FarmVille - 34 тема

• 34 853
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
  • London

пфффф, пак съм изтървала  Crossing Arms

Не си , било е август края.

# 556
искам да ви попитам  нещо - защо като вляза от някоя от фалшивите ми ферми в моята, кошера ми, хелоуинската кошница и др. такива неща които се пълнят когато събираш дадено нещо, се виждат в началната им фаза все едно са празни

# 557
# 558

Хубаво е много, аз имам две, оставям го на другите Peace

# 559
  • София
Много благодаря, никога не съм виждала такова  Hug

# 560
  • Bapнa

Аз нямах и го взех, мерси Simple Smile  bouquet

# 561
Аз също го нямам, наистина е много хубаво.

# 562
# 563
# 564
Значи утре ще се появи  Mr. Green

# 565

може ли повече инфо, за какво става въпрос?

# 566
Да ви попитам нещо - Имам фурната и сега се замислям дали да си купя и спа-то и винарната та въпроса ми е понеже от съсед мога да купувам веднъж на ден дали ще важи за всичките или за всеки поотделно т.е. от един съсед да мога да си купя три продукта за фурната и да кажем три за винарната щото така само по веднъж на ден е малко трудно да заредя 18 продукта поне два пъти на ден. Другото което ме интересува е дали когато пусна бота да работи продуктите във фурната стават готови за по кратко време? Защото ми направи впечатление днес го пусках  за по час време и като вляза после те са готови.

# 567
От всеки съсед можеш да вземаш САМО 3 бушела
Да се похваля, че благодарение на линка за Unwither Ring успях да отключа гифтбокса   bouquet

# 568
може ли повече инфо, за какво става въпрос?
Както казват някои уважавани от мен сайтове-"Ние не знаем дали ще го пуснат, но помнете че сте го видели първо тук". Whistling А сега това което знам. Ще може да се купи хранилка, с която да се привличат скитащите покрай фермата животни. Тя ще се зарежда с храна и ще се привличат животни. Досега само се споделяше скитащото животно, но сега ще може да се хваща. И от тази хранилка ще може да го слагане във фермата. Ако не- то пак ще избяга. А кога ще го пускат- ето това вече не се знае. Утре най-вероятно ще пуснат другите неща от колекцията, стига да не се взимат с мистериозна игра с балоните. Няма информация още.

# 569
Както казват някои уважавани от мен сайтове-"Ние не знаем дали ще го пуснат, но помнете че сте го видели първо тук". Whistling

Въпросните сайтове това си го пишат на всяка публикация за неареализирани неща Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт