Когато мама пее,СЕПТЕМВРИйче весело се смее!

• 22 336
  • 702
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна
vany666 аз ползвам ентерокинд ,но ако чакаш бърз ефект няма и се принудих да пробвам и саб ,мисля че е по добре.

Днес я водих на лекар за хремата ,но педи каза че не е хрема ами е от сухия въздух  и тесния малък нос , ама много ми хърка притеснявам се Cryказа да пръскам разтворчето и витамин ц да капя в носа и да пие по една ампула и това е.Ще видим така или иначе другата седмица сме на ваксини две наведнъж ще е страшно #Cussing outмилото ми smile3518

Аз я обличам с памучно боди с дълъг ръкав и плюшено костюмче и едно тънко красиво якенце (което е на аватра) и одеялце тип чувалче.

Кожата на лицето ни се лющи като лишеи някой ползва ли нещо за лице да каже иначе крустите ги мажа с мустела

# 451
  • Варна
Имам въпрос към консултантите по кърмене!

Мога ли да даря кръв има инциатива за едно момиче във Варна по принцип съм кръводарител, но незнам дали има връзка с кърменето??? newsm78

# 452
  • Щастлива мама на 3 слънца

Мога ли да даря кръв има инциатива за едно момиче във Варна по принцип съм кръводарител, но незнам дали има връзка с кърменето??? newsm78

мн тъжно с това момиче

# 453

Kalinastamatova благодаря че се отзоваваш това момиче е жената на много добър прияятел на мъжа ми.
не може да даваш кръв ако си раждала секцио или ако скоро си давала кръв

# 454
  • София
Кожата на лицето ни се лющи като лишеи някой ползва ли нещо за лице да каже иначе крустите ги мажа с мустела

От вчера мажа лицето с балсам на др Тайс (Нахткерцен). Педиатърката го препоръча, след като от 3 седмици сме със зачервявания по лицето и люспене на бузките, ушичките и скалпа.
Да чукна на дърво за сега доста добър ефект от мазането, зачервяванията изчезнаха и кожата определено е ппо-мекичка. Преди това на допир беше една такава, релефна.

Дано наистина да има резултат Simple Smile

# 455
  • София
Е, много се радвам, че има такава стабилна агитка от Бургас. Аз като се прибера за по-дълго напролет, дано да успеем да се видим Simple Smile

ЕЛ, честита ви ясла... Знам какъв трепет е това, защото и ние с каката чакахме 8 месеца за прием, и слава-богу, че я взеха. Сега се надявам да ми даде това предимство за бебето в един момент, ама с този недостиг тук не се знае това дали ще ни стигне.

И аз днес мазах с Нахткерцен, имаше резултат даже след няколко часа. Имахме едни удебелявания суха кожа по бузките, почти като алергия...

# 456
  • Варна
 Благодаря ви за бързите отговори! Hug

Аз съм секцио много съжалявам исках да помогна  smile3518

Ползвала съм го този крем за мене имам лишеи зимата добър е да ще го пробвам и после ще го ползвам аз  Joy

# 457
  • София
Ползвала съм го този крем за мене имам лишеи зимата добър е да ще го пробвам и после ще го ползвам аз  Joy

И на мен идеята ми е да го ползвам и аз през зимата Simple Smile

# 458
http://darikruv.com/protivopokazania-za-kruvodariavane

противопоказания за кръводаряване :
# Период на бременност, лактация и менструация.

# 459
И Дани е все на ръце, не го оставяме да реве самичък. Че то няма и как да стане, той да реве, а някой да го слуша отстрани и да върши нещо друго примерно. От разглезване така или иначе никога не ме е било страх. И как точно да не го "свикваме на ръце"? Ако е някое бебе като дъщеря ми, да си лежи в креватчето или на гимнастиката спокойно, става, ама ако се дере, няма начин просто  Laughing

# 460
кажете ми за тази гимнастика плс Embarassed

# 461
Palmirka защо не може да излизате?
[/quote]
а момичета искам да ви попитам за тези активни гимнастики...
от колко месечни се препоръчва да се слага? и има ли значение каква да си купя? препоръки?

Не излизаме защото педито каза навън забранчвам и аз само на тераската  newsm78. Ние сме мн малки, а навън грипове чудеса..малки малки  21 дена. Возим се само в колата , в кошничка не стои никак,а количката не съм я пробвала, страх ме е да не ревне навън.(у нас вадя цицката  Whistling понякога яде час след като съм я накърмила, а и коликите ни подгониха...понякога повръща като вулкан  иииииииии не смея да мръдна).Аз я водих на теглене с един космонавт, но супер се разрева в болницата май и беше жега  smile3512 а аз шаш  и паника какво да я правя  Joy. У нас стои с боди с къс ръкав, чорапки и едно тънко гащеризонче.
Гимастиката Лита е за 3-я месец но не мисля че ще е проблем  и по рано да слагаш детенце в нея, ако я имаш,зависи детето колко е активно и съсредоточава поглед newsm03.
За плаченето от време на време ако съм във WC например я оставям иначе ще имам аз проблем после  smile3532.или ако съм до лакти мокра да и пера дрешките,или преди баня ,че е гладна, но през другото време си се гушкаме няма как не лишавам детето от любов.Опитвам се да не държа по много на ръце (тежи ми) като заспи и цоп в леглото,  тя плаче пак ...я взимам и пак като заспи в леглото.

# 462
Лита,имат впредвид активните гимнастика.Нашето още не проявява интерес,иначе в шезлонга стои.

Оу,дано има повече дни като днешния.От 11 до 5 навън,с едно прибиране за кърмене,че аз навън не мога.Взех си третия болничен,залепихме пъпа,напазарувах бебешки истории,сега съм гладна и с разбити крака,но ми е супер готино.

# 463
Palmirka
твоето педи... май нещо...
как така имало грипове да не извеждаш малката... малка била какво и е малкото та тя гони месец!
аз Димитър го извадих на 11-тия ден!

не го разбира аз това. детето има нужда от въздух от разходки
 Naughty

# 464
Palmirka
твоето педи... май нещо...
как така имало грипове да не извеждаш малката... малка била какво и е малкото та тя гони месец!
аз Димитър го извадих на 11-тия ден!

не го разбира аз това. детето има нужда от въздух от разходки
 Naughty

newsm12 довечера мъжа вади количкатаи утре страх не страх излизам че смао на терасата не става знам ли ако я возя може д аи е по хубаво baby_neutral

Общи условия

Активация на акаунт