Когато мама пее,СЕПТЕМВРИйче весело се смее!

• 22 329
  • 702
  •   1
Отговори
# 555
Дана, горките вие. Не знам как издържате с мъжа ти. Дано скоро малкия да започне са спинка спокойно и да ви остави и вас да се наспите.  Hug

Момичета, вие бяхте писали, но аз пак да питам тези от вас, които имат активна гимнастика - харесва ли им на мъниците? И има ли някой на Tiny Love? Аз харесах едни доста скъпички и искам да знам дали си заслужава инвестицията.  Grinning

# 556
Jani4ka, според мен не си струва кой знае колко точно за активна гимнастика да купуваш нещо много скъпо, в смисъл ползват я реално докъм 6-я месец. Почват после да сядат и не им е интересна, освен за да й дърпат играчките, но с цел да ги откъснат  Peace Аз и не знам какви са цените, старата ми беше за около 50 лева, а тази сега ни е подарък.

deskutu, това е превантивно, не е задължително някога изобщо да стигнете до алергия  Peace Просто кравия белтък е много трудно усвоим за бебетата и не знам доколко попада в кърмата, но не се препоръчва в големи количества.

# 557
  • София
deskutu , и аз страдам от същата алергия ,но при мен е малко по-различна.Само със злато нямам проблеми  Laughing .Най-зле пък съм от среброто ,затова като тинейджър си мислех ,че имам нещо вамп  Crazy .А обикновените метали стига да не ги допирам до уши или врат са ми добре.Ти си първия човек ,който срещам със същата алергия.По едно време си мислех даже че си я въобразявам  Laughing .

Момичета пак да ви запитам за плюшените гащеризони.Трябва да купувам  ,а нямам възможност пак да обикалям по магазини и складове.Можете ли да ме насочите към марка от която сте купили хубави гащеризончета .

# 558
Привет.
И ние имахме трудна вечер.И двамата са ми със сополки Confusedкаката е толкова кисела от сутринта плаче и се тръшка за всичко,малкия си иска неговото и той мрънка,че не може да диша като хората.

geryaleksandrova,вече познаваш и втори човек с такава алергия,АЗ.Тя ми е подарък от бременоста с Мая.Но това не ме спира да се кича понякога,е после няколко дни се дера като драглив кон,но хубостта изисква жертви Mr. GreenИма една фирма за бижута OLIVER WEBER, бижутата им се водят точно противоалергични,и между другото аз само от тях не се обривам(а държа да подчертая,че се обривам и от злато ooooh!)
deskutu,можеш и ти да пробваш.

akspet,носния секрет може да го вземе и педито.Ние на Мая го взехме в http://www.cibalab.com/contacts.php,в лабораторията в Обувния завод,там имаха педиатър за толкова малки децца(Мая беше на 1месец).Не е нещо сложно,и излизаше мисля за 3 дни.

Jani4ka,с каката ползвахме активната гимнастика много дълго,докато не я счупи на съставните и части Mr. Greenтя беше малко по различна от другите,но много се занимаваше с нея.Ето снимка да я видишhttp: и тази  Mr. Greenдаже на втората снимка се вижда как сме я завързали със свински опашки,тогава беше само на две счупена hahaha

Сега за ревльото ни подариха от тези с килимчетата,той се заглежда,че е много шаренка,но още е рано да се заиграва.Тя има много играчки по нея и е много весела. Grinning

Бях ви писала,за мнението на щерката относно бибите.Ето да видите, и е категорична,долу палците само бибите Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Нещо не можах да ги сложа само като линкове newsm78 100 преправях...

Последна редакция: пн, 25 окт 2010, 14:50 от alximika

# 559
  • София
alximika ,ще ги потърся тези бижута  Simple Smile .Снимката с бибите е уникална  Grinning !
Момичета нещо друго да ви питам ,някоя от вас имали следния шезлонг  http://www.bebe-best.com/bertoni-shezlong-top-relax-orange-stars … 2010-p-17460.html  или друг на бертони ?Днес разгледах и на други марки и свивката по средата и факта че седи малко изтърбушен взе да ме притеснява ,дали да неби да е неподходящ за толкова малко бебе ,да не я повредя нещо Йоана  Sad .

# 560
geryaleksandrov,една приятелка го имат и е удобен,става си за малко бебе,той на снимката просто е за седнало положения,но си има и легнало.Като го видиш на живо е различно.Много е сносен според мен.Ето това ни беше най-полезната вещ,както и сега.Мая я хранех на него и сега малкия си го разнасям из цялата къща с мен.Даже и в банята,като сложа каката да спи и двамата се къпем заедно т.е. аз се къпя ,а ана него му правя парна баня hahaha

# 561
  • София
geryaleksandrov,една приятелка го имат и е удобен,става си за малко бебе,той на снимката просто е за седнало положения,но си има и легнало.Като го видиш на живо е различно.Много е сносен според мен.Ето това ни беше най-полезната вещ,както и сега.Мая я хранех на него и сега малкия си го разнасям из цялата къща с мен.Даже и в банята,като сложа каката да спи и двамата се къпем заедно т.е. аз се къпя ,а ана него му правя парна баня hahaha

alximika , аз го имам ,но нещо взе да ме притеснява ,след като разгледах и други модели .

# 562
Моя е на Чико и има една подложка дето се слага на най-малките,но аз никога не съм я слагала и да ти кажа с каката ми се струваше ,че нещо не е както трябва,сега ми изглежда нормално...т.е. искам да ти кажа,че с първото дете те тресат съмнения за всичко,а с второто вече си мнооого спокоен за всичко.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Greenне се тревожи,те хората са си го измислили Hug
А за бижутата,има ги в технополис(имат щанд)както и в мола при Хемус,тоно срещу Фокс кидс на партера.Пак е щанд. Peace

# 563
Здравейте и от мен,
Аз да ви се оплача,бебчо е с много гаден обрив по лицето/едни червени петна,пъпки,суха кожа ooooh!,не знам какво да го правя,смених козметиката с Мустела,да не е няква алергия уж,ама не минава Sad
Аз пък с някакво кафеникаво течение ,дето не знам какво е,лохиите спряха отдавна а това е от няколко дена,мислих ще ще ми идва,ама то само прецапва и на лекар не става така да ида,на някоя случвало ли и се е така след раждането?

# 564
Kirra, по-добре да го види лекар обривчето. Ама имай предвид, че педиатрите не разбират особено от обриви, дерматолог имам предвид. Това ако се задържи, разбира се. Дано ви размине и без лекар. Peace

# 565
Момичета, вие бяхте писали, но аз пак да питам тези от вас, които имат активна гимнастика - харесва ли им на мъниците? И има ли някой на Tiny Love? Аз харесах едни доста скъпички и искам да знам дали си заслужава инвестицията.  Grinning

Абсолютно си заслужава инвестицията точно за Tiny Love.
Аз купих такава за Моника като беше бебе: http://images.esellerpro.com/2149/I/215/7/medscaleGymini_Total_Playground_gif.gif
Tя и досега ме кара да я вадя да играе с нея  Crazy И батко й наскоро искаше да се напъха вътре, но не стана  Laughing
Освен, че е изключително красива, е много забавна, музиката е страхотна и има функция със звуци на една от приставките, когато се рита с крачета или удря с ръчички.
Много добра инвестиция, според мен.

alximika, снимката с бибите и жестока!  hahaha
Аз имам снимка на дъщеря ми с 2 биби в устата. Точно преди да се роди бебето успяхме да ги 'загубим', беше силно привързана към тях.

geryaleksandrova, аз имам шезлонг на Бертони от първото дете, в момента го ползвам с третото  Laughing
Въобще, всичко, което съм имала на Бертони е било сполучливо, противно на очакванията.

# 566
Помощ! Боли ме гърлото  Sad и много ме е страх да не си заразя детенцето. Знам, че няма проблем да кърмя, но какво да взема - засега смуча само ментови бонбони, но май няма особен ефект.

# 567
Kirra, аз бях с кафениково оскъдно течение около 2 седмици. То не беше и за превръзка, ама цапащо. Вече нямам нищо.

А как разбирате кое е цикъл и кое лохии??? Сори за тъпия въпрос, ама на мен ми беше абсолютно едно към едно с цкъл само дето МЦ е доста по обилен от лохиите. И май излиза, че въобще цикъл не ми е идвал от миналия декември  newsm78 newsm78 newsm78 и да не идва скоро, само сега и той ми липсва.

Ох, аз май си разглезих момчето, само в мен вече заспива, баща си за нищо го няма  Tired Tired така се дере като е в него да го приспива. А като ви чета как някои от вас ги слагате да спят без приспиване направо ви завиждам. Това мойто чудо ще се съдере от рев, но сам няма да заспи. Много в странен, но само вечер между храненията заспива сам в леглото си, без да съм го приспивала аз и само вечер спи в кревата си. Е сега спи, но разбира се върху мен. И пак да си кажа как благородно завиждам на майчетата, чийто бебчета спят докато ги обличат за разходка  Shocked Shocked Shocked явно не съм попаднала на бебе  hahaha hahaha а на малък бунтар- за всичко е против.  newsm50 . Иначе все сме навън на разходка, че и аз съм човек и имам нужда от въздух. Иначе ако си говорим за занемаряване - аз съм жив пример. Едни кецове, едни износени дънки, и някоя блузка, само косата си я оправям, че съм като луда иначе  afwitch Грим - от мноооого години не ползвам, само спирала, ама сега и нея спрях. Но не се чувствам ужасно въобще, чак ми е кеф.

# 568
talktoher при мен е същата работа,даже не е за превръзка това чудо,ама си мисля че не са лохии защото пък преди това течение ми нямаше абсолютно нищо/тоест спряха лохиите или поне аз така си мисля/преди седмици Thinking
Dana_2010 права си ,особенно нашата педиатърка/вече съм се оплаквала от нея/,било от прегряване,била сигурна че го обличаме с разни плетени дрешки и било много горещо у нас Shocked,така и не можах да и обясня ,че плетени дрешки даже нямаме,тя си беше сигурна,а утре ще и искам направление за кожен,че то се е видяло че не бива тая лекарка.

# 569
Най-накрая и аз качих малко снимки  Mr. Green
http://september2010.snimka.bg/baby/adrian.544064.21163379
А за първа страничка най-много бебоци са се родили на 08.09.2010  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт