След "1001 нощи" - Приказката прелива в една "Безкрайна песен" - 148 (7)

• 32 364
  • 749
  •   1
Отговори
# 540
Момичета, ако някой иска да изгледа серията с перфектно качество - http://www.filmdiziizletr.com/2010/10/bitmeyen-sark-8-bolum-hd-izle.html

# 541
  • Plovdiv
Planet, Mydream , много ми харесаха разсъжденията ви.

Ще трябва да гледам отново всички серии, че от липса на време малко ги "претупах". Heart Eyes
Наистина филма е много хубав и гЕджЕмАнките , които вече не влизат в темата ,
макар и да не пишат тук , поне да гледат филма ! Струва си!
Играта не само на Берг е разкошна, а сценария е изпипан в детайли!

Hug Hug Hug Hug Hug

# 542
Варна, много се радвам за рейтинга на филма, защото Берг/ и усилията на всички в екипа/ го заслужава. Мисля, че смяната на деня и часа е добре за сериала. Не са минали много епизоди, след страхотната серия снощи и тези, които не са го гледали могат да се включат. Като си помисля, че започнах нашата приказка от 82 епизод и после за една седмица изгледах всички предишни серии. Не ги сравнявам, казвам, че винаги можеш да се заразиш и когато сериалът е хубав да станеш негов фен. А идва и зима. Ще чакам съботите с нетърпение. Благодаря ти за текста на англ. език.
Planet, Mydream , много ми харесаха разсъжденията ви.

Ще трябва да гледам отново всички серии, че от липса на време малко ги "претупах". Heart Eyes
Наистина филма е много хубав и гЕджЕмАнките , които вече не влизат в темата ,
макар и да не пишат тук , поне да гледат филма ! Струва си!
Играта не само на Берг е разкошна, а сценария е изпипан в детайли!

Hug Hug Hug Hug Hug

bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug

# 543
  • В тъмната гора.
Момичета, сега Севи превежда 7 епизод и не искам да я безпокоя, понякога без да искам я прекъсвам и си отвлича вниманието. Утре сутрин или тази вечер ще я помоля да преведе изповедта и някои разговори. Аз поне мисля, че се справихме добре с Варна и Даная, не мисля, че сме сбъркали...поне аз така мисля...но нека се направи превод дума по дума.
Жалко, че вече от турския форум ги мързи да качват репликите...при тях важи максимата "всяко чудо за три дни".
А относно английския превод, малко бързичко е претупан, но е дадено основното.

# 544
Мишел, наистина нека не безпокоим Севи. Задачата й е много трудна. Ние сме големи хора и преценяме ситуацията, така че когато и да се появят преводите - ще се радваме и ще й благодарим. А и вие с Варна и Даная толкова ни помагате, за да сме наясно с основните неща и най-силните моменти! Благодаря ви на всички за усилията и труда! За това, че споделяте филма с нас, незнаещите езика. От английския текст стават ясни основните неща. Но наистина изповедта на Ферайе е доста по-дълга. Улавят се и други детайли. Ще разберем. Берг направи брилянтен монолог - повече от 9 минути. Това наистина е нейната серия. Варна е много права, а и в останалите сцени беше уникална - вечерта при Кара - разговорът й с Перихан. Имам чувството, че бях с нея и си говорихме приятелски, като жена с жена. Жестовете й в стаята, след вечерята, хващането на токата, премерената й свенливост, жадуващото й за сигурност и ласка сърце, цялото й поведение е чисто и непорочно. Сцената сутринта. Яман й говореше, а тя беше мълчалива, някак си отнесена и замечтана, сякаш имаше чувството, че ако стане от леглото - този прекрасен сън ще свърши, защото знае какво я очаква от новия ден. Срещата й с лудата, веселите погледи в магазина и режисьорските решения за поведението на тези две чисти души предизвикват толкова симпатия и умиление.

# 545
Janapld ,виждам те .Много се "оглеждах" за твоя анализ.
Моля те ,дай си оценката и предположенията.
Знам ,че е много трудно след Майдрийим,Планет И Врана ,но .....пък ще е още по - интересно .......

# 546
Покъртителна изповед на Фахрие беше снощи!Толкова бяхме загряли,че в продължение на половин час не можах един отговор да публикувам,постовете драпаха,драпаха и накрая се отказах.По едно време ми отказа и превключване на страниците,та дано днес ви изчета-горе долу 10-тина страници се събират.
Аз защо останах с впечатление,че Яман за първи път чуваше историята? newsm78
Да не се създаде конфликт от това между тях ooooh!
А Захидето ми идеше да я  #2gunfire Какво женище е тая дъртуля Mr. Green
За оная лигла и глезла Селма просто не ми се коментира...Питам се обаче дали Захиде знае,че Топрак е осиновен,може би Кевсер с нейна помощ е намерила дете за осиновяване.... newsm78
Изобщо много загадки и въпроси,които ще се разгадават и ще получават отговор тепърва
Важното е че сериала ни  ЗАКОВА  в събота пред мониторите.Евала на сценаристите,режисьора и актьорите Hug

# 547
Здравейте и хубава неделя!!
Варна,благодаря ти за английския текст и за превода на новината около филма на Халит.  bouquet

# 548
Мишел,наистина се справихте много добре с Варна и Даная!   bouquet  bouquet  bouquet
Благодаря ви за всичко-колко е различно,когато разбираш какво се говори! Hug
Така можем наистина да се докоснем до силните мигове във филма.

# 549
Аз защо останах с впечатление,че Яман за първи път чуваше историята? newsm78
Да не се създаде конфликт от това между тях ooooh!
А Захидето ми идеше да я  #2gunfire Какво женище е тая дъртуля Mr. Green
За оная лигла и глезла Селма просто не ми се коментира...Питам се обаче дали Захиде знае,че Топрак е осиновен,може би Кевсер с нейна помощ е намерила дете за осиновяване.... newsm78

di-ni, Яман наистина чува историята в този вид за първи път. Може Ферайе да му е споделяла някои неща, но всичко това - особено за детето го научи в тази серия. И мен ме озадачава израза"разместване на пластовете", който беше в резюмето за снощния епизод, но явно предстои да се случи след изповедта.  Дали това ще бъде промяна в отношението на Яман или на Захиде, а може би визират Дилара, като нов защитник на Ферайе - ще видим.
Захиде знае за Топрак, че е осиновен от Кевсер, нищо чудно няма в твоето предположение - може и тя да стои в дъното на историята за намирането на дете. Интерес предизвикват и думите й: "Ще те унищожа със собственото си оръжие. " Какво е то? Интрига, злоба, някаква информация, или ще използва нещо, което са й причинили на самата нея назад в младостта?  Така или иначе - Захиде крие нещо от миналото си.

# 550
  • В тъмната гора.
Ето 1 и 2 част от 7 епизод
Приятно гледане, частите са по 20 минути близо, така, че 40 минути не са малко.
http://www.vbox7.com/play:3cf12a93
http://www.vbox7.com/play:d6765fca

# 551
Планет,много са интересни мислите ти в пост 532.  bouquet
Като се замисля,всичко в нашия филм беше изпипано до съвършенство.
А Берг ..тя беше прекрасна и силна като Шехерезада,сега отново прави невероятна роля като Ферайе.

# 552
Ето 1 и 2 част от 7 епизод
Приятно гледане, частите са по 20 минути близо, така, че 40 минути не са малко.
http://www.vbox7.com/play:3cf12a93
http://www.vbox7.com/play:d6765fca

Благодаря !!!  bouquet
Севи   Hug Hug Hug

# 553
# 554
Благодаря, Мишел! Поздрави Севи!
Нека ви е цветен денят!

Общи условия

Активация на акаунт