЕПОСЛУШНИ ДЕЦААРЪЧАМ ДА ОСТАВЯТ ВАШИЯ, НЯМА ДА ГО НАПРАВЯТ, ЗАТОВА ХУБАВО ГО ПОТЪРСЕТЕ ИЗ КЪЩИ, А АКО МЕЖДУВРЕМЕННО ОТКРИЕШ НЯКЪДЕ НЯКОЯ НЕПРИБРАНА И ЗАБРАВЕНА ИГРАЧКА, СИ Я ПРИБЕРИ! ВЕДНАГА ЩЕ ГО РАЗБЕРА И МНОГО ЩЕ СЕ ЗАРАДВАМ! ...................

Хи-хи, и аз използвах това писмо миналата година. Свърши чудесна работа, но за тази Коледа търся друг модел. Щерката скоро пак ни караше да й го четем, за да види дали е изпълнила всички "задачи".
 Тя вече сама си пише писмото, като ние диктуваме буква по буква и го оставя на прозореца.
Аз, естествено, го прибирам, надявам се след години всички да се смеем над писмата с желанията и обещанията й...

# 131
  • Сливен
 Party Party Party Ние даже вече сме получили отговор от Дядо Коледа, сега като вземем малкия от домчето ще го отворим да го видим и по късно ще пиша как е  Mr. Green

# 132
  • софия
Party Party Party Ние даже вече сме получили отговор от Дядо Коледа, сега като вземем малкия от домчето ще го отворим да го видим и по късно ще пиша как е  Mr. Green
От кой финландския , пощенския или личния  Joy? Ние чакаме от финландския и съм стъкмила едно резервно по шаблона в по-горния пост. Laughing

# 133
  • Сливен
От Германския пощенски клон на Дядо коледа, дето посочих по горе. До писмо от мен щях да прибегна в краен случай Mr. Green, но Дядо ти Коледа ни изненада приятно

# 134
  • България
след колко време доиде отговора от Германия?и ние пратихме до там,но направо от Германия.отговора/ако има/ще го видим на скаипа,а ще го получим лятото когато си доиде леля от там.чакаме отзиви от детенцето!

Общи условия

Активация на акаунт