къде в стара загора мога да открия хубав фризьорски салон

• 10 059
  • 7
  •   1
Отговори
препоръчайте ми

# 1
  • в 1001-та нощ
на ул.Хр.Ботев, между ул.Раковски и улК.Кольо Ганчев - от към Алана- над аптеката

# 2
  • Стара Загора
 Grinning ул. "Цар Иван Асен ІІ" №99 - тел - 602545 Салон Далила. Ходя там от години и съм повече от доволна, но си е малко скъпичък.

# 3
  • Стара Загора
В Сити-то на 2рия етаж. 20лв е измиване + подстигване, но съм много доволна Simple Smile А и са много мили  Flutter

# 4
  • Over the rainbow
И аз ти препоръчвам салона в Сити център. Казва се Анида ако не се лъжа. Ако си записваш час поискай при Ани. За нея гарантирам, че подстригва страхотно.   Peace

# 5
Присъединявам се към темата.. искам да направя подарък в такъв фризьорски, или още по-добре - козметичен салон. Дали предлагат ваучери на определена стойност?

# 6
Аз препоръчвам моята фризьорка, която работи в близост до заведение Царя. Ще дам телефон при желание.
Взема 12 лв за измиване, подстригване и сешоар, при мен винаги е изправяне.
Страхотна е и резултатът също, компетентна и в крак с тенденциите, млада.

# 7
  • sofia
  Препоръчвам  салона, в който ходя всеки път,когато съм в Стара Загора. В София не мога да си намеря толкова модерна и  добра фризьорка,като Теодора в Ст. Загора. Супер е. Работи само със запазени часове. Фризьорски салон " Теди". Телефона мога да ти  го дам на лични.

Общи условия

Активация на акаунт