В коремчето на мама бебенце расте, което щъркелът през МАРТ ще донесе - 5

• 35 880
  • 743
  •   1
Отговори
# 480
момичета пускайте предаването На кафе.Дават д.р.Марков.

# 481
  • София
Привет и от мен Simple Smile
Вчера бях на ФМ, всичко е ок с бебо и е МОМИЧЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Simple Smile Потвърдиха го и съм безкрайно щастлива Simple Smile

Страхотни писанковци сте показали, размазах се от кеф като ги гледах.

# 482
lo80 , ЧЕСТИТО  stork-girl newsm06  newsm44 newsm44

Сега Явор ще е голям батко  Party

# 483
  • София
Мерсииии Simple Smile
Това ми беше мечтата, за момче и момиче Simple Smile а и Явор мечтаеше много да си има сестричка. Вчера като му казаи и цяла вечер пя песнички и разказва приказки на корема ми  Joy

# 484
Момичета трябва ли като съм си записала час преди месец и половина при д.р Марков и сега ден преди прегледа да званя в центъра да потвърдя прегледа.Че да не да отида а д.р Марков да го няма не е ли времето трърде много когато съм си запазила час и да му се е наложило  нещо.Сега като го видях по телевизията и нямам търпение да се събудя утре и да тръгнем за софия.

# 485
Добро утро мами!   bouquet
Честито на разбралите пола Бишкотка, Ло80, Магинка  пожелавам ви само хубави мигове  newsm51  с бебо  preggo
 lo80 и на мен това ми беше мечтата, за момченце и момиченце  newsm44  newsm44  newsm44 . Само дето нашата кака искаше сестричка и се цупи известно време  Mr. Green
И аз си имах именнички вчера, каката и бабата

ето ви, да се почерпите  Heart Eyes

Аз като писах за 8-те кг. имах предвид, че сега стартирам с 8+ отгоре. С първата бях 52-53кг. а сега 60-61кг   Embarassed  Embarassed  Embarassed иначе съм качила около 3кг. сега. Като се замисля с първата стигнах 67кг. но с тази..... е и аз ще съм слонче   hahaha  Joy Но живот и здраве да сме добре с бебо, пък с другото ще се оправим.   newsm10  smile3521

Стискам палци на всички, на които им предстоят прегледи  newsm10

# 486
bri и natali05225 стискаме палци, после да докладвате
love is in the air аз също съм на 02,11 и всеки ден броя оставащите дни... само за това мисля.
lo80 честити  stork-girl
спокоен дъждовен ден мами

# 487
Здравейте, мами  Hug
Честито на узналите пола, много се радвам за вас  Hug
natali05225 , за твое собствено успокоение можеш да звъннеш до клиниката, просто за потвърждение  Wink
bri , всичко ще бъде наред  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
love is in the air , дано дъщеричката ти се оправи възможно най-бързо, а вирусът по никакъв начин да не засегне и теб  Hug За шефовете, думи нямам...За тях сме просто вещи, които им вършат работа  #2gunfire нямаме право да се разболяваме, нито ние, нито близките ни, защото това вреди на работния процес  Crazy Моята веднъж ми вика, излезе си болничен да си починеш, сега си една такава свежичка  Shocked И това изказване беше след като ми биха инжекции и пиох какви ли не лекарства, защото имах възпаление на яйчниците и адски болки в корема  Shocked Само да кажа, че много рядко ми се е случвало да ползвам болничен, но...Няма повече да коментирам  #2gunfire   ignore2
Хубав ден, момичета   bouquet

# 488
  • Варна
Мама Веси, честито ти именнички, със здраве да си носят името! С удоволствие ще се почерпя Simple Smile
Ло80 честити бикинки  newsm51
За шефове не ми се говори. За 5 години съм ползвала веднъж болничен 3 дни и всеки ми звъняха да ме питат още ли съм болна. Иначе имах да вземам за послените 3 години отпуск и това лято като разбрах че съм бременна ги метнах по 5 дни, за сватбата 10 дни. Сега преди болничния ще прасна малко коледни , че и следновогодишни Wink А като върна и служебния тел ... през крив макарон ще ме тормозят  Laughing Единствено се надявам да ми изплатят всичко преди да съм родила, че да не ходя с бебето да ги  #Cussing out #2gunfire

# 489
ООО това с шефовете ви е много неприятно.
Аз пък не мога да се оплача от моите, не съм имала никакви проблеми. Даже ги бях предупредила, че мислим да си правим бебе и те се зарадваха и ми пожелаха успех  Peace . Надавам се повече разбиране да имате от вашите и по малко проблеми да ви създават.
natali05225 аз също си бях запазила час, много по рано, около месец и не е имало проблем, не се притеснявай, ако има проблем те ще ти се обадят  Peace  Peace  Peace

# 490
 Joy

Каква тема сте заформили. Ха! Щефове!
Аз работя на 2 места. Единият шеф ми е даже и кум- ангелче! Съобразява се с мен непрекъснато, работим заедно от 4 години и ми е много приятно на работа. Другия  ooooh! не искам и да говоря. Непрекъснато съм напреганата на работното място, нямам търпение да свърши деня, нямам търпение да изляза в майчинство, за да не го виждам, че ме дразни нерекъснато. Няма да се върна при него след  тези 2 год.
За 4 години работни не съм взимала и 1 ден болничен. Ходила съм си на работа като съм била болна.

А иначе на мен ми се появи една черта по корема -сега е още бледа. От пъпа надолу е. А и косми имам по тази черта даже  ooooh!

Последна редакция: ср, 27 окт 2010, 11:35 от Валари

# 491
Аз такава черта имах с каката, сега нямам, но пък са се появили косъмчета.....  Crazy  #Crazy и се чудя дали ще изчезнат след това... макар да си мисля как ли ще стане  newsm78  ooooh!

Нещо щях да ви питам  newsm78 обаче какво беше  #Crazy оххх склери  Crazy  Mr. Green

# 492
Честито на всички мами разбрали пола   bouquet  bouquet  bouquet
mama_vessy разбира се , че косъмчетата ще опадат бъди спокойна.Аз първия път каква бях станала.... #Crazy Joy hahaha Joy Като маймуна,че и по гърдите имах,но всичко след това си влиза в нормата хахахахахахахах Joy Joy Joy Joy

# 493
Викичка Наистина  newsm78  newsm78  newsm78
Дано много се надявам. А дали има някаква връзка с това какъв е пола на бебето? Ти сега как си? Виждам, че първото е момченце.  А какво ще е бебето сега? Embarassed сори ама не помня, изведнъж толкова много мами разбраха пола, че вече се бъркам  Embarassed
 П.П. Видях, момиченце извинявай  Praynig

# 494
Аз първия път каква бях станала.... #Crazy Joy hahaha Joy Като маймуна,че и по гърдите имах,но всичко след това си влиза в нормата хахахахахахахах Joy Joy Joy Joy

като маймуна Много смешно ми стана като го прочетох.

А момичета как си чистите краката? На мен с епилатора ми става все по-трудно. Не мога да се сгъвам. Как да се постъпи в този момент.
Друго, което забелязвам е, че след като ходя на епилация за триъгълника, ми излизат пъпчици вече от 2-3 чистения насам, въпреки че се дезинфекцирам със спирт както винаги.

Общи условия

Активация на акаунт