- много!

А дали и се е случило нещо през нощта
оставиха ни го за домашно да се чудим. Но то ще се чуе и види

Ето, че Ясето стигна до нейните подозрения и натяквания.
Да, обичат се със Саваш, но какво от това, че не могат да си изживеят обичта, любовта като хората. Само мъка.......

Много ми харесва играта на артиста. Героят все още е голяма загадка за нас, но при всички случай мисля, че ще постъпва разумно!

тук ми е доста сладък
приемай поздравите ни без да се притесняваш!
Ето, виждаш ли, днес ние благодарение на теб сме една крачка напред!Разбрахме отчасти досегашната съдба на новия герой. Благодаря ти!

Е, тук не мога да отгатна, но при всички сучай, поне ще се опита. Но както и Пав спомена, сценаристите трябва да заложат на спазването на законите, нооо ..... ще видим, по-късно!

Дано поне тук Пала му помогне. За сега дава такива позиви, въпреки, че изплю камъчето пред Фидан - но пък като съпруг го оправдавам.
Много е важно пред кого споделяш нещо толкова съкровено!

Именно шамара, който ще отнесе от брат си, си мисля, че е заради нейното глупаво омъжване - да, глупаво за нас, които гледаме отстрани, но за нея той /гадината му/ се явява като спасителен бряг. Боже Господи, колко сме слепи по-някога женурята????

Сега за новия приятел той и детенце има доколкото разбирам,точен е за нашто момиче Чичек.Ха дано сценаристите да мислят като мен и да ги съберат двамата ,че ми втръсна вече Цветето да вехне по Саваш и само да се вре по ъглите и да надава ухо да чуе какво става.

Препоръчани теми