В коремчето на мама бебенце расте, което щъркелът през МАРТ ще донесе - 5

• 35 880
  • 743
  •   1
Отговори
# 435
Ауууу, чудесен е Томас.  Blush

Ето го и Ленин:

# 436
Валари    smile3508 дай го насам тоя Ленин ще го намачкотя. Сиамските котета са ми слабост, преди Томасито имах 2 сиамски  Heart Eyes

# 437
Честито и от мен на всички именници.Живи и здрави да са всички   bouquet  bouquet  bouquet

Момичета котенцета са супер сладки , само за мачканеее smile3521 smile3521 smile3521

# 438
  • Варна
Томасито, котака е страхотен Simple Smile Леле Валари, какъв е тоя Ленин. Много е готин Simple Smile Моята е на 8 години, но е френско гадже Wink

Последно да спомена за осигуровките - ние смятахме и стана така, че ще дадем на държавата повече, отколкото после ще взема и решихме да събираме същите тези пари за фонд "Бебе" Wink

# 439
За осигуровките и ние събираме във същия фонд ''БЕБЕ'' Joy

Нещо и аз немога да се справя със качването на снимчица.Имам си една.Не ми е отблизо много пупата ама и аз да се присъединя към Тумбачетата Joy Joy Joy

Ще се опитам със адрес в албум   http://www.album.bg/vikem/images/25628562/

Дано да ви се отвори! Кога ще си направим наше албумче?Много искам , но незнам как?

# 440
Викичка много добре ти е фотото,а коремчето е супер не си личи от тази поза.Страхотни котараци си имате момичета:))

# 441
bsisi Благодаря ти много   bouquet  bouquet  bouquet
Наскоро почна да ми проличава,ще щракна и по отблизо довечера!

# 442
  • Варна
Тази снимка е в 16г.с.

а тази е от миналата седмица - 20 г.с.

# 443
  • Пловдив
Ехаа, Викичка , Тони , растат тия бебоци, а с тях и коремчетата  preggo.
Викичка, личи си , даже доста.   Peace И аз така горе-долу изглеждам, като се снимам отпред.
 Вече имам 2 фотосесии от миналата седмица, ще взема да се изтипосам довечера  Crazy защото са на домашния комп.

За албумчето съм "за", по възможност да е парола, че форумите все пак са публични и не ми се иска всеки да ме зяпа  Blush

# 444
Здравейте, момичета   bouquet
Честит имен ден на всички, които празнуват! Много здраве и щастие пожелавам   party006
Тони бонбони, честит празник и на теб  Tada
Колко много ст изписали  Whistling браво на вас  Hug
Така ме зарадвахте с тези тумбачета, а и снимките на котетата са направо страхотни  Grinning Погалвам ви всички по разкошните коремчета  preggo
Благодаря на всички за окуражителните думи и стиснатите палци  Hug Сега да се отчета - док каза, че всичко с бебчето е наред и не вижда нищо притеснително. Определи ми термин 18.03.2011г, защото бебчето е по-малко и не отговаря на изчислените седмици, както ми каза и лекаря, при когото ходя. Аз обаче не се осланям на никакви точни дати, защото имам достатъчно примери, че датата на раждане не зависи от това колко е голямо бебео и т.н. Моята приятелка, която роди преди месец и половина, роди 4 дни след термина, а й бяха казали, че ще роди 3 седмици по-рано, защото бебето било много голямо  Rolling Eyes тя просто ми е много пресен пример, за това пиша за нея. Нещото, което ме притесни беше, че док каза, че вижда малка кистичка в мозъка, но това не било притеснително, т.к. се получавало при много от бременностите и отшумявала от самосебе си след около 5-10 седмици. Каза да не го мисля, ама...Веднага като се прибрах се разрових в нет-а да попрочета това онова, и се поуспокоих. И така, момичет, всичко е наред, не вижда нещо обезпокоително, и вече 100% се знае, че бебчо е момче  stork-boy Много се радвам, въпреки, че нямах предпочитания за пола.
bsisi, аз като усетя, че някой е решил да ме понаплаши с "хубави истории", веднага го спирам. Просто казвам, че не искам да слушам, и това е  Naughty По същия начин постъпвам и с хората, решили да ми разяснят някакви суеверия, бабини деветини и т.н. Не искам да ги слушам, не искам да ги знам, защото нямам намерение да робувам на такива неща  Crossing Arms
natali05225, честито розово щъркелче  stork-girl Много се радвам за теб  Hug
mima_28, страхотни новини, все такива да бъдат от тук нататък  Hug
г-жа Стихийно бедствие, пожелавам същото и на теб  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Магинка,  fingerscrossed  fingerscrossed  fingerscrossed Много силно те  Hug и дано всичко мине така, както би ти све искало  Hug  Hug  Hug
lillyrose, и аз сънувам разни дивотии, дори като се събудя не мога и да си ги обясня  Joy Но казват, че било нормално  Grinning
eya, пожелавам ти една малка сладка госпожичка  4470
Бишкота,  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Ех, стига съм писала, че се забравих  Blush Много хубав ден, момичета   bouquet

# 445
  • Карлово
Честит имен ден на всички които празнуват днес.
Тони бонбони ти момиченце ли ще имаш?

# 446
Commelina мерси много миличка   bouquet

тони бонбони много сладко тумбачето newsm51 newsm51 newsm51

# 447
тони бонбони , ииии какво сладичко коремче  Heart Eyes А котето е направо супер. Моят е на 7 години и половина.Бубка ми е той.

samanta_ups , честити сини гащи  stork-boy Щом доктора ти е казал да не се притесняваш за кистичката, значи недей. Дано отмине.  Hug
И интересно ми е колко кг се е родило бебето на твоята позната? Нали било много голямо.

г-жа Стихийно бедствие, пожелавам ти да връзваш розови опашки  smile3522  stork-girl

# 448
  • Варна
Честит имен ден на всички които празнуват днес.
Тони бонбони ти момиченце ли ще имаш?
Не мила, мъж ще бъде Simple Smile Че и май ще е голям  Grinning

# 449
Честит имен ден на всички, които празнуват!

Аз сега се връщам от лекар. Малкото е много срамежливо. Беше си кръстосало крачетата и спинкаше.
Накрая се разшава. Пола се надявам да ми го кажат скоро на феталната морфология. Иначе е добре отговаря си на седмиците.
тони бонбони,  страхотно коремче и коте  Simple Smile
Валари, имаш много сладки любимци. И аз имах сиамка която умря 18 годишна. Страшно много си я обичах бях на 3 годинки когато си я взех. Сега си имам 5 годишно хъски  Heart Eyes
Да ви представя Нира,  морската сирена  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт