Защо са ваканция първокласниците? Явно всички, защото и Ува и Вилма писаха...

При първолаците има няколко дни регламентирана ваканция в повече, нещо като да не ги претоварват
. Затова им дават по още два дни покрай будителите, а после и още няколко дни, но непомня кога точно или ги сливаха с някоя ваканция. В понеделник почиват всички ученици и Студенти, но градините си работят
.И ние сме при баба и дядо, какъв кеф...., цял ден никой не ме търси за нищо.

Вероника спря да кашля и от днес е добре,
дали пък от парното не и се раздразни нещо лигавицата - знам ли, въпреки че тук сме с климатик, а той изсушава супер повече от парното, ама кой да се сети да вземе вчера овлажнителя.Да се похваля и аз като Ками - честита ти придобивка само хубави неща да съобщаваш по нея и със здраве да си я ползваш
, та на мен моя мъж вчера ми сбъдна една голяма мечта
, купи ми нова кола и то точно за каквато си мечтаех - малка, спортна - и автоматик
опел - тигра, само дето още някак си немога да и се израдвам, още ми е едно такова някак си неестествено, покрай проблемите с Вероника всичко ми минава като на филмова лента
. Даже снощи всички в къщи се събрали празнуват и поливат колата, бабата се занимава с Вероника, а аз съм спала два часа непробудно на дивана при тях
, но умората и недоспиването от последните два месеца си оказват страшно влияние. 

много е малко и само червено,но ми върна кошмара от преди
как не се научи
И весело изкарване на село