FarmVille - 34 тема

• 34 853
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
  • Бургас
като цъкна на фермата си, ми излиза всичко в много умален размер, с много малки букви и половината неща не се виждат! някой има ли подобен проблем?!

Пробвай с Ctrl +0. По принцип така се настройва страницата на нормален изглед - може случайно да си завъртяла колелцето на мишката при натиснат Ctrl. Peace

# 601
Ха ... е как така ги поправи ...? newsm78
Нещо са ми разместили фейса и едвам поканих , а дали въобще го направих съфорумка. Crossing Arms

Линковете ги взех от форума на бота от 19 и 20 страница.

Какво общо имат линковете със save-darina.org  Shocked
Влака ми се вижда хубав, ще го взема, ама очаквах и черната роза да пуснат  Mr. Green

# 602
Дали някой няма бик за осиновяване, че ми трябва ... 

# 603
Дали някой няма бик за осиновяване, че ми трябва ... 

Този дава ли ти го?

# 604
Даде ми го!!! Много ти благодаря!!!

# 605
моля за помощ! как да си оправя отрицателния баланс на коинс?

# 606
  • Bapнa
Пишеш на съпорта на Зинга

# 607
# 608
Може ли да питам как да разбера дали кутията ми с подаръци е заключена?

# 609
  • London
моля за помощ! как да си оправя отрицателния баланс на коинс?
Пишеш на съпорта на Зинга

hahaha hahaha hahaha

А бе нали и Биалк предупреди 100 пъти, а и Тедито го беше написала, а сега преди 3-4 страници
пише предупреждение не надвишавайте 2 милиарда иначе ще се окажете с отрицателен баланс.

Може ли да питам как да разбера дали кутията ми с подаръци е заключена?

Ами като я натиснеш и ти се отвори или не ще разбереш дали е заключена.

# 610
  • Bapнa
Опитвам се да съм учтива ... Whistling

# 611
  • Пловдив
Извинявам се, дано не е коментирано, но каква е идеята на новата сграда в която се събира храна?

# 612
  • Пловдив
Извинявам се, дано не е коментирано, но каква е идеята на новата сграда в която се събира храна?

Три поста над твоя е даден линк с разяснения за сградата.

# 613

ето:

http://www.telme-bg.com/wordpress/2010/10/27/%D0%A5%D1%80%D0%B0% … 0%B6%D0%B8%D0%B2/

# 614
  • Виена
Отрицателният баланс,може да се оправи и по друг начин...Аз писах и на съпорта на Зинга,но и във форума на бота.С пугинг fvManager
беше.Сега ще погледна,и ще напиша какво точно се правеше...
Отваряш си плугинг fvManager,Purchase,намираш фазана,който струва 2 млн. и пишеш 100 например...Buy Animals,To Do и на следващия цикъл би трябвало всичко да е наред.Поне на мен това ми помогна.
P.S.Преди да направиш всичко това,обаче трябва да си разчистиш долния ляв ъгъл във фермата.Направи си повече място,защото бота ще купи 100 фазана.

Последна редакция: ср, 27 окт 2010, 16:52 от Tedito_799

Общи условия

Активация на акаунт