FarmVille - 34 тема

• 34 855
  • 735
  •   1
Отговори
# 345
  • UK
ДиДика, и други се оплакаха, не си само ти. Не отваряйте непознати линкове в никакъв случай. Ако ви е пратен от приятел, пак питайте какво е.

# 346
Не знам какво е това съобщение , което си получила, но  е написано много неграмотно.

# 347
  • London
Ъ-ъ-ъ-ъъъъ, 
дали само на мен ... не ми работи "новата комбайна" ... Thinking

# 348
Ъ-ъ-ъ-ъъъъ, 
дали само на мен ... не ми работи "новата комбайна" ... Thinking

Мойта си работи  newsm78

# 349
  • London

Не ми работи маркета!!!! Хич с нито една машина става или пък на ръка.

# 350
Аз към 17.30 не можах да обера със супер-машината, пък и не ми даде mastery Shocked

# 351
  • London
Аз към 17.30 не можах да обера със супер-машината, пък и не ми даде mastery Shocked

Куца работа. Sick

# 352
Здравеите Дами! От 15минути не мога да влезна в феисбук да имате такъв проблем??

# 353
Здравеите Дами! От 15минути не мога да влезна в феисбук да имате такъв проблем??

Daaaa Confused

# 354
Aз успях  newsm44

# 355
  • София

Daaaa Confused

мдааааа  Close

# 356
Във форума на бота се появи информация, че след снощният ъпдейт на играта вече е блокирана функцията "Visit Neighbor's Neighbors". Интересното е, че при мен посещението на съседските съседи си работи. Вероятно ъпдейта все още не е обходил всички ферми.

Ако информацията е вярна, това е много лоша новина за собствениците на нови ферми, понеже функцията посещения на съседските съседи даваше възможност за летящ старт /с бота/.

# 357

Daaaa Confused

мдааааа  Close

В три от фермите ми ме изхвърля.

# 358
  • София
Здравейте, значи повредата не е в моя комп.?!
Ура!
Вече заподозрявах саботаж от страна на домашните.

# 359
Уф ...аз също не успях да влезна през Мозила, но пробвах през експлорер и стана ..... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт