LaRedoute.fr - 176 - Всичко за поръчката!

• 42 026
  • 759
  •   1
Отговори
# 630
http://www.laredoute.fr/vente-doudoune-a-capuche-enfant-garcon-o … minipdp=undefined

който е поръчвал от тези размери  - как вървят тези номерации спрямо дамските и мъжките  1,80 на какво отговаря L, XL ,XXL , XXXL ........

и аз се интересувам за размерчетата мъжа ми носи ХЛ дали ще му стане 1,80размер и дали е много лъскаво, видях снимка на черното, но ми се стори много блестящо  Thinking в действителност ли е такова или от снимките и розовкото дали е същия цвят как мислите
Благодаря предварително  bouquet

# 631
Момичета от март месец плащам с VISA VIRTUAL на ДСК имам и VISA ELECTRON (дебитна)пак на ДСК,но никога не съм я пробвала да пазарувам от редута с нея.Та въпроса ми е ако някой има същатата карта и я ползва за тази цел нека ми пише.Че да мога да си направя още два акаунта     Heart Eyes

# 632
Момичета от март месец плащам с VISA VIRTUAL на ДСК имам и VISA ELECTRON (дебитна)пак на ДСК,но никога не съм я пробвала да пазарувам от редута с нея.Та въпроса ми е ако някой има същатата карта и я ползва за тази цел нека ми пише.Че да мога да си направя още два акаунта     Heart Eyes

аз плащам с виза електрон на ДСК става  Simple Smile

# 633
Може ли да ми кажете тези 20 Евро които се получават след поръчката на "приятел" (или втори акаунт) във вид на код ли са или приспадат сумата и можеш да ползваш и код? И предполагам се получават еднократно, нали?

# 634

На гърба на картата има 7 цифри последните 3 ли въвеждаш?

# 635
Има ли някакви привилегии при създаване на нов акаунт търсех инфо не неможах да открия, досега несъм се възползвала ако някой знае ще се помоля да каже или да прати линк където да се информирам
Благодаря   bouquet

# 636

да Hug

# 637
Момичета, някоя от вас поръчала ли си е това поло
http://www.laredoute.fr/vente-pull-col-roule.aspx?productid=3241 … minipdp=undefined
 и ако да- как е като материя- мекичко ли е или боцка, добре ли стои, топличко ли е или е като повечето редутски пуловерчета- тъничко?

# 638

да Hug
Много благодаря това е много добра новина    bouquet

# 639
http://www.laredoute.fr/vente-doudoune-a-capuche-enfant-garcon-o … minipdp=undefined

който е поръчвал от тези размери  - как вървят тези номерации спрямо дамските и мъжките  1,80 на какво отговаря L, XL ,XXL , XXXL ........

и аз се интересувам за размерчетата мъжа ми носи ХЛ дали ще му стане 1,80размер и дали е много лъскаво, видях снимка на черното, но ми се стори много блестящо  Thinking в действителност ли е такова или от снимките и розовкото дали е същия цвят как мислите
Благодаря предварително  bouquet
Мисля,че 1.80 отговаря на М,но нека ако някой е поръчвал по-голям номер да даде мнение.И аз искам да поръчам за мъжа ми,но се чудя дали не е много лъскаво и дали ще му стане,при положение,че носи Л.Ако даде някой размери,ще е чудесно

# 640
  • Sofia
Страхотно е че има печеливши българки, честото момичета!

Някой да е получил това:
http://www.laredoute.fr/vente-gilet-encolure-v.aspx?productid=32 … minipdp=undefined

# 641
  • София
На това якенце пускал ли е снимчица някой  Rolling Eyes Иска ми се да го видя, без значение кой цвят  Hug

# 642
На предишните страници само него обсъждахме,има снимчици някъде..

# 643
На това якенце пускал ли е снимчица някой  Rolling Eyes Иска ми се да го видя, без значение кой цвят  Hug

да има го  мисля че 2-3страници назад в черно Simple Smile

# 644

Общи условия

Активация на акаунт