Тръгна вече на детска градина ЮЛСКАТА дружина!

• 21 207
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
  • София,
И при нас вече има парно - още вчера вечерта тръгна, а днес даже вече е супер топличко в къщи Peace
За шарките: който се сеща да допълни
1.Рубеола
2.Морбили
3.Скарлатина
4.Варицела
и 5. Розеола - Ками не се притеснявай, тя не е страшна - едва ли Ева ще е прихванала, то даже тя не е заразна Peace

Последна редакция: вт, 26 окт 2010, 17:05 от Семирамида

# 421
  • sf
Ами още нямаме парно, странна работа.
Майка ти в коя част на квартала е?
Какво е станало с Мутавчиев?

Ох, На моменти Вико така се дере от кашлицата,че имама чувството,че ще се скъса нещо вътре  ooooh!
И не спира да скача и тича, и още повече кашля, как ще го опазвам занапред не знам, дано го израства по-бързо,че... #Crazy

# 422
  • София
Дани а номер 4 коя е?
Вики незнам,при вашите калявания и ходене на морета и планини,направо немога да го проумея.

# 423
  • София

Рокси, честит рожден ден...

ЛЛ на Давид твърди, че розеолата не е вече опасна за него.
Ками, за теб е безопасна също - в смисъл, не представлява опасност за бебчо... не се бой...

Давид е с Т от неделя...

# 424
  • София,
Иве вярно объркала съм номерацията, изяла съм я, това щото съм на диета, гладна съмммм #Cussing out

# 425
  • София
Глупости изяла си,хич не си гладна въобразяваш си Joy Ама ти какво яде на обед,тогава трябва да ядеш най много

# 426
  • София
първо на темата за 6тата шарка - това е розеола, коки я кара.
за христо мутафчиев, получил е инсулт - http://news.bgnes.com/view/873283
друго не ми е попадало днес, дано да го спасят. Praynig

привет и от мен
честито на всички именяци! много да бъдат здрави!
честит юбилей и тук на рокси!
  bouquet

много съм ви изпуснала, няма шанс да наваксам. накратко- добре сме, ДГ е ок, през седмица имат театър на място в ДГ, записахме го на английски и футбол и е много доволен, а от плуването се въздържам засега. напоследък се е открехнал много да чете детски книжки, чете условно разбира се, но се вълнува много и иска да се занимаваме заедно, нарича го хайде да "учим" Simple Smile
почнах да  се готвя за коледа, накупих някои неща, които знам че отдавна иска и много ще се радва и съм доволна, че ги открих Simple Smile
накупих и разни парцалки на последната командировка, та да допълня съвсем гардероба, че откъм блузки с дълго ръкавче, ама тънки, за ДГ, се бяхме окостили. Simple Smile
аз се захванах да стопявам корема че ми писна да съм квадратна. правя коремни преси и опитвам собствено разбиране за диета, разбирайте глад докато се издържа Simple Smile да видим ще има ли ефект. преди около 8 години имаше ефект и то доста траен, ама после малко преди да забременя пих едни хапове за мигрена от които се наддава а после забременях и такаааа. дано отново да се получи.  Praynig
край на отчета, стана дълго, сори Simple Smile

# 427
  • USA
Аз съм на конферентен разговор, 70 мин. на първите 7 слайда  Crazy, още 20 ни чакат. Концентрацията ми, както се вижда, не е много на ниво  Mr. Green

Дани, много хубаво си го обяснила за спазмите. Как се лекуват? Тук е по-различна терминологията. Казват ми "пукат му гърдите" и ме пращат да правя инхалация и да му следя дишането. Дали дупчицата под вратлето хлътва като диша и ребрата дали се очертават.

Честит рожден ден на Рокси, ако чете!   bouquet

Шуши, ти имаш страшна организация.

# 428
  • София
elpet, какви хапчета за мигрена си пила?
Хм, мигрената от какво е била обусловена и... хапчетата помогнаха ли?

# 429
Днес Дели ми спретна голяма драма в градината. Искаше да излиза навън без яке, но аз и учителката не давахме. Почна да плаче, тръшка се, направо ме побърка. Дано се държи така само пред мен, а иначе да не си го позволява.
Иначе учителката беше доста нервна, обличаше всички деца за навън сама и доста им повишаваше тон.
Изтеглих на Дели Кучета и котки, интересно му е.
Ками, и аз знам, че розеолата не е опасна за бременни.
Дано Христо Мутафчиев се оправи Praynig
На мен за мигрена ми помогна хомеопатията съчетана с гладувания и пречиствания. Преди бях доста зле.

# 430
  • София
Много ми е нервно,сега чак ме хвана яд за провелената вечер във велинград.Естествено мъж ми не дава надежди за нещо друго скоро и това ме изнерви и скапа настроението. Twisted Evil
Незнам как ще карам в дупка влизам Cry

# 431
И аз да честитя рождения ден на Рокси!Желая й много успех и радост!   bouquet
Аз днес взех Никола в много добро настроение,но и той неиска якето и се разправяме и заплашваме.А вчера бяха навън и едно от момичетата се разплака,а учителката му вика ''какво ма,що плачеш ма''.Другата е много възпитана,но тази...обаче най-странното е че децата повече за нея се лепят,дано не й прихванат езика ама то невиждам как ще стане.
Мойте много харесаха филмчето като ги водих на кино Кучета и котки и по рекламите много хубави филмчета даваха,едно за папагали,за бухали и вълчета.
Дано се оправи Х.Мутафчиев,аз септември го видях,мина с колата си усилил музиката и в Мола го засичах със синът си.
Иве ти пък минало заминало.Гледай напред ще има още почивки и уикенди,само да сме здрави а с деца все нещо има.Много е натоварващо когато нямаш баби и помощ и се налага все да си влачиш децата с теб.Хем е хубаво,но хем има и моменти когато ти с еиска някой да ги поеме.Направо завиждам на Марти за тва че е оставила Никола в Банско и на Бубето че остава Дели във Владая,но тва е нашта реалност.Само неискам като ми порастнат децата да почнат да ми ги взимат старите з акомпания.Има и такива случей,изведнъж големи и почват да ги викат за обед,за вечеря,за уикенд и родителите да си стоят сами.

# 432
Привет
Получих едни много хубави чаршафи от Ларедут  Grinning
И при нас има вече блокове с пуснато парно ,незнам защо нас ни бавят така  ThinkingВики майка живее в 23А блок( ако ти говори нещо)
Много ми е мъчно за Христо Мутафчиев  PraynigДано се възстанови човека, въпреки че е много тежко състоянието му.
Бубе и аз имала такива случаи с Ева, истерична докато я обличам , доста зор съм виждала  ooooh!
Утре е нашата родителска среща за да решим дали ще купуваме легла.Учителките казаха че ако случайно няма единодушие ще се купуват легла по единично ,които семейства искат, което обаче мис е струва ужасно , едните деца ще спят на едно другите на друго  Rolling Eyes
Това на крачетата на Еви явно са гъбички и то от градината,защото и друго момиче има същият проблем  Confused Засега обаче лекувам само с хомеопатия.
Ива  Hug

# 433
  • sf
Вики майка живее в 23А блок( ако ти говори нещо)
Има си хас-нали им нося сметките  hahaha
Пуснаха го току-що- ураааааааааааааааааа, до утре ще се стопли.
Днес с мъжо станахме гаджета преди 11 години- викам му, днес трябва да си в траур, това е третото изречение за днес по между ни- голям инат, голямо чудо  ooooh! както и да е

# 434
Честито топло Вики  Laughing е дано и нас ни оргее  Flutter
А с мъжа ти ще се сдобрите  Hug

Общи условия

Активация на акаунт