Преди година новина за наш'то юлче долетя

• 21 307
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Аз до морската няма да мога да стигна обаче за парковете на Славейков и Изгрев съм насреща. Peace
Днес тъкмо това си мислех как като имахме 2 коли и все недоволствах, че плащаме 2 застраховки, 2 винетки, 2 данъка и т.н. , а сега кто сме с една пак не е работа  Confused

# 316
Therisa,nie sys Zvezdi4ka всеки ден сме във парка на Изгрев,естествено ако не вали.Ако искаш може да се пресъединиш кък нашата скромна група.

# 317
  • София
За ваксините - имало е съмнения за връзка между ваксината Морбили-Паротит-Рубеола и аутизма, но са отхвърлени. Сп. The Lancet официално оттеглят статията си от 1998 г. за евентуална връзка между МПР ваксината и отключване на аутизъм: http://edition.cnn.com/2010/HEALTH/02/02/lancet.retraction.autis … ml?iref=allsearch.

# 318
За ваксините - имало е съмнения за връзка между ваксината Морбили-Паротит-Рубеола и аутизма, но са отхвърлени. Сп. The Lancet официално оттеглят статията си от 1998 г. за евентуална връзка между МПР ваксината и отключване на аутизъм: http://edition.cnn.com/2010/HEALTH/02/02/lancet.retraction.autis … ml?iref=allsearch.

Нали тази ваксина се слага на 1 г. и 1 месец?
  Нашата педиатърка предполага,че може би не самата ваксина е виновна,а натрупването на всичките ваксини за първата година на детето си казват думата.Защото е факт,че повечето аутисти (с придобит аутизъм) започват да проявяват първи симптоми на разстройството около 1г и нещо.

# 319
  • София
Селме, да, на 1 год. и 1 месец се слага тази ваксина, за която е имало съмнения че предизвиква аутизъм. Всичко е тръгнало от този учен, чийто труд впоследствие се оказва менте.

Аз все да те питам, коя халва подпомага кърмата - тахан или нуга? Подпуках ги и двете, за всеки случай, но трябва малко да се поспра че килограмите тръгнаха нагоре.

# 320
  Тахан.  Peace

# 321
Добро утро  Tired  Мойто дете ми разказа играта вчера, събужда се с рев, не поглежда играчка, като и говориш не те отразява абе реве и се  Mr. Green Аз никога не съм я приспивала на ръце и сложа ли я в легнала позиция в мен настава див рев и хоп пак на рамо да клюкаме  Laughing ни на ръце, ни в коша  Close Спи и се 2 не вижда, но инатесто рев до скъсване вчера да е дремнала 2 пъти по 15 мин. Направо ме съсипа  ooooh! Оххх оплаках се  Mr. Green

За ваксините смятам, че има достаъчна информация в нета и всеки сам решава за своето дете  Peace

# 322
  • Бургас
Кирова, тел. на Димитрова ти го пратих на лични, утре е в кабинета след 13:30  Peace
И утре го дават слънчево в Бургас, ще се радвам да се разходим в морската, Mira 1919-крайно време е и ти да се присъединиш  Simple Smile само твоята хубавица не сме я виждали )))
remka и ние понякога имаме такива дни, с разликата че за да не мрънка през целия ден, я оставям да ми виси на гърдите)))) И винаги когато майка ми е тук за да помага, малката спи и се представя като най-кроткото бебе, а после, като сме сами-да я видиш  Laughing

# 323
на мен пък ми е странно защо в детските градини не взимат деца без имунизации... че нали би трябвало тези дето са имунизирани да са уж защитени? За кого тогава са "заплаха" неимунизираните деца?

# 324
Здравейте! Най после и аз да се впиша в новата тема, че ще вземете да я изпишете Simple Smile Заглавието е страхотно Simple Smile
Относно ваксините, от толкова информация за и против още повече се депресирах и стресирах. Ние ваксините ще ги слагаме, защото не мога да намеря сили да ги откажа пък каквото е Бог е отредил. Мисля позитивно и смятам повече да не се психирам.
Колкото повече чета разни неща толкова в дълбоки филми се вкарва, ето сега последно дето четох за рахита почнах да си въобразям разни неща и виждам някакви симптоми, които честно казано не съм на 100 % сигурна, че ги има. Според мен понякога и многото инфо обърква допълнително. Живея с мисълта, че детето ми ще отрасне здраво, силно, красиво и умно и всеки ден му го повтарям.
Как се справяте с това лапане на ръцете? Крис се опитва и двете да си натъкне в устата. Кошмар ви казвам. Научих го да смуче бибата, но и това не помага. От толкова лапане и лигавене му се появиха нещо като пъпчици около едната страна на устичката. Мажа ги с една цинкова паста когато заспи, и уж се пооправя до сутринта, и на другия ден същата работа след поредното плюмчене и лапане.
Събужда се, ставам. Хубав ден на всички!

# 325
на мен пък ми е странно защо в детските градини не взимат деца без имунизации... че нали би трябвало тези дето са имунизирани да са уж защитени? За кого тогава са "заплаха" неимунизираните деца?

честно казано и аз това се чудех Joy

моето дете също неистово си лапа юмруците.биберон не е искал и употребявал никога,а и вече спирам с опитите да му давам,че нали след 4 месеца бил вече вреден (зъболекар ми каза).....та незнам и аз как ще го спра.мисля,че ще идват зъбите,но го мъчат отдалече:(

# 326

Аз искам да направят детски ясли и градини специално за неваксинирани деца. И всички неимунизирани - там, да си боледуват колкото искат и от каквото решат.   Peace

# 327
Добро утро!
Аз за сега слагам ритънки и от горе памучно чорапче.А когато е с панталонче - пак само чорапче(което много бързо се събува). Когато излизаме на вън му сменям чорапите с терлъци (плетени от прабаба му).
Моя Мартин никога не е искал биберон.От скоро почна да го дъвче  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green Но и това трае няколко минути и му става безинтересно.Но аз даже се радвам,че отхвърля бибата.
Ние ще се оправяме да поизлезем след мъничко,докато е още хубаво времето.
Лек ден на всички мами и на техните бебоци!

# 328
и ние мразим бибата... така и не успях да я науча. Бях престанала да се опитвам да я науча и снощи пак се сетих..викам си поне да не си гризе ръчичките ппостоянно. Нооооо...опита завърши с повръщане, а аз се ядосах на себе си, че тормозя бебето с нещо дето очевидно няма да хареса колкото и вида биби да предлагам.  Много обича да гризе и смуче пръста ми - давам и да захапе някое кокал4е:)))

# 329

Аз искам да направят детски ясли и градини специално за неваксинирани деца. И всички неимунизирани - там, да си боледуват колкото искат и от каквото решат.   Peace

хехе, а защо си мислиш, че ще боледуват?  Недей да се изказваш по-този начин, защото звучи дискриминиращо...

Общи условия

Активация на акаунт