Когато мама пее,СЕПТЕМВРИйче весело се смее!

• 22 324
  • 702
  •   1
Отговори
# 540
LITA ние също сменихме,памперсите,но с PUFIES и съм много доволна,паммперса не пропуска,както тези на Pampers Peace
Vany666-на мен също като ми изтекоха лохийте и ми дойде МЦ,въпреки че съм чувала че като кърмиш и не ти идва,но факт,и моито е много малко количество и вече 6 ден,а моя цикъл по-принцип е 4 дена и вече уж спира,но тук-там пак има по-малко.Но не съм го замислила,не мисля че е нещо важно,може би още ни се ''дооправят хормони и всичко там " и затова е така,но ако продължи дълго и аз ще посетя АГ-то Peace

# 541
Аз още нямам МЦ.  Party

# 542
# 543
Относно памперсите-пробвах на ПАМПЕРС, ПУФИС в момента и ЛИБЕРО.За мен всички са боклуци освен ЛИБЕРОТО
Пуфиса са супер тънки и имам чувството,че трябва да ги сменям на всеки 30мин.-това е мое мнение де  Peace
LITA и аз исках да пробвам на Хъджис,но никъде не намерих 2-ка,започват от 4-ка нагоре.Ако видиш някъде пиши моля те  Wink

# 544
Ivy много благодаря за отговора.  Разбира се, че е удобно да ме питаш, нали аз искам помощ Simple Smile
Памперсите на Матея по принцип са доста напишкани и са около 6-8 на денонощие, нямат цвят и не миришат лошо, а като напишкано...аз пък как го обясних, но имам предвид, че според мен миришат нормално. Акането ни е обикновено на 24 часа по веднъж или два пъти, жълто като горчица или по течно, ако го сменям на секундата след наакването. Тургора също й е добре, веднага се възстановява, тя е малко по-матова и това се вижда веднага. Лиги има доста, даже прави балончета. Когато е будна доста маха с ръчички, краченца, смее се. Има обаче дни, в които яде по-рядко на около 4 часа и доста спи. На първата консултация бяхме наддали около 1100гр., но след това не сме се теглили. Това беше и последния ни преглед при педиатър, т.е. на 06.10. Честно казано не бих казала, че ни прегледаха обстойно, май беше повече като отбиване на номера, но това е свързано с факта, че сега сме при майка ми в Плевен и после се връщаме в София и ще сме при друг педиатър, та тук не искат много да се задълбочават. Иначе няколко пъти ми се налага по други причини да викам лекари вкъщи и този, който ми се видя най-свестен и отзивите за него са прекрасни, каза, че детето изглежда добре...но тогава още не бяхме във фазата, за която ти зададох въпросите си.
Относно моето хранене...причината да не се храня редовно е не само, че държа аз основно да си гледам детето и за секунда да не го оставям на друг, но и хич нямам апетит за разлика от преди.
Но щом е важно, ще гледам да се храня по-добре.
Благодаря много за помощта.

# 545
  • В царството на мечтите
Значи не само на нас ни изпускат памперсите на памперс. Мисля да минаваме на Хъджис.

# 546
  • Варна
Здравейте , чета че си говорите за памперси!Да в кажа аз съм много доволна от Памперс белия пакет,те са с мрежа и много бързо акито минава под мрежата и дупето не е мокро и омазано и не се подсича. Grinning
 Вижте какво намерих за Хъджис  http://papa-bebe.com/test/test_huggies.html

# 547
Здравейте от милички от нас Hug

Така да се отчета, не съм писала отдавна не ми остава време за нищо с бебе и ремонти в новия апартамент мебели, плочки незнам си какво още вече съм лудаааааааа добре че Сияна е кротичка и почти постоянно спи ,че успявам да съчетавам нещата. Миналата седмица бяхме на консултация вече е 5.100 ( наддала е 900гр за няма и месец) и 56см ( общо 4 см отгоре), днес сме на ваксина хепшатита втората, че беше хремава на консултацията и не и я биха, иначе е добре вече гука смее се, а вчера така пръцкаше чак се стряскаше от себе си hahaha Joy

Vany666- И аз имам все още течове, но вече е МЦ много слабо обаче и един конец който не пада и вече не издържам с него ама няма как да отида на АГ като се чистя още абе луда работа. БиоГайата при нас действа много  добре коликите минаха много леко ако мога да ги нарека колики, давам и ги от 10-тия ден по 5 капки преди предпоследното хранене.

Виждам че сте обсъждали килограмите по назад в темата аз вече съм -20 , но имам още да свалям, не се ограничавам ям даже повечко, че иначе кърмата започва да се губи, всеки ден пия по 1л прясно мляко домашно, плодове доста и така.
Относно захранването нашата педиатърка е за късното захранване така че сме на едно мнение Peace

За подсичането аз ползвам едно кремче което е от тезе дето ги бъркат в аптеките и е страхотно, преди извесно време на племенницата ми и бяха изписали много силен антибиотик и дупето и беше станало направо на мокри раничи и това я оправи, продава се в Аптека Попова тук във Варна.

Спирам че се увляках Rolling Eyesлек ден Hug

# 548
Ние сме с Памперс New Baby, от които бях много доволна, но от седмица и нещо започнаха много да пропускат. Предполагам, че трябва да минаваме на 3-ка.

# 549
  • Варна
deskutu   и ние сме с това кремче много съм доволна.Мислех днеска да ти звънна ама времето не е хубаво и докато не разбера какво и е на Йоана няма да излизам с други дечица да не заразим някой. Hug
 Утре ставаме на два месеца  Joy

# 550
  • Варна
Измуках едни леко кървави секрети от нослето и дали да се притеснявам вече незнам тя не е спирала да хърка и хрипа милото и аз все го мъча помпи капки  smile3518 голяма мъка ми е как плаче жално #Cussing out ама уж за нейно добро е всичко така се успокоявам. Cry

# 551
Kalinastamatova - аз онзи ден в събота ти звънях ама телефона ти беше изключен.
За нослето пробвай с витамин C по една капчица в нозричката.

А за месечинките как минава времето направо........

# 552
  • Пловдив
Привет и от нас Simple Smile
Покрай подготовката за изпитите и Дидо нямам време за нищо Crossing Arms

Утре сме на преглед при неонатоложката, да видим какво става с това повръщане, че вече акъла ми се взима... След това и час за ортопед запазих, да се разпишем и там  Mr. Green

За пампите - ползвах Памперс, но пропускаха и затова минах на Либеро. От тях съм много доволна Naughty Хъджис-2 ми донесоха от Турция, но са ни големи още newsm78

Минахме през кризата на растежа - 3 дни ми се взе акъла - постоянно папкаше и нервничеше... Sad В събота бяхме да ни четат "чиста молитва" и след това на гости в баба Laughing В неделя пък отидохме на пазар в Димитровград и останах изумена от цените на бебешките дрешки - със 100-150% по евтини са, отколкото тук в Пловдив Shocked Напълнихме колата с дрешки и сега ми предстой поредното простиране Laughing Laughing Laughing
Оставям Ви, че пералнята ме зове, пък и имам още 30тина въпроса да мина до четвъртък...

# 553
deskutu, прясното мляко не се препоръчва много при кърмене, защото е силен алерген  Peace В смисъл пийвай си по 1 чаша да речем, ама цял литър си е много наистина. Извинявам се, че давам съвет, ама нали знаете, че ми слабото място  Mr. Green

Дани спи много лошо последните нощи. Буди се постоянно или мрънка насън и ръмжи. Ние се редуваме да го дундуркаме, ама вече едвам издържаме. Най-редовно в 3-4 часа аз умирам за сън, а той ми се хили доволно  Wink Crazy

# 554
Dana_2010 - Няма проблем нали за това сме се събрали тука да сподвеляме и обсъждаме, а и да за теб знаем че сте скарани с млечните продукти Hug ама незнам мисля, че до сега щом не е дало отражение..... при вас в последствие ли се появи алергия? Аз много се притеснявам за друга алергия която аз имам да не съм я предала на Сисито, алергията ми е към неблагородни метали и така трудно се лекува, преди няколко години мъжа ми искаше да ми купи часовник за Рождения ми ден е голям зор, че един приятел по него време беше в щатите, че намерихме такъв, който да е с медицинска стомана и сега поне с часовника нямам грижи ама всякакви капси, закопчалки на сутиени, катарами на коланите даже и катарамите на сандали ми правят проблем.

Нашата Сияна пък заспива много трудно вечер до 1-2 се кокори и се смее и в един момент явно се изморява и все едно феята с пръчицата я посипва с прашец, заспива от раз.

За мамите с по голям стаж: http://krokotak.com/ има много интересни идеи за занимание на каките и батковците, нямам търпение племеницата ми да дойде на гости да спретнем нещичко Mr. Green

Последна редакция: пн, 25 окт 2010, 13:26 от deskutu

Общи условия

Активация на акаунт