Re: ВЪПРОСИ към хомеопати - 9

• 55 732
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
А нормално ли е да се наблюдава загуба на апетит?Дори и на такива ястия,които преди детето е обичало??? Rolling Eyes

Възможно е да се променят хранителните предпочитания.

# 376
  • Пловдив
А нормално ли е да се наблюдава загуба на апетит?Дори и на такива ястия,които преди детето е обичало??? Rolling Eyes

Възможно е да се променят хранителните предпочитания.

Лошо...дано само е временно! Praynig

# 377
Питане...дали ще пречи Рибено масло/сироп/ ако се дава след прием на ХЛ?Напр. давала съм 5дни ХЛ и на 6-7 да почна да давам маслото???

Понеже си ми дружка по спам Laughing - пълно е с парабени и куп гадни глупости, които ужасно могат да раздразнят стомаха.
Чукни в гугъл рибено масло листовка и чети.

# 378
  • Пловдив
Питане...дали ще пречи Рибено масло/сироп/ ако се дава след прием на ХЛ?Напр. давала съм 5дни ХЛ и на 6-7 да почна да давам маслото???

Понеже си ми дружка по спам Laughing - пълно е с парабени и куп гадни глупости, които ужасно могат да раздразнят стомаха.
Чукни в гугъл рибено масло листовка и чети.

Wink ами...sorry!Уж четох...

# 379
Зависи от рибеното масло  Peace Сори за продължаването на спама  Embarassed

# 380
Мен това за битовата химия доста ме смути. Не ми е казвано нищо. В кое всъщност е проблема - в миризмата ли? Ежедневното миене на пода с вода и течен препарат и забърсване на стъкло и витрини с препарат (от тези пръскащите) за стъкла са антидот??? Ами разните му ароматизатори?

# 381
  • Пловдив
Мен това за битовата химия доста ме смути. Не ми е казвано нищо. В кое всъщност е проблема - в миризмата ли? Ежедневното миене на пода с вода и течен препарат и забърсване на стъкло и витрини с препарат (от тези пръскащите) за стъкла са антидот??? Ами разните му ароматизатори?

Е...не вярвам всичко това да пречи!То тогава ще трябва да седим в стерилна среда! Shocked
Вярвам само на основните антидоти+някои силни поч. препарати,но чак веро и препарат за стъкла???

# 382
Аз като се замисля за почистването, био-вариантите за пода (вода + масло от бор или друго етерично масло) съвсем не са по-малко миризливи от химията....

# 383

Е...не вярвам всичко това да пречи!То тогава ще трябва да седим в стерилна среда! Shocked
Вярвам само на основните антидоти+някои силни поч. препарати,но чак веро и препарат за стъкла???

Ама вие изтрещяхте съвсем  Grinning  #2gunfire  Grinning
Разбира се, че не става дума за веро. Просто не се къпете в белина, доместос и прочие простотии! Не си лакирайте ноктите, щото мирише на ацетон.

# 384

Разбира се, че не става дума за веро. Просто не се къпете в белина, доместос и прочие простотии! Не си лакирайте ноктите, щото мирише на ацетон.

Laughing Не, просто тайничко се надявахме да не чистим ...

# 385
 Joy Де късмет, де!
(рибеното масло си е рибено масло и си е продукт, който може да се дава на болен човек при показания, но рискът от хипервитаминоза си остава - http://www.medicine.bg/public/listovka/3873s.pdf примерно. А пък в комбинация с други витамини - съвсем)

Аз да питам - На сребърната вода на листовката пише, че засилва многократно действието на приеманите лекарства в момента. Значи ли това, че усилва и действието на хомеопатичните лекарства? Ако се пие сребърната вода, де. Thinking

# 386

Laughing Не, просто тайничко се надявахме да не чистим ...

JoyСмееш се, ама си е така. Аз от доста време вече не мия wc, баня, фурна и прочее. Таткото ги пое. Mr. Green newsm47

# 387
Joy Де късмет, де!
(рибеното масло си е рибено масло и си е продукт, който може да се дава на болен човек при показания, но рискът от хипервитаминоза си остава - http://www.medicine.bg/public/listovka/3873s.pdf примерно. А пък в комбинация с други витамини - съвсем)

Аз да питам - На сребърната вода на листовката пише, че засилва многократно действието на приеманите лекарства в момента. Значи ли това, че усилва и действието на хомеопатичните лекарства? Ако се пие сребърната вода, де. Thinking

Не не означава.

# 388
Благодаря.

# 389
Nial   bouquet
благодаря за поясненията.
Как разбираме, че л-вото се антидотира?Появяват се същите симптоми които вече са почнали да затихват или просто спира възт.процес до където е стигнал?
Четох в началото, че организма започва да се "чисти" от вътрешните органи към периферията  и най-накрая е кожата.
На малката вчера и излезе огромна червена пъпка тип "цирей", все още само зачервена.Да разбирам ли, че организма и е в най-крайната фаза на излекуване?

Общи условия

Активация на акаунт