Изпробвано и препоръчано от магазини ДМ

• 104 893
  • 742
  •   1
Отговори
# 375
  • Русе
  Доволна съм от таблетките за съдомиялна Denkmit Geschirr-Reiniger.

# 376
  • София
Супер съм доволна от олиото за бременни. Кожата ми е супер суха а това олио я прави чудесна- хидратирана и мека цял ден. Само съжалявам че не го знаех когато бях бременна Confused

# 377
Аз в Понеделник минах през магазина и взех от новата брошура, но чак в къщи видях, че на първа седмица пишеше '' Пазарувайте в седмицата на вашия рожден ден с 15% отстъпка. За повече инфо питайте на касата''. Някой има ли информация по въпроса, че не съм минала да питам, за какво иде реч, а другата седмица имам рожден ден Simple Smile

Аз също ползвам сухите им кърпи за прах и съм доволна.

Пуснали са великденски неща за хапване. Взех на детето бисквитки зайчета Simple Smile

# 378
Много ми харесват детските пелени на babylove, засега ползваме само 1 номер но съм възхитена, много повече ми харесват от памперс и въпреки че ми се налага да ходя до Пловдив за тях не мисля да ги сменям.

Също така ползвам еднократни чаршафчета, също съм много доволна.

# 379
  • София
Нова находка- торбичките за боклук Profissimo. Много здрави, събират много и имат дръжки за по-лесно изхвърляне. Peace

# 380
да кажа и аз,купих днеска омекотител от там,страхотно мирише,дано така и бельото да мирише на праскови.Купих течен сапун на Балея с манго и още нещо също аромата е страхотен,взех разни бульончета,а видях докато се разглеждах на Евелин червения лосион срещу целулит на цена 10.38,а преди 2 дена си бях закупила такъв от Кауфланд за 7 и малко,почти 3 лв по евтино-дали има разлика в кач-вото,едва ли.Загрява си,леко се зачервява кожата и все пак е Евелин,не е от Германия.Дали не са надути все пак цените на доста продукти без покритие,нека само някои по специални продукти да са по-скъпи,щом са по-качествени.И това за сапуните Dove дето го разправяте ще ме извинявате е направо смях-просто сте случили на някой гаден с изтекъл срок продукт,ползвала съм Дав от къде ли не и разлика не видях.Еднакъв аромат,нежен,кремав,кожата омеква,купувам  в повечето случаи от Кауфланд,а свекървата ми е с чувствителна кожа и само такъв като Дав може да ползва,с крем,иначе й съхне кожата.Е не е имало проблем с този от Кауфланд,омекотява си великолепно.ДМ уважавам все още само заради неща които другаде ги няма-Алверде,Балея и био продукти,в друго отношение поне българските вериги са безсрамно нагли с това увеличаване на цените

# 381
Омекотителите ДМ са напълно безполезни - нито ароматизират, нито омекотяват, нито антистатират.
Никога не бих купила отново!

Всъщност бях купила точно този с прасковата. Боклук.

# 382
жалко,а аз залагах надежди

# 383
  • Бургас
Не виждам нищо смешно в това, че сапунът Дав, които купих от Карфур беше направо отвратилен, кожата изсъхваше много, изобщо нищо общо. Аз пазарувам редовно от Карфур, но както вече казах, повече сапун Дав от там няма да купя. Не казвам, че само в ДМ сапуните Дав са с добро качество. Само споделих мнението си. От Кауфланд пазарувам доста рядко.

# 384
А,да,забравих да раскажа и друго да си имате и вие едно наум-рекох вече да си тръгвам и се спрях до тази въртяща се етажерка,която е пълна с разни мини продукти,и гледам цените варират от 1.70 до към 2.50 и разни неща-балсами,води за уста(мини),кремчета и т.н. и гледам измежду нещата на едната половина от рафчето лежат флакончета малки-флуид за коса,а цена точно на тази етажерка няма,викам ми то горе долу цениети са почти еднакви на тези мини продукти повече от 2.50 няма да ми излезне.Сметката ми направи впечатление да е по-голяма от планираната и на бележката вече в колата видях че малкото флуидче 30мл за коса на Алверде струва 5.78,такъв яд ме хвана,там трябва очите да са на 4

# 385
  • София-в сърцата на моите деца
Можеше веднага да го върнеш-приемат без мрънкане обратно стока, която не си харесал.. Peace

# 386
Аз в Понеделник минах през магазина и взех от новата брошура, но чак в къщи видях, че на първа седмица пишеше '' Пазарувайте в седмицата на вашия рожден ден с 15% отстъпка. За повече инфо питайте на касата''. Някой има ли информация по въпроса, че не съм минала да питам, за какво иде реч, а другата седмица имам рожден ден Simple Smile

Аз също ползвам сухите им кърпи за прах и съм доволна.

Пуснали са великденски неща за хапване. Взех на детето бисквитки зайчета Simple Smile
Аз работя в Бизнес парк и ходих там. Тъкмо поставяха един плакат и табелки в магазина. Разпитах ги какво значи това. Показваш си личната карта, за да докажеш че имащ рожден ден и пазаруваш с 15%. Но това не е само на деня, а и цялата седмица (календарна). Можеш да си допазаруваш.
Готино! Моят рожден ден е по-натам./ Сигурно ще участвам. Важи за една година от април 2011 до април 2012  Laughing

# 387
А,да,забравих да раскажа и друго да си имате и вие едно наум-рекох вече да си тръгвам и се спрях до тази въртяща се етажерка,която е пълна с разни мини продукти,и гледам цените варират от 1.70 до към 2.50 и разни неща-балсами,води за уста(мини),кремчета и т.н. и гледам измежду нещата на едната половина от рафчето лежат флакончета малки-флуид за коса,а цена точно на тази етажерка няма,викам ми то горе долу цениети са почти еднакви на тези мини продукти повече от 2.50 няма да ми излезне.Сметката ми направи впечатление да е по-голяма от планираната и на бележката вече в колата видях че малкото флуидче 30мл за коса на Алверде струва 5.78,такъв яд ме хвана,там трябва очите да са на 4

Можеш да върнеш, ако не харесваш стоката, но нали знаеш, е Алверде е натурална кознетика (като Веледа) - без консерванти, само с природни оцветители и ароматизатори. Сигурно затова е по-скъпо. Във всеки случай можеш да отидеш с касовата бележка и да върнеш

# 388
Видях тоалетна хартия с Мечета. Ужасно сладка. Има две картинки, които се редуват: мече и мишле правят заедно различни неща, цялата хартия е с тях и техни стъпки  Laughing
Ще ходя да купя за детската градина на дъщеря ми един пакет.

Пробвахте ли щипките - страшни са! Много хубави цветове и освен това здрави и големи.

Пак ще кажа - всеки път си купувам по едни салфетки с пролетни мотиви и свещи за Великден: яйца, дълги лилави, в чашка... яко!

Сетих се какво исках да споделя - пуснали са летни душ гелове: грейпфрут, диня. Не можах да открия снимки от немския сайт, но ги има в София. Миришат страхотно.

Аз също не бих се отказала да пазарувам толкова разнообразни неща в дм.

# 389
Не виждам нищо смешно в това, че сапунът Дав, които купих от Карфур беше направо отвратилен, кожата изсъхваше много, изобщо нищо общо. Аз пазарувам редовно от Карфур, но както вече казах, повече сапун Дав от там няма да купя. Не казвам, че само в ДМ сапуните Дав са с добро качество. Само споделих мнението си. От Кауфланд пазарувам доста рядко.
Не знам какво толкова всички харесват Карфур като само боклуци има там и ефтини цени. Горе долу същото е положението и в Кауфланд.
За ДМ пробвах им Био бульоните и не са лоши. Ако има някой с повече опит с био храните нека да сподели Simple Smile
Хубав и усмихнат уикенд Simple Smile

Последна редакция: сб, 09 апр 2011, 10:39 от ronic

Общи условия

Активация на акаунт