Изпробвано и препоръчано от магазини ДМ

• 104 818
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
Идвам и с доклад за дамаските! Пууу, днес ми върви! Пак съм уцелила. Този малко мирише, ама наистина малко Wink
Това е препарата :

А тук резултата...

левия стол беше доста понадраскан с флумастри - зелени и черни. На едно място остана малко зеленичко, но очевадно повечето излезе.  Препоръчвам!

# 451
Мерси. Няма.
Козметиката им - детската по принцип няма.

А като защита как е? За много бяла кожа и русо/синеоко дете.

Ползваме обикновенния йм, фактор 30 - нямаме проблеми  Peace  Предполагам че за дете с много бяла кожа, фактор 50 ще върши добра работа.

БуболечеМече, този спрей е за предпране - никога нямаше да ми хрумне да го ползвам за дамаски  Laughing

# 452
Мерси отново. Ще се пробва.

# 453
Tatjana, и на мен нямаше  Laughing Като попитах тук за препарат за дамаски и получих ЛС от evhen, нейно е откритието. На етикета отзад пише, че става и за килими и тапицерия.  Peace

# 454
Здравейте, аз искам да споделя че съм много разочарована от ДМ!
Преди седмица излизахме с една приятелка и тя ми показа нов продукт за петна Spotpen който изпира изцапаното още докато си в ресторанта. Отидох в ДМ да го потърся, но го нямаше а намерих подобен продукт от тяхната марка DM.
Е, оказа се бълен боклук! Нямаше нищо общо с продукта на моята приятелка. Проблема е че на нея са и го подарили и тя не знае от къде може да се купи. Някой да помогне?

# 455
  • Mediterraneo
И ти се регистрира само за да ни споменеш този прекрасен продукт на приятелката ти, нали?!

# 456
Да наистина не съм отдавна в този форум, но се надявах на помощ ако някой е виждал този продукт. До колкото видях темата тя е за ДМ, а аз има какво да кажа за продукта на ДМ. Тарталета ако ти си пробвала продукта на ДМ, моля изкажи се, но недей да омаловажаш мнението ми само защото съм отскоро. Благодаря ти!

# 457
Всъщност аз намерих този:
Искам и аз да похваля този спрей.Мъжа ми вчера чисти с него печката,фритюрника,аспиратора.
Много съм доволна.Преди вземах един препарат на Сано,но той е към 8-9 лв,а този беше 4-5 лв.

# 458
  • София
Тъкмо днес си мислех, че утре ще трябва да си купя препарата за фурни на Сано.
И понеже спомена аспиратор, този препарат на ДМ дали става за филтрите, моите са алуминиеви.

# 459
Тъкмо днес си мислех, че утре ще трябва да си купя препарата за фурни на Сано.
И понеже спомена аспиратор, този препарат на ДМ дали става за филтрите, моите са алуминиеви.
Целият го разглоби и го изчисти.И филтрите също.

# 460
  • София
майка ми донесе на малчо някакви неща с мечето от ДМ, оказаха се душ гелове, кърпички мокри и слънцезащитен малък крем(който тя също мислила за дш гел.)
Душ геловете са приятни...мазни едни такива, син някакъв и портокалов...допадат ми, не му дразнят и не му сушат кожата.
Вчера за първи път го намазах и с крема за слънце 30 е, но за пролет в града ще свърши работа... нямам идея обаче колко пази...поне вс е без парабени....

Имат ли други детски неща там? добри ли са?

харесаха ми и едни бонбони вит. С за смучене с някакви горски плодове...направо се пристрастявам към тях Simple Smile ужас.

преди време си бях взела за мен тяхно тоалетно мляко с бял чай и лайм, но не ми хареса.

исках да питам някой пробвал ли е тяхното кокосов крем за тяло, в едни големи кутийки...дали е хубаво...изобщо имат ли хубаво мазило за по-суха кожа?

# 461
Angel_Dust относно кокосовият крем ако е този в голяма кръгла кутия с кафява капачка, той е много хубав. Мирише страхотно и това през целия ден се усеща като се намажеш. Доста е гъст, не е като мляко и не попива бързо, но пък хидратира кожата

# 462
  • София
да, точно за него питах, мерси, ще го пробвам значи Simple Smile

# 463
Много съм доволна от душ олиото Балеа. Единствено дето след време опаковката му се счупи и се разтече в багажа ми, но иначе е супер. За разлика от други душ "олиа", това мие Laughing
Също нахутът им с кашу и къри е много вкусен.

Дезодорантът с памук не е нещо особено, а аз дори нямам особени проблеми с потенето

И превръзките Jessa са хубави

# 464
Здравейте, аз искам да споделя че съм много разочарована от ДМ!
Преди седмица излизахме с една приятелка и тя ми показа нов продукт за петна Spotpen който изпира изцапаното още докато си в ресторанта. Отидох в ДМ да го потърся, но го нямаше а намерих подобен продукт от тяхната марка DM.
Е, оказа се бълен боклук! Нямаше нищо общо с продукта на моята приятелка. Проблема е че на нея са и го подарили и тя не знае от къде може да се купи. Някой да помогне?

спотпен купих от Карфур има адрес отзад spotpen.bg отпред има три W не го изписвам нарочно като линк.Не съм го пробвала,но описанието е,че моментално премхва петна в офиса,ресторанта на парти..  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт