АПРИЛско бебче чакам аз, гордея се с коремчето си всеки час!

• 25 784
  • 686
  •   1
Отговори
# 495
kroelahai съжалявам за това което ти се е случилло Cry, наистина няма по - голямо наказание от това, желая на всички да родят здрави и весели бебчета  baby_neutral

# 496
и аз само това се моля  Praynig Praynig Praynig

# 497
Здравейте момичета   bouquet
Не знам как ще издържа до следващия екограф след 8 седмици поне  Tired Тук консултациите също са по веднъж на месец, но екотата са само 3 /12,20,36 седмица/.
Никой не се оплаква от зверски болки в гърдите, аз умирам, не мога да спя нощем, а като стана и като натежат, нямам думи  Sick

Аз имам много дрешки от сина ми, но не се засичат сезоните  Mr. Green той започна със зимни, сега ще трябва да започнем с летни. Първите бодита умаляват за седмица две. Аз лично съветвам по-големите дрешки да не ги купувате предварително, много по-голям е кефът да си обикаляш с бебето и да ги избираш, да видиш кой цвят му отива повече  Laughing а и ще е топличко...

# 498
Айде малко да се посмеем             Чернокожа двойка, Just married, решават да си направят детенце. След няколко опита, мацката забременява и след 9 месеца отива да ражда. Съпругът е много развълнуван и е в родилната зала неотлъчно до жена си. След последния напън, бебето излиза и не щеш ли...се оказва с бяла кожа, светла косичка и румени бузи. Бащата и майката се споглеждат озадачено и питат доктора как е възможно това???!! Жената обяснява, че никога през живота си не е правила секс с бял мъж!!! Докторът се почесва, замисля се и се обръща към съпруга:

- Вие като правихте секс с жена си...свършвахте ли в нея?
- Да, разбира се!
- Хм...а докато течеше акта, изваждахте ли члена си от време на време?
- Ами......мдааа...може да се каже.
- Нищо чудно, че е бяло бебето. Вие сте го осветили!

# 499
Днес следобед съм при доц. Томова на ФМ. Малко съм напрегната  Embarassed.
 По клаендар сме 15 г.с, но на доктора на редовните консултации му се видя много по-малко. По други изчисления влизам в 14 г.с, а пък от няколко дни ми е все лошо и ми се повръща, а беше почнало да отшумява и си казах- мина вече! А сега пак се върна!
Онзи ден преживях нещо, което ме уплаши много! Shocked Дали може да е от това ?

# 500
И при мен като че ли гаденето се позавръща. Явно ще е на моменти. И да се похваля.. довечера ще ходя на йога, да пробвам как ще ми се отрази.

# 501
Аз по-рано ходех на йога, но страшно ми се доспиваше там Embarassed
Едва издържах, а като кажеше да легнем на пода и да се отпуснем, на два пъти похърквах Laughing

# 502
Mishelaa, страхотен виц. Значи все пак има шанс бебето ми да е мулатче  Joy
BTW,  аз вчера ходих на консултацийка и тъй като не съм качила нито килограм взех днес да се тъпча - много умно - няма що. Все пак доки каза, че бебка е в нормите за възрастта си 16 г.с. и 4 дена  Simple Smile
Дрешки никакви не купувам, защото все още имам надежда, че може и по-срамежлив мъж да нося  Embarassed макар, че всички ми казват, че е мома Simple Smile
Да ви кажа и аз за моите витамини - сутрин задълже една чаша фреш от портокал и/или грейпфрут с 10-12 капки цитросепт. И когато мога набивам плодове. Вечер обезателно салатка - зеле и моркови или каквото има.
Другото, което исках да пиша - твърдо ЗА кърменето, така че съветите на ЛЛЛ ще са много полезни.
Може ли паролката - корем още нямам, но имам снимка на бебка, която да кача Simple Smile

# 503
Нади, а ти къде ходеше?

# 504
Здравейте!И аз да се запиша в темата!Страхотна е !

# 505
Да ви кажа какво прочетох - не е хубаво да се прекалява със зелето и карфиола през бременността защото се отразявало на щитовидната жлеза на бебето. А аз си мислех да правя всяка седмица борш, защото обожавам.

# 506
Здравей те момичета ! Как сте днес? Може ли някой да ми каже колко струва ФМ в Майчин дом София и кой лекар е добър? Хубав ден на всички мами!!!!!!!!!!

# 507
Здравейте и от мен мами,много се радвам за всички узнали пола на бебчетата.Аз утре съм на ФМ и се надявам да кажат че бебенцето е добре и е живо и здраво,пък ако имам и късмет може и нашият пол да видят Simple Smile
ana-bel миналата година ФМ беше 70лв,сега не съм сигурна,защото не ги попитах за цената(жената,която ми вдигна телефона беше адски нелюбезна,даже ми се развика,ама както и да е ).А относно това кой е най-добрият лекар-според мен е д-р Димитрова,но и д-р Врагалева и д-р Цолова са много добри.Дано съм те ориентирала поне малко
Хубав и успешен ден на всичкиии  Hug

# 508
ana-bel Много съм зле(или разсеяна) чак сега видях поста ти,че пише Майчин дом а не Фемина.Много се извинявам  Laughing

# 509
Може ли някой да ми каже колко струва ФМ в Майчин дом София и кой лекар е добър?
Аз лично ходя на ЖК в МД София и на частно пак при доктор оттам, но и двамата не са ми казвали, че правят ФМ там и са ме насочвали към външни. Аз си записах за Марков, като последният път доки ми препоръча и мисля, че се казваше Вълканов, който бил много добър да гледа сърце, но и Марков бил добър избор. Успех
на мен ми излязоха резултатите за ацетон,т.нар. кетони и ги няма в моето тялоооо - ураааа.. ама трябва да ги проверявам и съвет за повръщащи мами - за предотвратяване на евентуален ацетон в организма (след дълго, безпричинно, често повръщане) е добре да се взема мед, чист шоколад или нещо сладичко, но ежедневно.
Вица и на мен ми хареса....а при нас има шанс и черно да излезе  Laughing
Много сте хубави всички на снимките, вече добих някаква представа кой кой е и мисля, че и аз трябва да пусна скоро, а каквато съм несериозна за снимкиииииии....

Общи условия

Активация на акаунт