свалихме я с камфор и оцет, но веднага вдигна пак и сме на нурофен-панадолова диета
Милото ми дете, пак го разболяхме зорлем
При това положение, не мога да пускам Динка на ДГ, най-много и тя да повтори
Исках да питам: Как се процедира при болни в семейството, както са Тино и татко им, бележка по домашни причини ли се носи в ДГ или трябва от лекар 
няма по-приятно нещо за една майка, от това да похвалят децата й

Готвене, пране на мръсни гащи, проветряване, лекарства 

Аз трупирах детето в 13ч да спи и легнах и аз,ама милия ми мъж в 13:30 се прибра и като почна едно тропане...телефони звънят
След като успя да го събуди,се изнесе по рабта пак 

клавиатура
... Незнам вече какво да си мисля... Преди десет години рядко се виждаше болно бебе покрай мен, а сега....Хич не му мисли толкова за яслата, рано или късно, все се отделят от нас. Да не говорим какво ще е като отлетят кат волно птички на нейде, тогава вече ще е драма
.
, и аз да съм кат' тебе смотаничка
, нищо против нямам
. По интересното е, обаче, аз как издържах на тоз зор...

И около нас вички са сополиви, кашлят, температура имат- свекървата и свекъра, баща ми, двамата ни племенника, братовчедчето ми, приятелски дечица.
Дано нас да ни прескочи!
За яслите- смятам, че няма лошо, ако се налага, да се даде детенце на ясла. Аз също искам да си гледкам Алексчето до 2 годинки, ама ако я закъсаме съвсем с паричките след годинката ще я оставя на бабетто (тя е пенсионирана детска учителка) или ще я дам в местната детска градина. Смятам, че всеки решава за себе си...
А и ти си душичка!
Прекрасни са ни дечицата! 
Благодаря ви предварително за мненията. 
Много ми е кофти!!! Нарочно й съединих днес закуската с вечерята да я видя дали ще суче, ами НЕ, въобще не пожела, най- демонстративно ми обръща гръб и като се помъча да я обърна започва да реве!
Вчера сутринта и днес сука, но това мисля, че не е достатъчно да ми се поддържа лактацията, а през деня вече си има установен ред и след пюретата и кашите едва ли ще мога да я натикам и да суче, а просто няма кога и как... Пак ще помоля ако някоя дама в оранжево чете да се включи по компетентно, че ми е много криво, че се прощаваме с кърменето баш в най- болния сезон, а искам да я кърмя и след годинка, даже!

Не е писала отдавна...
Дано да са добре!
Не е писала отдавна...
Дано да са добре!
Аз не съм дама в оранжево, макар че това ми е любим цвят, но ми хрумва следното: Защо не намалиш количествата на твърдата храна? Като остане полугладна, ще посуче повече може би. Не зная, ти си познаваш детето, аз просто импровизирам, защото ми се иска да помогна. Или просто прескочи едно немлечно. Аз например, ако дам попара, после не настоявам да си изяжда целите бурканчета пюре на обяд или плодово/каша следобед. Понеже до обяд обикновено не иска друго и сме само на кърма, попарата я има само 2-3 пъти в седмицата. И гледам количеството на немлечната храна да е до 400 грама, за да си суче по половин килограм приблизително. Защото нали до годинка количеството на поетото за денонощие не минава 1 кг./1000 мл.
,а детето се тресе чак не мога да му разбера какво ми говори.Много се притесних,защото той започна да плаче,толкова се е изплашил от това треперене и постоянно ме питаше:"Мамо кога ще спра да треперя,ще се оправя ли?"Опитах да запазя самообладание и му обясних,че явно е настинал на село,доста леко се облича.Като каже :"Топло ми е" и не мога да го накарам да сложи връхна дреха,ама от днес нататък другояче ще бъде.Точно след 10 минути вече имаше 38.2 и започнахме едни молитви да изпие поне един парацетамол.Е да ама не.Пихме от Панадола на Габи.Голяма мъка е пиенето на лекарства при него.Едва го забаламосах да не повърне Панадола.Та досега сваляхме температура.Успяхме да я свалим до 37.2 и той се успокои и преди малко заспа.Сега през 30 мин ще ставам да го наглеждам,че и аз доста се поуплаших с тази треска ли...незнам точно как да го нарека,ама бая тресене беше.
(иначе не ще да го яде).Към 15.00 изяжда две бисквити с кашата на Милупа,или плодово пюре или грис,приготвен от мен.Към 18.30 яде или попара или пюре и вечер е на АМ,през нощта също.Много объркана работа сме от към храненето.Ама и поста ми май е доста объркан.То ще да е от туй,че адски ми се спи вече,но първо ще проверя челядта,та тъй ще си легна.Лека и спокойна вечер на всички майчета,бебенца и техните семейства