Тръгна вече на детска градина ЮЛСКАТА дружина!

• 21 190
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
Бубе, и аз знам така за скарлатината. Това е най-гадната шарка за мен, защото се лекува с антибиотици и не формира имунитет и така може 1000 пъти да се кара

Иве, браво на Х  Peace

Галена, вкъщи си е, в понеделник ще го пускам

Ние ще ходим в Говедарци за уикенда, никога не съм ходила там, гледам в интернет някакво селце е, но пък има приятни хотелчета и е близо до С

Ели, има наистина такава нежелана реакция (1:10 000) обаче мен ме влече това, че е билково. Аз, за да избегна химиите на всичко съм готова Simple Smile

# 541
  • София
Оооо...
Говедарци за мен е едно от най- красивите, близки и любими места - е, добре де, мн. близо е до любимото ми място (Гюлечица)... Току под Мальовица е... тихо, спокойно, борови гори, мирише на... ами, на гора, която тихичко ти нашепва за... за зима и шейни и ски и камина и сняг и и топлина и уют и  Дядо Мраз и... и къде ще ходите там?

ПП
Завиждам, личи си...  Mr. Green

# 542
  • USA
Харесвам много и Говедарци и Гюлечица Simple Smile. В Говедарци съм ходила на палатка и отдавна беше, но имам хубави спомени.
Дани, стискам палци да се оправи Вероничка.
Аз карам някакъв стомашен  вирус и само се надявам да не го предам на Кристиан, че тези дни ни чакат празненства.

# 543
Марти къде ражда ти вторият път?? Grinning
Бързо оздравяване Велина  Hug
Дани ,приятно изкарване и без повече кашляне  Hug
Утре се чудя къде да водя Еви и се надявам баща й да е почивка де, защото сама не се наемам  Rolling Eyes

# 544
Ками, ти защо прави това изследване за хепатита, не се ли прави в началото на бременността?
И аз много харесвам Говедарци, а още повече Мальовица, тя е близо.
Скарлатината започва с висока температура и червено гърло. Обривът е ситен и е предимно по тялото.

# 545
Бубе, аз съм правила за Хепатит Б .Сега ми искат за Хепатит Ц за стволовите клетки.
Имаме срещичка с майчетата от квартала в една пицария и сега Ева се пазари с баща си той пък да не ходел на футбол  Laughing( изнудва го )
Ние снощи се скарахме с него ,защото се навика на Еви , няма търпението напоследък да се занимава с нея ,а това тепърва предстои.Днес цял ден не му се обадих и сега се прибира с нов телефон  Embarassed - подарък за бебето  LaughingМалко гледам телефона като индианка , докато му свикна ще мине време( досега все си ползвах едни обикновени апарати ,без много притурки към тях )

# 546
  • Варна
Добра вечер!
Първокласника е във ваканция и от вчера майка го гледа, като снощи си го взех. Тази вечер реших да го оставя и познайте- Нелия от един час повтаря като латерна къде е бати, къде го остави и той звъня вече два пъти да ме кара да го вземам, много се бил затъжил/от сутринта/ с един жален глас все едно съм го изоставила. Направо ще откача.Така е , ама аз съм си виновна, като ги оставям рядко и не са свикнали. Tired
Бубе, досега колкото пъти е имало скарлатина в градината, на другия ден сестрата застава с по една епруветка с тампон и раздава на всички родители от групата или тя сама взема натривката и се носи в Хеи.Като излязат резултатите децата които са с положителна проба ги спират, то те и се разболяват де.При Преслав за 4 год. поне 5 пъти е било така и е нямало проблем не се разнася болестта. PeaceИначе става омагъосан кръг.Въпрос на организация.
Ками къде избра за стволовите клетки? Не помня да съм правила каквито и да е изследвания  newsm78. Похвали се за апарата, какъв е?
Иве, Дани  Hug

# 547
Крио Сейв избрах Вилма.Ти къде си замразила??? Ей завиждам за дисциплината в детската ви градина, тук май няма такова нещо, поне такива са ми спомените от миналата година  Peace

# 548
  • Варна
Крио Сейв избрах Вилма.Ти къде си замразила???
Peace И аз там, ама защо не се сещам за такива неща  Thinking

# 549
  • sf
Ние утре отиваме на Велинград, всички,ама не сме се сдобрили, а мъжо го хвана шубе сам с двамата. На мен пък ми е жал за децата, защото той хич не ги пази. Ей На Вероника нещо се разболява, боли я гърло,а той я опънал след училище на тренироваката навън да тича 3км, и тя сега едва говори, ама нали я калявал  ooooh! то бива каляване,бива
та нищо чудно на Вико да му хвърли някоя антиастматична терапия ако не го контролирам  Rolling Eyes
Ще има и други познати,та мисля,че няма да се избием  hahaha
Айде приятен уикенд.

# 550
  • София
Тя издържа ли три километра  Shocked Аз не мога  Embarassed

Защо са ваканция първокласниците? Явно всички, защото и Ува и Вилма писаха...

# 551
В  понеделник почивен ден ли е? Нали е денят на народните будители.

# 552
  • Бургас
Само за учениците е неучебен ден.  Peace

# 553
А за градинарчетата? Mr. Green
Направих мекици, много хубави станаха.
 Мисля си да не пускам Дели тази седмица на градина, ако мога да го предпазя. А и да си почине малко.
Цяла нощ е бълнувал, непрестанно питаше "кога ще дойдеш?"  Sad

Последна редакция: сб, 30 окт 2010, 10:24 от borianna

# 554
  • София
И аз искам мекици... идвам ти на гости пък. Ама няма да остане и мекичка след мен...  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт