Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 26

• 51 949
  • 735
  •   1
Отговори
# 165
# 166
# 167

Хубав ден дами.
k@smet, много ти благодаря за разясненията.

# 168
HugДОБРО УТРО,  ДЕВОЙКИ!ЖЕЛАЯ ВИ ЕДИН ПРЕКРАСЕН ДЕН! Hug

ВЕЧЕ, ЗАПОЧВАМЕ ДА СИ МЕЧТАЕМ ЗА ТАКИВА УТРИНИ! Peace Peace Peace

Последна редакция: вт, 19 окт 2010, 08:34 от Goni

# 169
Добро утро!
Аз кафето днес така ще го пия празник е днес-вторник е!

# 170
Момичета, току-що изгледах серията с превода. Много тежка серия! newsm45 newsm45 newsm45 - много!
Първосигнално реагирам за АМ. Някоя от Вас спомена, че  такива хора  не трябва да стават родители  - да и аз съм на това мнение.Много жестоко, едвам изгледах всичко. Sick Sick
Но мисля, че той чак сега си даде сметка за своето поведение. Нито дума не е отронил след толкова гадната му постъпка. Струва ми се, че ще има някакъв катарзис за него. Това е и може би целта на филма , хората от  това общество да си направят равносметка  в даден момент за своето поведение. Но жалкото е, 4е трябваше, толкова младо, чисто в помислите си и невинно дете да стане жертва! smile3518 smile3518
За напиването на нашия човек - е, не е първият, но това не означава, че го оправдавам. Но истината е и, че много му се събра и трябваше на някъде да избие. Пелин със сигурност няма да й го спести на Ясемин. Тук вече не знам какво продължение ще има. Много й беше лукава усмивката на Пелин рано сутринта?? newsm78 newsm78А дали и се е случило нещо през нощта luvbedоставиха ни го за домашно да се чудим. Но то ще се чуе и види Joy hahaha Joy
За Китка, продължавам да я съжалявам! Peace
За Лейля - ами права си е жената с мрънкането, което обаче в дадени моменти не се понася. Crazy Ето, че Ясето стигна до нейните подозрения и натяквания. Crazy CrazyДа, обичат се със Саваш, но какво от това, че не могат да си изживеят обичта, любовта като хората. Само мъка....... ooooh! ooooh!
За Явуз - със сигурност ще стигне до истината и тежко му тогава на тати му! #2gunfire #2gunfireМного ми харесва играта на артиста. Героят все още е голяма загадка за нас, но при всички случай мисля, че ще постъпва разумно!  Peace

# 171
Добро утро, дами!

Радвам се ,че отново ще си пием кафето заедно.

Не знам каква власт има Шахнур ,но не тя прикри убийството ,а АМ.
Знаем ,че във Ван има друга власт ,но в Истанбул има правосъдие и
светски закони.Друг е въпроса ,ако Шахнур открадне детето.
По законен начин няма да може да отнеме Омер от Ясемин.
Отново без да искаме ,продължаваме да смятаме ,че Саваш
няма да направи нищо ,за да защити сина си и Ясемин.
Според мен все пак сценаристите трябва да покажат ,че
законите на Турция са над законите на тьоретата.В противен случай ,жените ще видят ,че наистина нямат шанс и защита от държавата.

# 172

Нямам търпение за довечера! Party Party Party Party

# 173
# 174
добро утро,Линки Hug Hug
относно статията:довечере вече ще гледаме новото приятелче на Саваш.Най-добрият приятел на Саваш-Хакан,баща на 13 годишно момиченце,загубил съпругата си преди 5 години,учили са заедно в Америка.Връща се в ТР,поради семейни истории и отива при Саваш...
тук ми е доста сладък  Mr. Green Heart Eyes

# 175
Али, Hugприемай поздравите ни без да се притесняваш! Peace Ето, виждаш ли, днес ние благодарение на теб сме една крачка напред!Разбрахме отчасти досегашната съдба на новия герой. Благодаря ти!    bouquet  bouquet  bouquet
За Шахнур - дали ще открадне детето? newsm78 newsm78 newsm78Е, тук не мога да отгатна, но при всички сучай, поне ще се опита. Но както и Пав спомена, сценаристите трябва да заложат на спазването на законите, нооо ..... ще видим,  по-късно! Joy hahaha
Че Саваш ще си брани детето - ще си го брани, но както видяхме с маман лесно не се излиза на глава! Crazy Crazy CrazyДано поне тук Пала му помогне. За сега дава такива позиви, въпреки, че изплю камъчето пред Фидан - но пък като съпруг го оправдавам.  Peace PeaceМного е важно  пред кого споделяш нещо толкова съкровено! Thinking ooooh!
Аблата, нещо я оставиха в тази серия на по-заден план. Но и тя ще ги натвори пак едни - не ми се мисли.  ooooh! ooooh!Именно шамара, който ще отнесе от брат си, си мисля, че е заради нейното глупаво омъжване - да, глупаво за нас, които гледаме отстрани, но за нея той /гадината му/ се явява като спасителен бряг. Боже Господи, колко сме слепи по-някога женурята???? newsm78 newsm78 ooooh! ooooh!

# 176
За открадването на детето - мисля си, че точно тогава ще видим истинската борба между две силни жени - Шахнур и Ясемин - старото, отживялото и новото, което идва с гордо вдигната глава!Борбата ще е жестока, но силно се надявам, а и твърдо си го мисля, че Ясемин ще премине през много перипетии, но в крайна сметка ще заживее щастливо с човека, когото обича и с детенцето им. И тогава насладата от всеки един ден е неимоверно голяма! Peace Peace

# 177
Добро утро момочета.
Гони дано да стане така и Ясемин и Саваш да се съберат на края,щото сношните разяснения на
 k@smet ме наваждат на мисли,че наште хора ще берат много ядове с мамето.
Чесно казано винаги съм оправдавала Саваш за действията му и съм мислела,че е прав да не прибързва и ,че стратегията му да построи фабрика във Ван и по този начин да окрепи позициите си,да стане силен е много правилна.
Явно Шахнур има много власт,се се чудих как си позволява по този начин да стъпква думата на сина си,и най вече хората да я слушат,а то какво било,тя наистина има силни позиции и може да си позволи много неща да върши.
Не ми се ще Ясемин да прибягва до решение да се жени за Явуз,за да защити детето си.Явно Саваш наистина трябва да остави цивилизованите си маниери поне за малко и да ги подхваща всички с големите шамари,щото той е ага все пак .Явно наистина Ахмет Моран е прав като казва ,че не трябва да обичат агата трябва да се страхуват от него.Сега Саваш не искама да се страхуват от него,защото ще се смени цялата му визия,но трябва да всява респект у хората и най-вече у майка си,щото тя е голяма байрактарка и Саваш трябва да намери начин да я принуди да го уважава и да спре да се меси в мъжките работи.
Леле ма как го написах,че искам тва и онова и сценаристите ще прочетат и ще ми изпълнят исканията Simple Smile
Сега за тоя новия персонаж,приятелчето на Саваш от САЩ дано да е по читав от Джем,щото оня освен да сипва уискито на Савашчо друго нищо не правеше.Даже мрънкаше на моменти повече от Лейля  и май доста си ревноваше от Саяваш.Еми кво да прави  нашто момче като е хубавец и мацките му се лепят и най вече Надя,виновен ли е ?Не не е виновен Simple SmileСега за новия приятел той и детенце има доколкото разбирам,точен е за нашто момиче Чичек.Ха дано сценаристите да мислят като мен и да ги съберат двамата ,че ми втръсна вече Цветето да вехне по Саваш и само да се вре по ъглите и да надава ухо да чуе какво става.
И последно и спирам обещавам.За малкия Йомерчо ако мамчето го крадне,ще се разрази наистна голяма борба между нея и Ясемин,но мисля,че Саваш също няма да стои безучастен в тази ситуация.Аз си мисля ,че ако се стигне до това нещо Саваш  трябва да е безсилен да помогне,като например да е в затвора и ли да умре,щото иначе просто не ми се връзва да позволи да се случи тая работа.Или може Ясемин да му бие шута ,да не иска да го види изобщо и да не дава детенце да се вижда с тати си ,тогава Саваш може в състояние на афект да позволи на мама да си разварти шала и да отвлекат бебчо.
Ама сценариска голяма съм нали?
Много се извинявам ако съм ви надула главата ама пуста мисъл като тече безпир кво да правя Simple Smile

# 178
А, сега след толкова песимизъм и есенно настроение отвън прозорците - малко цвят за душата и за окото! Hug Hug Peace Peace

http://dox.bg/files/dw?a=e1f30037f0

# 179
Eny87, ние много правилно си пишем сценарийте, но не сме там, за да ни се навре действителността право в очите!  Sick Sick SickРадвам се, че съм родена тук - е пак е на Балканите, но си се радвам! Peace Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт