Тръгна вече на детска градина ЮЛСКАТА дружина!

• 21 190
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
  • София,
Тя издържа ли три километра  Shocked Аз не мога  Embarassed

Защо са ваканция първокласниците? Явно всички, защото и Ува и Вилма писаха...
Вярно и аз това се зачудих, но децата по принцип са издържливи така че е нормално, те и в къщи по цял ден като тичат скачат, колко мислите километри че навъртат Peace
При първолаците има няколко дни регламентирана ваканция в повече, нещо като да не ги претоварват Wink. Затова им дават по още два дни покрай будителите, а после и още няколко дни, но непомня кога точно или ги сливаха с някоя ваканция. В понеделник почиват всички ученици и Студенти, но градините си работят Peace.
И ние сме при баба и дядо, какъв кеф...., цял ден никой не ме търси за нищо.  Hug
Вероника спря да кашля и от днес е добре,  newsm78 дали пък от парното не и се раздразни нещо лигавицата - знам ли, въпреки че тук сме с климатик, а той изсушава супер повече от парното, ама кой да се сети да вземе вчера овлажнителя.
Да се похваля и аз  като Ками - честита ти придобивка само хубави неща да съобщаваш по нея и със здраве да си я ползваш Wink, та на мен моя мъж вчера ми сбъдна една голяма мечта Blush, купи ми нова кола и то точно за каквато си мечтаех - малка, спортна - и автоматик Hug   опел - тигра, само дето още някак си немога да и се израдвам, още ми е едно такова някак си неестествено, покрай проблемите с Вероника всичко ми минава като на филмова лента Sick. Даже снощи всички в къщи се събрали празнуват и поливат колата, бабата се занимава с Вероника, а аз съм спала два часа непробудно на дивана при тях Blush, но умората и недоспиването от последните два месеца си оказват страшно влияние. Crossing Arms

# 556
  • София
Честити придобивки,със здраве да си ги ползвате.Дани сега и на диета,финно гадже в тигра Heart Eyes
Радослав се лепна за тенджерата ooooh! много е малко и само червено,но ми върна кошмара от преди Cry как не се научи Twisted Evil
Бяхме малко по задачи да купим механизъм за един счупен шкаф/от децата/ довечера ще текат ремонти,ще слагаме след 2 години още една лампа в банята.

# 557
здравейте
Мерси  Hug
Ние днес имаме гости от Кюстендил, Евичка е при майка ми и сега отиваме да си я вземем че кака й вече дойде  Laughing Обаждам й се и й викам , Ева кака ти е тук , след малко идваме да те вземем , а тя пищи от кеф и ми казва- грабвай първият самолет и идвай бързо  Laughing
Купихме  легло за бебето , но ще я сглобим по натам , че нещо парното ни протече в новата стаята, аман от ремонти  ooooh!
Дани ,честита ти кола, да си я караш с много мерак и безаварийно   bouquet И весело изкарване на село  Hug
Иве , твойте щураци са опасни , незнам как ги обгрижваш , трябва очи и на гърба да имаш егати  newsm78 А всъщност предният път Ради ли пак се беше изгорил??????

# 558
  • София,
Благодаря, благодаря, първо ще и се уча, дано не ми отнеме доста време Mr. Green
Ками дано оправите бързо парното - и двамата ли ще ги местите в новата стая или само каката ще става самостоятелна.
Ама е много сладка  Laughing
Иве а твоите разбойници наистина, просто думи нямам, дано му мине, мажеш ли с нещо?  bouquet

# 559
Еви отдавна спи сама, впредишната спалня.Сега бебето ще е при нас ,после и то отива при кака си  Laughing

# 560
Здравейте!
Дани,Ками честити придобивки със здраве да се ползват!  Hug
О как си мечтая и аз за кола,само искам да е по-голяма че винаги съм с много багаж а и искам да има място за приятелки с деца.Но каквато такава само д ами е на разположение и да взема книжката де,взема ли твърдо подкарвам като Мими и аз.
Ние днес понапазарувахме ядене,дояло ми се е рибена супа.Децата не искат и ние спряхме да правим и въобще покрай децата дето ядът 5 неща едва ли не много неща спряхме да си готвим.
Минахме набързо през Джъмбо за тениски,ама нищо не ми хвана окото този път там.И тениски едва избрах някакви тесни и дълги.

# 561
Ками,Дани,честити придобивки със здраве да си ги ползвате! Hug

# 562
  • София
Ками,Дани,честити придобивки със здраве да си ги ползвате! Hug

и от мен така =)

# 563
  • Асеновград
Честит телефон , Ками !
Честита кола , Дани , много лесно ще свикнеш с автоматика !
Като сме тръгнали да се хвалим  Mr. Green - аз имам нови обувки , с които не знам как ще свикна да ходя , шал и три чифта ръкавици за 6 лв.
Канени сме на една сватба след 2 седмици , Тедо също е специално поканен , но не знам какво да правя с тая шарка.Ужасно се притеснявам , че може да е заразен и да го събера с някой неболедувал , постоянно повтарям на всички , че е бил в контакт с болно дете.

# 564
Ками, Дани, честити придобивки! Да си ги ползвате със здраве и много да им се радвате  bouquet
Били, и на теб честити обувки, шал и ръкавици Laughing
И аз като теб все се обяснявам как Дели може би е заразен.
Ние с него си легнахме да поспим в 16.30, аз станах, а той продължава LaughingСигурна съм, че двата часа в градината не му стигат, но пък тогава вечер да ляга по- рано. Той го прави в 21.30-22.
Утре мъжът ми е почивка и мноооого се радвам, че напоследък се виждаме вечер за малко. Той е на диета, свалил е 5 кг и от утре тръгва на бокс Mr. Green Отдавна го карам да мине на диета, но той все почваше за ден, два и толкова. Сега е сериозен вече десетина дни.
Тези дни ги дават хубави, слънчеви.
Кати, заповядай, има още мекички, ще ги притоплим Mr. Green

# 565
Били,честити обувки,шал и ръкавици Hug
и аз винаги предупреждавам ако сме болни или сме контактни със някой карал шарки и др.,но пък ми прави впечатление че има доста хора който крият такива неща и това много ме дразни
Борянче,браво на мъжа ти и аз имам да разкарам 2-3 кила,ама нещо волята ми се изпари и гледам поне засега да задържа това което съм постигнала.
лека нощ! Hug

# 566
Всички знаете за нашта шарка,аз не очаквах че ще хване дори педито помисли първо че е алергия,егати и педиатърката да не познае варицела аз я познах само чрез нета.Но тогава бяхме контактни с много хора и деца,хвана само Евичка незнам дали и на Деси сина хвана тогава,но никой друг.Тя преди срещата имаше балетно представление и се сещате с колко деца бяхме,аз с Нур и Зейна нон стоп ни една не хвана.Евичка беш емай след ваксина тогава,всичко е свързано с имунитета наистина.И мен ме беше много срам тогава,а после какъв кошмар.Никола колко време си влачеше пъпките и белезите,беш еминал месец и бягаха от мене в градинките.Аз ходих с бележката за карантина,но хората си се страхуват нормално.
Бубе наистина все пак се уморяват от режима в детската.Като оставих Надина в четвъртък в къщи се скъса да спи,ранното ставане им се отразява много.Те инъче стават нормално към 8ч.,но този час или половин си е от значение за тях.Тя имаше и хрема за един ден я затоплих,наблъсках с витамини и супа да чукна на дърво на другия ден беше добре.
В градината незнаеш как ще мине седмицата,за часове и дни се развиват нещата при децата.
И аз не съм на тема диета и даже се чудя защо ми е да отслабвам незнам.Лятото като трябва не се амбицирах пък сега по празниците тц.

# 567
Чудех се педито дали ще ми даде бележка за седмицата, в която няма да го пускам newsm78 Нещо хич не ми е ясно с тези отсъствия. Ако имам повече от 30 неизвинени дали ще ми създадат проблем?
Днес много си мислех за градината. Определено се е научил на доста неща там,възпитава се, но усещам като го взимам как му олеква. Определено не е щастлив там.

# 568
  • Бургас
Честити придобивки, Ками, Дани, Били. С кеф да си ги разхождате  Mr. Green

Бубе ще ти даде, защо да не ти даде. Кажи и че не се е  чувствал добре и си го оставила в къщи. Нормално е.  Peace

Ох Ивчо искам утре да го пускам обаче още кърти кашлицата, а според лекарката му няма нищо, т.е. здрав е.  Rolling Eyes

# 569
Добро утро!

Общи условия

Активация на акаунт