FarmVille - 34 тема

• 34 853
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
Малката Госпожица Мърморана, ziakarolina

Не се заблуждавайте  - Чарлис не прави магии. Може само да смени една заявка с друга. Всичко е на ниво текст - генерира се минимален трафик. Ботовете определено генерират малко повече трафик, но и там не би трябвало да има проблем. Все пак това са сървъри които би трябвало да успяват да обслужат всички заявки. В случай че не могат да ви обслужат, на екрана се появява една голяма крава и ви приканва да опитате отново.
В момента голям процент от хаковете и чийтовете както ги наричаме са фикснати спрямо това което беше преди 1 месец примерно.
Проблема с влизането е основно от подобряването на играта - в един момент една част от потребителите не могат да влизат, в друг момент друга част от потребителите....

Лошото днес, поне според мен е, че го няма доброто настроение! Моля намесете се малко де  Sunglasses

# 151
При мен над играта има FARMVILLE REQUETS, и оттам
пък мен от там ме препраща във фейсбук-а, нищо че отварям www.farmville.com

нищо, де - явно не са го пуснали масово - и други като мен скимтят  Mr. Green
усмихнат ден на всички!

# 152
Според мен причината за все по-бавната ферма е огромният брой потребители, които я играят. И този брой се увеличава с геометрична прогресия. Освен това самата ферма бива усложнявана всеки месец  newsm78

Вяра, преди малко си бях във фермата, нямам проблем с влизането  Peace

Ми незнам...3 пъти ми зарежда по 100 часа и тамън влизам и дава аут ъф синг... #Cussing out  можели да е от нета ми? Нещо не е много бърз напоследък...

# 153
  • UK
BG-Daddy, не ми казвай, че за играта не е проблем това, че някой променя кодовете й така, че да получи предмет, който реално в нея все още не съществува - в базата данни - да, той няма как да бъде измислен от нищото, но не и в самата игра, не все още. И когато тя е буквално принуждавана да вади неща, които все още не съществуват в нея, просто защото някой е намерил начин да го направи? Ако ти дам едно бебе и ти кажа "кърми", ще можеш ли, само защото имаш зърна на гърдите? За играта също така е проблем, когато и се налага да обработи емнайсет хиляди заявки едновременно от един и същ потребител, което се случва, когато се използва бот. Представи си сега милиони потребители, правещи именно това. Е, как няма да се скапе? И в този момент идват някакви хора и ми обясняват, че това не само не е вредно, ами е и полезно. Смях. И зареждането, и бавенето, и изхвърлянето са все заради тарикатлъка на потребителите. И името не е Чарлис, Charles си е Чарлз, не Чарлис.

# 154
 viara_ara моя нет е  Sick , но ми зарежда така че пробвай с гугъл хром примерно  Peace

Лошото днес, поне според мен е, че го няма доброто настроение! Моля намесете се малко де  Sunglasses

Мойто настроение си е супер  newsm18 днес имаме годишнина от сватбата и 1dating luvbed

# 155
  • Варна
Ако си приема подаръците с Accept All изпълняват ли се молби от рода на "Опитвам се да си построя конюшня, ще ми изпратите ли пирон?". Сега първо си ги приемам ръчно тях, за да не ощетя някой съсед, а ще ми е по-удобно всичко наведнъж.

Мимозка, и тук да ти благодаря за линковете с кончета, взех някои, които изобщо не съм знаела че съществуват. Simple Smile    bouquet Hug

Аз проблем с влизането във фермата нямам, малко е по-бавна, но иначе всичко е наред.

Слава, честито!  bouquet И горчиво! Mr. Green

# 156
Слава, честито!  Heart Eyes
Ние вчера имахме годишнина  Flutter
Мърморанке, ботът работи в реално време, съответно заявките, които изпраща са последователни, а не едновременни. Като голям негов плюс отчитам това, че при реална игра много ми бави и непрекъснато ме изхвърля, а ботът такива проблеми няма (при затворен флаш).
Както и да е - всеки има свое усещане за интересна и коректна игра  Peace

Гануша, заявките за помощ също се приемат с аксепт ол, което за мен е страхотен плюс (иначе губя по около час на ден само за това). Лошото е, че не са отделени от подаръците и нейбър рикуестите, т.е. трябва да приемеш абсолютно всичко.

Последна редакция: пн, 18 окт 2010, 22:26 от Мъни

# 157
Мойто настроение си е супер  newsm18 днес имаме годишнина от сватбата и 1dating luvbed

Честито! Само радости и да те слушат по някога  Sunglasses

Малката Госпожица Мърморана - не си права и примера ти не е точен, но приемеме че се съм съгласен с теб заради това, че си е шмекерия. Ако наистина те интересува съм сигурен, че ще намериш някой да ти го обясни наистина.
За името си напълно права Simple Smile

# 158
  • София
Честито и на двете   bouquet

Много любов и семейно щастие  Hug

# 159
viara_ara моя нет е  Sick , но ми зарежда така че пробвай с гугъл хром примерно  Peace

Честито на хубавото семейство! Живи и здрави да сте!!! Много любов Two Hearts и разбирателство  kiss и скоро да подсигурите компания на малката Рая  family4   Simple Smile

П.С.

Мъни - сега видях!  Честито и на вас! Със същите пожелания минавам, незнам дали ще ти харесат (особено последното) Simple Smile

# 160
  • Варна
Мъни, мерси за отговора.  bouquet Честито и на теб!  bouquet

# 161
Фермата в момента зарежда бавно заради аватарите. Досега нямаше различни дрешки. Най-много да са различни косите, веждите и разни други джунджурийки. А сега има сложени 96 допълнителни различни елемента. И всеки елемент трябва да се зарежда отделно за различен играч. Който има много съседи, интернета му е бавен или компчето не е мощно е закъсал здраво.

# 162
  • UK
Фермата зарежда бавно от около седмица, доста преди да се появят дрехите.

# 163
Фермата зарежда бавно от около седмица, доста преди да се появят дрехите.
Така да бъде. Аз само казвам в момента кое допълнително забавя зареждането на играта. А в момента няма абсолютно нищо допълнително, което трябва да се извади че да се ползва чарли-то. Peace

# 164
  • London
Мъни, Слава,

честити годишнини много спокойствие и успехи .  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт