Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се залепват тези клечки? С какво лепило? Откъде могат да бъдат закупени подобни клечки?
Как правилно се нанасят боички с мраморен ефект върху чиния?
Необходимо ли е предварително да се нанесе грунд върху стъклена ваза преди декупаж?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се залепват тези клечки? С какво лепило? Откъде могат да бъдат закупени подобни клечки?
-
Как правилно се нанасят боички с мраморен ефект върху чиния?
-
Необходимо ли е предварително да се нанесе грунд върху стъклена ваза преди декупаж?
-
Как се почистват мраморните бои?
-
Какви материали се използват за създаване на пукнатини при декупаж?

Отдавна ви следя,а отскоро започнах и аз да творя.Днес се хвърлих във висшия пилотаж
! Предишния път лакирах със спрей лак за джанти,сега ще опитам с лак на водна основа 
.Завиждам ви за упорството и ентусиазма. Не ми остава време да творя ,но все хвърлям по един поглед и ви се радвам . Страхотни неща сте сътворили и виждам че има нови попълнения които достойно се представят.
Браво!
Много добре подбрани и въздействащи цветове!
) сега, когато ми свършва двуфазното кракле се научих да правя пукнатини с него хахаха, а с еднофазното вече 2ри път опитвам и все нищо не се получава ... то е малко редичко и аз слагам, колкото да покрие боята иначе почва да тече и като изсъхне слагам втори слой боя и се получават едни пукнатинки жална ми майка нищооооооооо ама здраве да е докато го похабя и него ще се науча после вече ще съм номер 1 хахаха