Звездни компромати-81 част

• 52 009
  • 747
  •   1
Отговори
# 405
Това с Гло ми отне точно 5мин работа с фотошопа и 1мин да издиря клиповете!  Mr. Green

Синди със семейството си - адски красиви деца има; гена си е ген  Sunglasses
Синди със съпруга си

На Гло си й личи селският произход, колкото и да се напъва да се направи на Кралица. Смешница.

Синди  е разкошна жена, даже бих казала перфектна. Съпругът й е красавец. Децата - пу, пу, красота. Цялото семейство галят окото. Дано да са все така щастливи.

# 406
  • София
Лили изглежда странно, кофти тоалет си е подбрала, не и седи никак добре.
[/

Много й е късо вратлето и тоалетът не й прави комплимент.

# 407
  • Варна
Ееее, чак пък "адски красиви"!  Симпатични деца, както много други. Виждала съм много по- красиви да се разхождат по улиците, без някой да ги смята за толкова изключителни. Освен може би, близките им. Simple Smile
Като вземете да се прехласвате така....

# 408
  • Пловдив
Нети е при Гала. Що за актриса е тя?
Ужасно интервю, имам усещането, че и на Гала и е досадно.

# 409
Жени Калканджиева лице на новата колекция на  Жени Живкова
Тя колекцията беше представена преди 1 месец  и май вече остаря ,но все пак... Simple Smile

# 410

Нети имам чувство ,че не е с всичкия си #Crazy........супер неадекватно поведение.....

# 411
на мен ми изглежда депресирана  newsm78

# 412
Sick Не е истина това...тази е откачила съвсем....

# 413

Нети имам чувство ,че не е с всичкия си #Crazy........супер неадекватно поведение.....
И аз го гледам ,не разбирам къде го видяхте това неадекватно поведение на Нети.По скоро Гала не умее да води добре разговора.Вчера пак я гледах,губи и се мисълта само .....ъъъъъъъъъъ....ааааааааа пии кафе сега и после ще те разпитвам за много неща.Но така го казва ,сякаш и е тотално скучно и безразлично.Мисля ,че нямаше смисъл да се връща в ефир....но това е друга тема

# 414
Аз пък много харесвам Нети. Общува страхотно с хората, мила е и много чаровна.

# 415
  • Варна
И аз харесвам Нети Grinning! Изключително земен, контактен и чаровен човек Heart Eyes.

Гала ми се струва, че няма никакъв хъс за работа...мисля като MG18  Peace.

# 416

И аз го гледам ,не разбирам къде го видяхте това неадекватно поведение на Нети.По скоро Гала не умее да води добре разговора.Вчера пак я гледах,губи и се мисълта само .....ъъъъъъъъъъ....ааааааааа пии кафе сега и после ще те разпитвам за много неща.Но така го казва ,сякаш и е тотално скучно и безразлично.Мисля ,че нямаше смисъл да се връща в ефир....но това е друга тема

Абсолютно си права ! Гала и нейните приятелки е крайно време да се махнат от ефира. Да не говорим за Зейнеб ( така ли се пише Rolling Eyes), ужасен глас, ужасно се изразява ънка, мънка, абе кошмар. И Гала и тя, все ъъъъъъ-ка. А русата и приятелка, която е решила да намаже и покрай нея да стане известна , така си подпира масичката всяка сутрин. Аз незнам защо има все още специалност журналистика. Ми то в нашия ефир все връзкари, жени на продуценти, приятелки на водещи, дъщери на богати татковци и тн....

# 417
  • София
Аз пък много харесвам Нети. Общува страхотно с хората, мила е и много чаровна.
И аз така Peace,има нещо детско в нея.

Кой е модела от клипа на Глория?Прилича на гръцки Бог #Crazy Blush!

# 418
  • Бургас
Здравейте мацки.Днес сутринта докато се оправях за работа и чух по Би Ти Ви за някакъв скандал,който се е разиграл между Алисия и Николета.Ако някой има повече информация може да сподели.Аз само толкова хванах.Не разбрах кога,къде и как са се срещнали,че Николета чак номера на мобилния си сменила. newsm78

# 419

Като вземете да се прехласвате така....
не мисля, че някой се прехласва, просто изразява мнението си  Peace

Общи условия

Активация на акаунт