Момичета, вие бяхте писали, но аз пак да питам тези от вас, които имат активна гимнастика - харесва ли им на мъниците? И има ли някой на Tiny Love? Аз харесах едни доста скъпички и искам да знам дали си заслужава инвестицията.

Аз и не знам какви са цените, старата ми беше за около 50 лева, а тази сега ни е подарък.
Просто кравия белтък е много трудно усвоим за бебетата и не знам доколко попада в кърмата, но не се препоръчва в големи количества.
.А обикновените метали стига да не ги допирам до уши или врат са ми добре.Ти си първия човек ,който срещам със същата алергия.По едно време си мислех даже че си я въобразявам
)
и тази
даже на втората снимка се вижда как сме я завързали със свински опашки,тогава беше само на две счупена 

100 преправях...
.Снимката с бибите е уникална
!
.

,не знам какво да го правя,смених козметиката с Мустела,да не е няква алергия уж,ама не минава 

И батко й наскоро искаше да се напъха вътре, но не стана 
и да не идва скоро, само сега и той ми липсва.
така се дере като е в него да го приспива. А като ви чета как някои от вас ги слагате да спят без приспиване направо ви завиждам. Това мойто чудо ще се съдере от рев, но сам няма да заспи. Много в странен, но само вечер между храненията заспива сам в леглото си, без да съм го приспивала аз и само вечер спи в кревата си. Е сега спи, но разбира се върху мен. И пак да си кажа как благородно завиждам на майчетата, чийто бебчета спят докато ги обличат за разходка
а на малък бунтар- за всичко е против.
. Иначе все сме навън на разходка, че и аз съм човек и имам нужда от въздух. Иначе ако си говорим за занемаряване - аз съм жив пример. Едни кецове, едни износени дънки, и някоя блузка, само косата си я оправям, че съм като луда иначе
Грим - от мноооого години не ползвам, само спирала, ама сега и нея спрях. Но не се чувствам ужасно въобще, чак ми е кеф.