Изпробвано и препоръчано от магазини ДМ

• 104 891
  • 742
  •   1
Отговори
# 390
Не виждам нищо смешно в това, че сапунът Дав, които купих от Карфур беше направо отвратилен, кожата изсъхваше много, изобщо нищо общо. Аз пазарувам редовно от Карфур, но както вече казах, повече сапун Дав от там няма да купя. Не казвам, че само в ДМ сапуните Дав са с добро качество. Само споделих мнението си. От Кауфланд пазарувам доста рядко.
Не знам какво толкова всички харесват Карфур като само боклуци има там и ефтини цени. Горе долу същото е положението и в Кауфланд.
За ДМ пробвах им Био бульоните и не са лоши. Ако има някой с повече опит с био храните нека да сподели Simple Smile
Хубав и усмихнат уикенд Simple Smile

Чак пък само боклуци.. Карфур имат био щанд, където има хубави продукти, различни видове сирена, които са хубави, разнообразие от сурови ядки и т.н.
Бул.оните са хубави, да. И аз ги ползвам.

Тоалетната хартия с мечетата е хубава. В момента сме с нея. Плътна и мека е. Хареса ми.

Значи следващата седмица ще пазарувам с 15% отстъпка  Sunglasses На всичко, нали?

# 391
Тези в синята опаковка ли ползваш?
Ако са те аз не съм доволна от тях, не успяват да избършат, а се замазва праха.
С обикновена мокра кърпичка сякаш става по-добре.

Не, и аз купувам жълтата кутия със сухи кърпички  Peace
Пробвах ги и за едно бързо забърсване на под  Laughing, честно казано се получи много добре

# 392
на Евелин червения лосион срещу целулит на цена 10.38,а преди 2 дена си бях закупила такъв от Кауфланд за 7 и малко,почти 3 лв по евтино-дали има разлика в кач-вото,едва ли.Загрява си,леко се зачервява кожата и все пак е Евелин,не е от Германия.

Ebelin ли имаш предвид? Ако да, то си е марка на дм и баш от Германия.

# 393
  • У дома !
Тоалетна хартия на dm с мечета и стъпчици,мишле и пчеличка на нея.....малкия страшно се радва.....трипластова,мекичка и на нормална цена Peace
Тази седмица имаше промоция на едни четки за зъби на oral ,бяха 2бр за 4 лв,мъжа ми каза,че са страхотни и да ходя да купя още да си имаме Laughing

# 394
на Евелин червения лосион срещу целулит на цена 10.38,а преди 2 дена си бях закупила такъв от Кауфланд за 7 и малко,почти 3 лв по евтино-дали има разлика в кач-вото,едва ли.Загрява си,леко се зачервява кожата и все пак е Евелин,не е от Германия.

Ebelin ли имаш предвид? Ако да, то си е марка на дм и баш от Германия.
Не имам предвид точно Евелин -eveline http://www.eveline.com.pl/intro.html Козметиката е полска

# 395
а видях докато се разглеждах на Евелин червения лосион срещу целулит на цена 10.38,а преди 2 дена си бях закупила такъв от Кауфланд за 7 и малко,почти 3 лв по евтино-дали има разлика в кач-вото,едва ли.
и аз ползвам доста техни неща, най вече за бебето - пелени 2,3,4, адаптирано мляко 3, пюрета, като всичко това в течение на 10-те месеца през които ги купувам неколкократно си смениха цените #Crazy но...това е BG....
та за цените на останалите неща май наистина са по високи, вчера видях че маска за коса Gliss там е 9.99 а в Кауфланд е 7.99 и съм 100% сигурна че са еднакви

# 396
Като говорите за тази маска на Глис, то в Carrefour беше под 4 лв на промоция...  Whistling
Много съжалявам за спама, но просто не се сдържах. Много ми е неприятно, че така си надуват цените, а ми е толкова приятно като място за пазаруване и уважавам марките им...

Последна редакция: нд, 10 апр 2011, 14:02 от Koketka_sf

# 397
ами аз точно от там си я взех за 4, но и там без промоцията беше 8 лева ако не се лъжа...2 лева за нещо което струва 8 си е огромна разлика (и аз се извинявам за отклонението Simple Smile)

# 398
Много съжалявам, че се записах в тази тема. Изключително ми е досадно това мрънкане за цените. Като не ви е по-джоба, просто не влизайте.

# 399
  • Пловдив
Нова находка- торбичките за боклук Profissimo. Много здрави, събират много и имат дръжки за по-лесно изхвърляне. Peace

И аз съм много доволна от торбичките, купувам тези за 20литра кош, много здрави и много удобни. Често ги ползвам и за други цели, когато трябва да занеса нещо по тежко някъде.

# 400
  • София-в сърцата на моите деца
Нова находка- торбичките за боклук Profissimo. Много здрави, събират много и имат дръжки за по-лесно изхвърляне. Peace

И аз съм много доволна от торбичките, купувам тези за 20литра кош, много здрави и много удобни. Често ги ползвам и за други цели, когато трябва да занеса нещо по тежко някъде.
На какви цени са?

# 401
  • Пловдив

На какви цени са?

Последно бяха около 2,50 40 броя.

# 402
  • София-в сърцата на моите деца
Благодаря Hug

# 403
мисля, че тук задължително трябва да се обсъждат и цени, и други проблеми с тази верига.

# 404
 ще кажа че бульончетата са страхотни,а също и балсама за оцветяване на косата на Престиж

Последна редакция: пн, 11 апр 2011, 17:47 от kopche

Общи условия

Активация на акаунт