Изпробвано и препоръчано от магазини ДМ

• 104 912
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Темата е изчистена от ненужният спам.
Да запазим добрият тон и етикета на БГ Мамма! Peace

# 406
От последното ми ходене - дискове за почистване на грим на Ebelin, сок грозде /любимия на сина ми/, обаче марката точно сега не мога да я "изплюя" Crazy, лосиона за тяло с мляко и мед на Balea.

# 407
На касата в нашият ДМ има един надпис,че който има РД получава 15 % отстъпка.Смятам да се възползвам тази седмица.Мъжа ми има РД.От там си купувам течен перилен за цветно,душ гел,паста за зъби за нас и детето,шампоан и течен сапун.

# 408
  • Mediterraneo
При нас на 50% разпродажба е козметиката S-HE stylezone. Взех си два вида сенки по 2.69 и 2 лака за нокти по 1.39. Лакът е бързосъхнещ, доволна съм, сенките са страхотни като за нисък клас козметика( а и за такива като мен, дето веднъж на седмица се гримират  Crazy).

# 409
А къде е това при вас?

# 410
  • Mediterraneo
Шумен.

# 411
  • София
Тарталета, на бързосъхнещите лакове пише ли изрично, че са такива? Голяма мераклийка съм на този тип лакове по принцип, че инак ме мързи да ги чакам, но да знам за какво точно да гледам на щанда.

# 412
Дано и нас да ни огрее Simple Smile.

На бързосъхнещия лак, пише, че е такъв на шишенцето.

# 413
  • Mediterraneo
Цъ, не пише нищо такова  Rolling Eyes Аз ги купих заради цветовете, вкъщи установих, че са такива  Simple Smile

# 414
Тогава двоен късмет си имала - намаление и бързосъхнещ лак  bouquet.

# 415
  • София
Мерси! Значи ще пробвам, докато ги оцеля.

# 416
Тарталета, на бързосъхнещите лакове пише ли изрично, че са такива? Голяма мераклийка съм на този тип лакове по принцип, че инак ме мързи да ги чакам, но да знам за какво точно да гледам на щанда.
Аз не ти препоръчвам лак на тази марка,страшно бързо се лющи,на другия ден след като се лакирах се излющи на половината нокти,бях сложила само 2 слоя.Не пише никъде по лака че е бързосъхнещ,пишеше долу на етикета с цената,който е сложен там в магазина

# 417
  • Mediterraneo
Дори на етикета не пишеше, че е бързосъхнещ. А иначе не се лющи чак толкова бързо  Rolling Eyes Винаги слагам по два слоя като се лакирам, този ми издържа също 2-3 дни, както и всеки останал лак, който ползвам.

# 418
Аз днес пазарувах с 15% отстъпка и ми свалиха от цената близо 8лв  Grinning

Не препоръчвам цветоулавящите кърпички за пране на ДМ.
От серията Найчър видях само таблетки и веро. Някой май беше споменал и други препарати, но не помня какви Thinking

# 419
Nature има и ежедневни превръзки и био-памук, май и клечки за уши. От химикалите съм виздала веро, таблетки за съдомиялна и препарат за WC, като на бреф, но еко...

Общи условия

Активация на акаунт