Когато мама пее,СЕПТЕМВРИйче весело се смее!

• 22 375
  • 702
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Здравейте ,
нещо се притесних , от вчера забелязвам че Йоана започва да се разранява по скрайчетата на ушите  ,а сега видях на едното място и малко кръв  Sad .На какво ли се дължи и как ли го лекувам ?

aissa80  ,много ви е хубав гащеризона  Grinning ,ако не е тайна от къде е купен?

Ние в по-студено време се обличаме с тънки боди и ританка и отгоре едно дебеличко комплектче тип анцунг  
http://www.facebook.com/photo.php?pid=31266306&l=d505d3ceca&id=1173879904

# 421
Здравейте влючвам се докато моята Преслава спинка и ние сме с ужасни колики държи ни будни и двамцата с таткото нощем аз все давам цицката  мисля, че е гладнаи после пада едно повръщане...пак огладнява след 30мин пак цицка и заспива.А през  това време масажчето  по корема действа и сешоара денем, давам БИо Гайа, но видях някой писал ,че за акърмени бебета не действа.Преди бях на инфакол но мн се хлъзгаше цицката и й бягаше от устата мн ме болеше та ги спрях(чета че и комбинирате капките може да пробвам).А между дугото поръчах на маминка да ми прати от Испания Аеро Ред и мисля да ги почвам като свърша насстоящите давали се 3-4 пъти по 10 капки вече трябва да действат   newsm78.
Донесоха и вит Д от Испания писали 3 капки на ден, а не мога да ги сметна тия единици 1500 каза педито, флакона е 10мл и пи6е 4е съдържа 20 000 единици, нещо съм зле с математиката  #Crazy
ОФфф обличате излизате блазе ви аз не съм излизала от  нас 30 дни само веднъж до педито и един път до аптеката още не ни дават а моята мома количка хич не е виждала още няма и да види май до пролетта Crossing Arms

# 422
Palmirka,аз съм доволна от Саб Симплекс и Еспомизан Ел за коликите,но то индивидуално при всички бебчета маи  newsm78 !Дано и отшумат на Преслава по скоро  Hug!
mixilena,ние сме изцяло на АМ с Фризолак1,засега нямам проблеми с акането!Ти какво мляко даваш?

# 423
  • Eemnes, NL
Добро утро момичета Hug - гледам че полето за най дълго чакано бебе все още е празно и мисля, че нашата дъщеричка която беше с термин, 26/09 по късно в болницата сменен според ехото на 29/09, а се роди на 13/10 с право може да бъде нейно. Simple Smile
Тя се казва Елеонор - Ели и е засега е много кротко бебче, това набързо от нас засега. Лек ден момичета.

# 424
  • София
Добър ден и от нас със Симоне...  Laughing
Ами и ние сме на смесено хранене, то моят лакомник все гладен и кърмата не му стига...като се цедя има около 100 мл. от двете гърди , а мишока яде средно по 120 мл, а и отделно когато е само на  кърма огладнява през 1- 1. 30 мин. за което време мама нещо не може да произведе достатъчно мляко....както и да е да ми е жив и здрав ще се дохранваме....ние сме с Аптамил АМ и да ви кажа честно нямам никакви проблеми с акането  Mr. Green Колоки си имаме ама вече не са така силни и чести, та се надявам вече да преминават.... Praynig
  Иначе си се гледаме...нещо почнахме почти да не спим през деня, но поне вечер спинка е не , че не папка в 1 и в 4 часа , дано премахне скоро това ядене в 4 часа , чмама да почне да се понаспива...а и тати все още спи на дивана в хола.... Rolling Eyes
  За разходките говорите, ами ние много не излизаме, че като ви слушам колко болни мъници има направо ми настръхва косата....то не , че има нещо сигурно, но излизаме само при слънчево време, без вятър....поне до 3-ит месец така ще процедирам.....
   А и питка правихме, беше много весело, а и намен би беше много приятно, че ототдавна не се бяхме събирали да се наприказваме .....по бебешки въпроси..... Mr. Green
  Ами това е от нас на 29 сме на консултация и ще видим колко е натдал младежа.... Mr. Green
Цлувки и  Hug на всички мами и бебоци...

# 425
Добро утро (опааа, то е май обед!) и от нас с Тео (който спи неспокойно в ръцете ми)!

За обличането - ами както си е вкъщи, отгоре му обличам едно поларно цяло гащеризонче с качулка, 1-2 одеала, покривалото на количката и така. А, и шапка, разбира се  Simple Smile Мисля, че няма да му е студено. Само да стане към 13 ч и излизаме на слънчице!
Има ли някоя мама, която да не дава вит. Д? Тео още не пие нищо (деавит, вигантол), но пък и нашата педи нещо си пасува и не изписва капки.

Имам си аз днес поредното притеснение - докато мажех Тео със зехтин напипах едно възелче, малка пудутинка на раменцето му. Той има възелчета по вретлето, точно в началото на косата, педито ми каза, че било ок, срещало се при адаптирането, щял да го израсте. Да, ама сега и на раменцето????  оооооооооохххххх, какви ли не ужасни мисли ми минават през главата,  #Crazy
Моля споделете, при някоя друга беба има ли подобни възелчета?

Слънчав ден и спокойни бебета!!! (ерго, и спокойно майчета:)  Hug Hug

# 426
Добро утро (опааа, то е май обед!) и от нас с Тео (който спи неспокойно в ръцете ми)!

За обличането - ами както си е вкъщи, отгоре му обличам едно поларно цяло гащеризонче с качулка, 1-2 одеала, покривалото на количката и така. А, и шапка, разбира се  Simple Smile Мисля, че няма да му е студено. Само да стане към 13 ч и излизаме на слънчице!

Моля споделете, при някоя друга беба има ли подобни възелчета?

Слънчав ден и спокойни бебета!!! (ерго, и спокойно майчета:)  Hug Hug
 newsm78 Аз често  я пощипвам моята мадама че има каде не за друго но възелчета нямаме май,а и сме на кърма ако има значение.Само онези червени пупчици.които ту ги има ту ги няма май щ претоплям а на ме нвсе ми е студено ,сигурно заради кърмата Thinking
Аз от дне спочнах испанските вит Д

# 427
mixilena, прощавай, ако бъркам, но не беше ли писала преди, че синът ти е имал АБКМ? Ако е така, не е ли по-добре да храните бебката с хипоалергенно мляко? Защото ако едното дете е алергично, вероятността и другото да е такава е по-голяма. Разбира се, желая ти да нямате този проблем, но се консултирай с лекар за всеки случай  Peace

# 428
  • Варна
stefufu, аз не давам вит Д. И не ни е предписан.

# 429
На нас ни изписаха Деавит, но аз още не съм го давала. А сега пък на Дани му се появи млечница, та ще се борим с нея...

# 430
Здравейте мамчета Hug

ехх, страхотно време е днес Laughing дано да има повече такива дни Praynig Ние спахме на балкона около час и сега я чакам да се събуди да хапне и излизаме навън да се разходим, дали на ръце или в количка важното е да сме навън.

хайде по едно обедно кафе от нас и целувки на малчовците  Heart Eyes

# 431
mixilena ние сме на АМ и точно розовия Hipp.С акането нямаме проблем(поне така си мисля)--ходим по 2 пъти за 24 часа и консистенцията е точно като горчица.Дано това ти е от помощ  Hug

# 432
Това на рамото най-вероятно е от ваксината от родилното...и ние имаме такова.

# 433
  • София
Здравейте! Ние излизаме, облечени с боди с дълъг ръкав и отгоре едно плюшено комплектче, завити сме с дебело памучно одеалце, а в къщи стоим по боди с дълъг ръкав и ританка

# 434
Здравейте и от нас със Сияна! Сега се прибираме от разходка, излязохме за 2 часа, слънчево е времето тук в Бургас, но има гаден вятър  Sad . Преди малко се накърмихме и сега си лежим в кошарата и хълцаме  Simple Smile . Като казах кърмене...Ох, голям тормоз напоследък с това ядене на малката...Като види гърдата и почва един рев, дърпа се, ако засмуче малко след 2-3 минути пак започва да реве... и си остава гладна. А кърма си имам. Пробвахме и от шише да й дадем - същата работа - рев, плюе, пробвахме и дори изкуствено мляко - отново е същото. Добре, че не е непрекъснато така, че не знам как ще наддаде това дете като не яде. Днес нещата май са по-добре (дано да продължи и занапред така, че не мога да я гледам как се превива хем от глад, хем да не иска да яде). Предполагам, че всичко е заради пустите му колики. От вчера отново започнах да й давам Еспумизан.
Така..оплаках ви се  Simple Smile . Отивам да я видя, че нещо се ядосва от това, че хълца  Simple Smile . Лек ден и приятна разходка на излизащите  Wink .

Общи условия

Активация на акаунт