Съжалявам да чуя, че има още болни човечета, надявам се бързо да оздравявате

ЧРД, Хриси! Много здраве, късмет и успехи!
В неделя ние бяхме в Гоце Делчев на кръщене. Мъжът ми беше кръстника, но аз го съблякох и облякох. Младежът е на 2 мес, с огромни и красиви кафяви очи, с прелестна усмивка зад биберона, когато го закачаш и го пипаш. Сериозно вече искам момченце
Прибирането в неделя вечер от пернишко до овча купел (разстояние за 30мин път) ми отне 2ч и 30мин, заради тъпа организация на движението. На магистралата мърдахме по 2 метра, а имаше сигурно 10км задръстване. След измъкването от магистралата, се оказа, че около Владая някой умник е решил да прави на поне 7-8 места пътна маркировка, която е диагонална на платното и се налага натоварения трафик в неделя вечер да ги заобикалят работниците. Децата побесняха, аз издивях. Може ли да има толкова малоумни хора... Вместо да се пуснат две платна към София, те да ограничат единственото, и то след като хората са висяли 1 час в задръстване на магистралата заради строежа на магистрала Люлин 
От днес и ние имаме парно

Аз за диета няма да имам нерви, но се замислям за детоксикация.

дори и безработна - на ниво.
майтап няма, ама ще хващам гората. В щатите има ли гора? 
Или някъде с приятели, ама по домашно му. Обичам и вкъщи, но да не сме си сами. Не обичам ресторанти, шумни купони етц. за тези празници. Тук много ми липсва студа по това време, за това обикновено гледаме да сме на планина.