Преди година новина за наш'то юлче долетя

• 22 106
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте, ние сме будни от 8, слушкахме и свърших малко домакинска работа. Тази нощ яде 3 пъти, ама като е дребчо нека папка. Сега кара една дрямка, чакам я да се събуди да папка и отиваме навън, има слънце и ще става за разходка.Хубав ден и много бебешки усмивки. Simple Smile

# 166
Момичета, привет Simple Smile

Много сте писали, а аз отсъствах от града за няколко дни и не мога да изчета назад Simple Smile Надявам се всички мами и бебчета са добре  Hug
Ние си починахме и се разнообразихме, моите юнаци са добре, аз бях на косъм от мастит, но се оправих с много сукане от двамата братя Grinning
Днес в София май е първият слънчев ден от около седмица насам. Ще го използваме да се разходим Simple Smile

# 167
 Hug

И тук е слънчево,ама като ревем в количката,направо не ми се излиза ooooh!Малко се беше кротнал от онези дни,обаче коликите пак се върнаха за 2 дни и пак започна да поревава повечко в количката.

Евридика,ти как оцеляваш с тази "двойна доза" кърма направо не знам.Аз за 3 м ,3 пъти бях пред мастит,хем само Алекс кърмя Crazy

Иначе и аз успях да хапна,да изпера,да простра.Алекс спи вече 2 ч Shocked,а стана в 09.00 ч.Само хапна,смених го и пак заспа newsm78

# 168
  • IT
ДОбър ден, тук не е слънчево, но все пак ще има разходка
Микеле е с течни сополи и както се лигави, познайте ли не остава огромно мокро петно на блузата ми като го взема Simple Smile

# 169
здравейте
Върнахме се от разходката(днес времето е наистина разкошно),но нещо покашляме малко newsm78...хм дано ни се размине...утре сме на лекар

# 170
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Здравейте,

И ние сега се прибираме, бяхме на републикански кръг от ралишампионата на България. Малкия го оставих на баба му, но като поотрастне достатъчно, за да не се плаши от рева на колите ще го взема задължително.  Peace Между другото имаше там едно бебе, но си мисля, че беше поне на 6 мес.  И по този повод си мислех: аз като исках да уча автомобилизъм наш'те ме записаха във френската понеже съм момиче (не че Гергана Апостолова не става няколко пъти шампион на България), дали и аз така ще се меся в съдбата на сина си или ще го оставям сам да прави избора за себе си?  newsm78  Ама че философ се извъдих и аз  Embarassed  А вчера да се похваля бях на басейн и на сауна....абе изобщо починах си. Оставях Борката за по 2 часа, но пак си е нещо  Peace

Пожелавам на всички бебоци бързоскоростно оздравяване  Hug

# 171
буболечката,и всики останали,които се съмняват,че бебтата покашлят да ви подсетя,че много често кашлят от върнато мляко.мойто поне до сега ежедневно си кашля,но винаги е от това и аз си знам.не с епритеснявам,че е болен.

# 172
Права е Марита, а моя някой път и със слюнката си се дави   hahaha   или се чува едно звучно "гъл"  Joy

# 173
  • Burgas
Здравейте,

И ние сега се прибираме, бяхме на републикански кръг от ралишампионата на България. Малкия го оставих на баба му, но като поотрастне достатъчно, за да не се плаши от рева на колите ще го взема задължително.  Peace Между другото имаше там едно бебе, но си мисля, че беше поне на 6 мес.  И по този повод си мислех: аз като исках да уча автомобилизъм наш'те ме записаха във френската понеже съм момиче (не че Гергана Апостолова не става няколко пъти шампион на България), дали и аз така ще се меся в съдбата на сина си или ще го оставям сам да прави избора за себе си?  newsm78  Ама че философ се извъдих и аз  Embarassed  А вчера да се похваля бях на басейн и на сауна....абе изобщо починах си. Оставях Борката за по 2 часа, но пак си е нещо  Peace

Пожелавам на всички бебоци бързоскоростно оздравяване  Hug

и нашия татко беше там, викам му вземи и детето, той малък бил а детето така се радва на рев на ендуро и други мотори, но щом малко поотрасне и ние тръгваме по авто състезания.

съжалявам, че не успях да ти отговоря на време за разходка, имах гости майка ми и баща ми и нямаше как.

следващия път  Peace Simple Smile

# 174
и нашия татко беше там, викам му вземи и детето, той малък бил а детето така се радва на рев на ендуро и други мотори, но щом малко поотрасне и ние тръгваме по авто състезания.

Значи ще се засичаме  Peace 

За памперсите да ви кажа аз ползвам  актив бейби един с часовник и луничка отпред, не този с гъсеничката. И този който аз взимам има зелен слой алое. Много е добър  Peace сух и не пропуска, а дупето на Борката от крема ли от памперсите ли не знам ама му е по-гладко от личицето  Mr. Green
Аз тъкмо се бях запритеснила дали всичко му е наред, че не пъха нищо в устата си и той преди малко ми демонстрира с един чист памперс, че вече го прави, тъкмо ще му го слагам и гледам той го докопал и го "гризе"  hahaha
Уф с тоя кувьоз май цял живот ще се чудя дали се развива нормално...успокоявам се с това, че не е нито първия, нито последния който е бил в кувьоз. Ама нали е бил и без кислород за малко и после някво лечение му правиха. Димитрова ми каза, че нищо му няма и че си ОК ама аз пак с моите съмнения ...

Ииии щях да забравя на се похваля: вече не се дохранваме  newsm44  давах му винаги първо от гърдата да суче и после като свърши той си сучеше сам на празен ход и чак тогава давах АМ и като го нахраня доволоно (и той като заспи) почвах с помпата  Crazy  и вече два-три дни не дохранвам даже имам още и днес сложих първия контейнер във фризера (аз и преди имах ама вадех да дохранвам и като свършиха резервите почнах АМ)

# 175
И ние сме така...не се дохранваме,но имаме и доста запаси във фризера(аз ги съхранявам в торбичките).Ние на 19 правим 3 месеца и сме при Димитрова....и аз съм мн.доволна от нея(иначе по здравна каса сме при Мигарова,но не мога да я похваля,все няма ваксини,но гледам че много деца има).Времето днес беше страхотно...пупу ..дано да задържи така да можем да се разхождаме.....Хайде майки обаждайте се за разходки в морската или в центъра... Hug

# 176
  • Stavanger, Norway
И ние днес бяхме на разходка и малчо мнго слушка  Heart Eyes Е, разходихме се около час само, и то май като се прибрахме и пекна слънчицето, но времето пак си беше добро.  Peace Алекси пак го мъчи коремчето, защото днес не е акал и сега мъжа ми издирва пъпеши под дърво и камък  hahaha И круши си поръчах, та да видим  newsm78 А утре имаме годишнина от сватбата и сме планували излизане на вечеря само двамата, а бебчо ще го гледат баба и дядо известно време  Heart Eyes

# 177
Браво...да се обичате още сто години..Simple Smile)

# 178

дунайка, какво му е на Роско?

Амиии.... не знам. Кашля на пристъпи, но не е болен. Предполагаме, че е на алергична основа. Това е в комбинация с предполагаем атопичен дерматит, в много остра форма според педи. Толкова му е нацепена кожата по телцето, че понякога ми се струва, че кръв ще текне...  Tired

И ние изкарахме днес 5 часа навън. Много ми е послушно бебчето в количката, пу-пу. Вадя го само да го накърмя и продължава да си лежи вътре, гука си и се смее, а по някое време си заспива.  Heart Eyes

# 179
  • IT
Therisa спокойно, аз съм параноичка, обаче предпочетох да си се радвам на детето-по едно време само да кихнеше аз се притеснявах много. Радвай се на детето.
dunaika дано се оправи детенцето. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт