Когато мама пее,СЕПТЕМВРИйче весело се смее!

• 22 364
  • 702
  •   1
Отговори
# 630
ООоооо забравих  Mr. Green и аз ревнувам до полуда бебка от всичко живо ,само на татито я давам .Дори когато много ме тормози ,пак не я давам  Mr. Green и количката да бутат не я давам на бабите !

smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521

# 631
  • Варна
 Помощ!!Ваксинат ани бита на 13,10 стана на розаво червена пльоска! Много съм притеснена! Тази ни е втората ваксина!

# 632
Kalinastamatova, на мен ми казаха да се слага риванол, ако създаде проблем. Педиатърката ти не ти каза, какво може да се появи и как да се третира???

# 633
  • Варна
Каза ми да я заведа утре да я види и да и направя комрес от риванол!

# 634
Момичета кажете моля как давате Био-гайата и по колко пъти на ден ?

# 635
  • София
Момичета кажете моля как давате Био-гайата и по колко пъти на ден ?

Здрасти,

преди предпоследното хранене, в лъжичка, по 5 капки, веднъж на ден Simple Smile

# 636
Здравейте пак.
Палмирка не ти се смея, бях чувала за това, ама не мислех че някой наистина го прави. Ама, ако така ти е по-удобно...лошо няма.
За ревността, аз с Део също много се дразних като го искаха за гушкане. Давах го само на нашите (мъжа ми ни го коментирам-той е свой  Mr. Green). Оставих го някой да го гледа за няколко часа чак като стана на месеци (след 6ти обаче). Сега няма как да оставяме малката , тъй като я кърмя, ама не съм чак толкова откачена.  Laughing
А за караниците с мъжа ми, беше същото. Аз изнервена, той дава акъл и вместо спокойна вечер - аз само дудня накрая.
Сега не е така, май не ни остава време да се караме: аз се занимавам с Ема, а той поема Део. И докато се усетим трябва да си лягаме.
Така че не се притеснявайте - този период ще отмине. Ще отминат коликите, бебетата ще са по-спокойни, вие няма така да им се дразните и чудите какво им е и всичко ще се вкара в релси.
За белега от ваксината на раменцето, това е от БЦЖ-то. На някои само се подува и зачервява но скоро ще изчезне и няма да личи нищо (не както при нас ). А на други им става гнойна пъпчица. За жалост не знам какво се прави в такъв случай, но звъните на педиатъра си и той ще ви каже.

# 637
Здравейте и от нас!
Честит имен ден на всички празнуващи!   bouquet   bouquet   bouquet
Ние също сме в тази луда фаза, която и вие описвате - бебо непрекъснато нервничи, иска да яде на всеки час, колики, мрънкане и т.н. Дано скоро да мине този период щото не се издържа  Cry
Ние днес за втори път си рязахме ноктите с ножичка. Отначало ме беше страх да не го порежа, но засега се справяме блестящо.

# 638
Здравейте и от нас,

Андреа спи и аз бързам да ви чета и пиша Mr. Green

Честит имен ден на Мити и на всички празнуващи днес - мнооого здраве, късмет и поводи за усмивки  bouquet

Ние днес бяхме на консултация, но не дадох да й бият ваксина, още хърка с нослето и ме е страх, казах на лекарката първо носен секрет и ако е ок тогава слагаме ваксината, така, че сега чакам да излезе резултата в петък. Иначе вече сме 61 см и около 750 гр. е наддала за месец и два дни. Не е много, но мисля, че е добре за кърмено бебе, гледам вашите наддават повече, ама си мисля, че това е много индивидуално и за сега не се шашкам, а се успокоявам, че доста е дръпнала на височина.
Да ви споделя от запушеното носле не иска да си хапва добре от два дни, цоква малко и се отказва, в резултат на което е гладна през 1,5 -2 ч. и нощите се превръщат в кошмар.

Яничка и аз съм си поръчала гимнастика на Tiny Love Sunny Day и чакам в края на седмицата да пристигне, силно се надявам малката да я хареса, вече доста се заглежда по играчките, но ще знам със сигурност като я сложа в нея Peace между другото знае ли някой как се пере това чудо newsm78
За ноктите аз ги режа още от началото, защото Ади се роди направо с маникюр и много се дереше, но на крачката още не съм ги рязала.
А да си призная и аз и аз ревнувам бебка, не давам много да ми я гушкат и мачкат Embarassed оправдавам се с грипавото време и все я държа по настрана, ох малко поне да поотрасне пък ще й се радват Peace

# 639
Аз изобщо не си "ревнувам" бебето, но и с другите деца не съм била особено ревнива. Бих го дала на всеки да го дондурка, но няма много кандидати Mr. Green Свекърва ми умира за бебета, но се виждаме само уикенда, та тогава й го оставям да го гушка с удоволствие. Иначе си го забавляваме аз, таткото и жената, която ми помага през деня. Разбира се, и децата са първа писта помощници, вече са му направили не знам колко клипчета Laughing

Аз почнах да капя по 1 капка Деавит, че ме хвана страх да не ни стигне рахита. Днес беше ужасно времето тук и не излизахме.

# 640
Честит имен ден на всички празнуващи  Hug

И аз ревнувам  Mr. Green - само баща и може да я гушка  baby_neutral

за активната гимнастика - и Дари се заглежда,но нашата е на фишер праис и е с много малко висулки- някаква джунгла е , и и е малко скучна.та гледайте да има повече играчки по нея

# 641
  • у нас
ей, аз почти нямам време. Надниквам, но не екакто преди... но пък си имаме съкровища Heart Eyes

отивам да се гътам, че утре отново в 6 за стажа, а не знам момата колко пъти ще ме събуди нощес.

айде лека нощ Hug

# 642
  • Щастлива мама на 3 слънца
Здравейте мили момичета
имам едно въпросче набързо.НА някой изпратили ли са паричките-еднократната помощ.
Нямам много време да пиша .че отиваме да се къпем с бебка
.Днес бяхме на 1 та консултация, качили сме 1.200 и 5 см. Всичко ни е супер.
Лека вечер и по -малко колики Simple Smile

# 643
  • Варна
Адреналинка, помощите ги изплащат на последно число на месеца, следващ месеца на подаване на заявлението. Ако си подала документи септември щеги получиш сега на 29.10., ако си ги подала първите дни на октомври - края на ноември. Ти получи ли си решението?

# 644
Добре вечер.

И аз ревнувам,каката хич не я давах,но има много нахални хора понякога.Майка ми винаги ме пита дали може да вдигне бебето,но свеки посяга без да пита,но бива контрирана веднага(много е досадна).Който иска да гушка бебе да си роди пЪк Crossing Arms,а на който му е минало времето само да гледа...Имам приятелки на които давам на драго сърце да ми гняват децата,но има и такива от които ме втриса.Идва от вън с мръсните дрехи с които цял ден е мерил улиците и ще ми пипа детето...да бе да.

Яничка, приятно изкарване на празника,то вече сигурно сте се прибрали Laughing

Адреналинка, при нас в Сф ако подадеш септември идват октомври парите,не знам как е при вас,но около месец минава до като ти ги пуснат Peace

akspet,стафилококите не са предпоставка за отлагане на ваксина Peaceна Мая и бихме ваксината въпреки,че имахме инфекцията,не е имало проблем Peaceти си знаеш най-добре,но да ти кажа да не се притесняваш.

Лека вечер на всички и да се наспите Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт