След "1001 нощи" - Приказката прелива в една "Безкрайна песен" - 148 (7)

• 31 060
  • 749
  •   1
Отговори
# 630
Но като гледах изповедта на Фери ... в момента когато говореше за смъртта на собствения си баща ми се стори че игра себе си, Бергюзар.
Преди време видях една снимка на Берг с баща й невероятна обич имаше и при двамата........сетих се когато тя каза " Отиде си"[/size][/color][/b]

Не може да бъде! Абсолютно същите мисли ме завладяха. Берг е преживяла много трудно смъртта на баща си. Всъщност той си е отишъл за няколко месеца. Беше споделила, че и досега си мисли, че е с тях във всеки момент. Наистина във филма, чийто сценарист е той, е удоволствие да ги наблюдава човек, вижда се голямата им привързаност. Тя е била толкова млада, а и като се има предвид колко любов и топлина е имало в семейството им. Данайче, това на сто процента е разчувствало Берг. Ето и ти си убедена в това.

Неджиб знае за Сервет, но ако каже, той ще издаде сам себе си, че е ходил при тези жени, а и какво е търсел там женен мъж, още повече, че те не го приеха. Нещо от фрагмана ли ти подсказва, че става ясно за посещението на Сервет. Само да те попитам - Кадир бей не зададе ли въпрос на Сервет дали е имал нещо към Ферайе, или нещо подобно?

Последна редакция: пн, 25 окт 2010, 23:03 от Mydream

# 631
  • Варна
      БЛАГОДАРИМ ВИ МОМИЧЕТА!  Hug Hug Hug

Наистина е прекрасно, че можем да споделяме тук емоциите, които предизвиква в нас този хубав сериал.
     Адмирациите са за целия екип на сериала. smile3501 И за невероятната Берги, разбира се.   newsm51

Те ни  провокират да загубим съня си, тревожейки се за бъдещето на тази все още крехка
      и много трудна любов. Weary     
      Да преживяваме заедно с Фери и Яман  всеки злобен поглед на Захиде!    smile3512
      Да ни притеснява  това неразбиране, което проявяват всички - от семейството,
      до  последния жител на малкото градче!  newsm09
      Да се чудим защо всички си позволяват да се намесват в личните им отношения, и се опитват
      вместо тях да решават съдбата им?!  newsm12

Наскоро изразих мнение по въпроса - какво ще направи Фери, след сватбата с Яман - отивайки у тях.
     -  Казах, че сигурно ще им даде възможност да я опознаят и да я приемат.
     И тя наистина им даде тази възможност. И го направи по най-достойния начин.
     Всички видяхме колко трудно й беше. Но тя се изправи и им разказа истината за себе си.
     Много ми се иска на тази изповед да присъстваха и Неджиб, Месут и най-вече Кевсер.
     Защото за тях сигурно би било полезно да разберат, че съществува и друг живот.
     Че не всички хора се раждат със сребърна лъжичка в устата и всичко им се поднася наготово.
     Че има хора, за които животът е постоянна борба. Че животът не винаги е справелив
     и не всеки получава, според заслуженото. Че на света има различни хора и различни съдби,
     и преди да обвиниш някого е хубаво и да го изслушаш.
      Много ми се иска Ферайе да се пребори  за любовта си, за брака си.
      Защото тя е истински човек и заслужава и в нейния живот да се случи нещо хубаво.
      Защото е много страшно да си кажеш : "Аз си нямам никого" и "Мен никой не ме е обичал"!
      И щом е намерила този човек, щом е намерила любовта - вярвам, че ще направи всичко за да я запази!

Извинявайте за дългия и емоционален пост!    Embarassed Peace

Последна редакция: вт, 26 окт 2010, 10:41 от Planet

# 632
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
ПЛАНЕТ...Евала за поста... smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 newsm10 newsm10 newsm51 newsm51

# 633
Планет, от твоя пост ми става още по-мъчно за Ферайе! Но мисля, че я чака още много мъка. Много зло има край нея. Много задни мисли, злоба, неразбиране. Но Берг определено се справя с драматичните роли. Мисля, че те са нейната съдба и в тях ще бъде най-успешна. Казват, че добрият актьор може да играе всичко. Видяхме я и в по-жизнерадостна роля, но и там като плачеше - беше толкова красива и истинска. Наистина и идва отвътре. Много успех на филма! А ние ще плачем и ще се радваме с Ферайе!

# 634
Планет, от твоя пост ми става още по-мъчно за Ферайе! Но мисля, че я чака още много мъка. Много зло има край нея. Много задни мисли, злоба, неразбиране. Но Берг определено се справя с драматичните роли. Мисля, че те са нейната съдба и в тях ще бъде най-успешна. Казват, че добрият актьор може да играе всичко. Видяхме я и в по-жизнерадостна роля, но и там като плачеше - беше толкова красива и истинска. Наистина и идва отвътре. Много успех на филма! А ние ще плачем и ще се радваме с Ферайе!

Planet ,адмирации и за психилигичния анализ.Съответства на нивото на адаптацията на клипчето.  bouquet Peace Hug

Пп.Майдрийм ,Кадир бей каза на Сервет ,че вече е на възраст и да прекратява с нощния си живот.Намекна ,че се досеща за нощните му похождения ,но нищо конкретно...за Фери .
Мисля ,че може паралелно да разкриват истината за Топрак - през Гюлбин - Али и- Сервет- Кевсер и  от добрата страна-  Перихан - Кара - Яман...
Иначе не знам двете години както как ще ги запълнят на сничантата площадка.
Аз се изчерпих от към идеи.......... Laughing Laughing #CrazyА те?!?!А сценаристите като че ли сега подгряват.... Laughing

# 635

Много ми се иска на тази изповед да присъстваха и Неджиб, Месут и най-вече Кевсер. Защото за тях сигурно би било полезно да разберат, че съществува и друг живот. Че не всички хора се раждат със сребърна лъжичка в устата и всичко им се поднася наготово. Че има хора, за които животът е постоянна борба. Че животът не винаги е справелив и не всеки получава, според заслуженното. Че на света има различни хора и различни съдби, и преди да обвиниш някого е хубаво и да го изслушаш.

И на мен , и на мен Планет. Peace HugИскаше ми се да видя самодоволната визиономия на Неджиб как ще приеме всичко това .А и Месут в този епизод не ми хареса ,по точно неговото държание...как само се подхилваше подигравателно. ooooh! Мислех ,че е по различен ,мислех ,че е сериозен младеж ,като Яман ,но се разочаровах.Струва ми се ,че е малко и слабохарактерен,колко лесно само се отказа от Селма,от любовта.

# 636
Светле ,и двамата по -малки угаждат на Захидето...
виж ,че когато са насаме тази ехидност изчезва.
Месут даже е практичен - не иска да остави къщата на Яман и дори задържа Неджиб.
А дали се е отказал от Селма?? newsm78

# 637
.А и Месут в този епизод не ми хареса ,по точно неговото държание...как само се подхилваше подигравателно. ooooh! Мислех ,че е по различен ,мислех ,че е сериозен младеж ,като Яман ,но се разочаровах.Струва ми се ,че е малко и слабохарактерен,колко лесно само се отказа от Селма,от любовта.[/i][/b][/color]

Другото, което е - в момента всички упреци са насочени към Яман, а братята какви са. Единственият "грях"  на Яман е , че обича и иска да изгради сам живота си, но не е зарязал семейството си, дори при тези обстоятелства. А какви са братята му - Неджиб е по кръчмите всяка вечер, груб към Мелек, сигурна съм, че е готов да я зареже с лека ръка, ако се появи някоя фуста. Какво правеше той пред вратата на Ферайе и Перихан, като е толкова порядъчен. Нали си има жена, дете? Какви грозни думи използва за Яман и какви  навивки на Месут за Селма още в началото, вместо да говори открито с брат си, да му разкаже за Месут, той само подклажда омраза и завист към този, който върти цялата земеделска работа и се грижи за семейството като баща. Месут - не вижда по-далеч от носа си, той така затъна с този комар, че тепърва Захиде ще му сърба попарата. Но своите недостатъци не си ги виждат. Пък и като толкова обичаш едно момиче, да беше се престрашил и да разкриеш чувствата си, не да обвиняваш някого за причинено нещастие, който си няма и понятие за твоите чувства.

# 638
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Месут даже е практичен - не иска да остави къщата на Яман и дори задържа Неджиб.

Там със сигурност може да се завърти нещо. Като знаем селма колко е непредвидима. Може да реши да мъсти като покрай Месут се намърда под носа на Яман. Все си мисля, че това нейното е затишие пред буря...може да реши да трови живота и на Яман и на Ферайе.
Божееее, как ще оцелеят тези двамата в този змиярник? ooooh!
Не знам защо не я вземе подмишка и не я заведе чак в Истанбул? Но, като се замисля...няма да стане, все пак трябва да остави Топрак в тази ситуация.
Да обобщя...чакт ни много интересни епизоди. Много неща ще излезнат на яве. дано само драмата да е по-малко. ooooh! ooooh! Sick Sick

# 639
.А и Месут в този епизод не ми хареса ,по точно неговото държание...как само се подхилваше подигравателно. ooooh! Мислех ,че е по различен ,мислех ,че е сериозен младеж ,като Яман ,но се разочаровах.Струва ми се ,че е малко и слабохарактерен,колко лесно само се отказа от Селма,от любовта.[/i][/b][/color]

Другото, което е - в момента всички упреци са насочени към Яман, а братята какви са. Единственият "грях"  на Яман е , че обича и иска да изгради сам живота си, но не е зарязал семейството си, дори при тези обстоятелства. А какви са братята му - Неджиб е по кръчмите всяка вечер, груб към Мелек, сигурна съм, че е готов да я зареже с лека ръка, ако се появи някоя фуста. Какво правеше той пред вратата на Ферайе и Перихан, като е толкова порядъчен. Нали си има жена, дете? Какви грозни думи използва за Яман и какви  навивки на Месут за Селма още в началото, вместо да говори открито с брат си, да му разкаже за Месут, той само подклажда омраза и завист към този, който върти цялата земеделска работа и се грижи за семейството като баща. Месут - не вижда по-далеч от носа си, той така затъна с този комар, че тепърва Захиде ще му сърба попарата. Но своите недостатъци не си ги виждат. Пък и като толкова обичаш едно момиче, да беше се престрашил и да разкриеш чувствата си, не да обвиняваш някого за причинено нещастие, който си няма и понятие за твоите чувства.

newsm10 smile3525

Мисля си и нещо друго ,поне за в момента Селма и Месут са си лика прилика ,но аз не ги искам такива . Naughty
Искам и те малко да пострадат и ако е рекъл Господ да преоткрият любовта ,но май най вече ако СцЕНАРИСТИТЕ са решили да ги съберат. newsm78 newsm78

# 640

Там със сигурност може да се завърти нещо. Като знаем селма колко е непредвидима. Може да реши да мъсти като покрай Месут се намърда под носа на Яман. Все си мисля, че това нейното е затишие пред буря...може да реши да трови живота и на Яман и на Ферайе.
Божееее, как ще оцелеят тези двамата в този змиярник? ooooh!
Не знам защо не я вземе подмишка и не я заведе чак в Истанбул? Но, като се замисля...няма да стане, все пак трябва да остави Топрак в тази ситуация.
Да обобщя...чакт ни много интересни епизоди. Много неща ще излезнат на яве. дано само драмата да е по-малко. ooooh! ooooh! Sick Sick

Мисля  Thinking , че ни чака голяма драма и голям  newsm45

# 641

26.10.2010 Salı   

Atina’ya davet

Yunanistan’da reyting rekorları kıran “Binbir Gece” dizisinde başrol oynayan Bergüzar Korel-Halit Ergenç çifti, başkent Atina’da düzenlenecek Cumhuriyet Bayramı resepsiyonuna davet edildi.

Bergüzar Korel ile Halit Ergenç’in başrolünde oynadığı “Binbir Gece” dizisi, Yunanistan’da reyting rekorları kırıyor. Dizinin büyük ilgi görmesiyle ülkede geniş bir hayran kitlesi edinen çift, Yunanistan’daki Türkiye Büyükelçiliği’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Atina’da düzenleyeceği resepsiyona davet edildi. Bergüzar Korel ile Halit Ergenç, dün sabah da ülkenin en büyük televizyon kanallarından Antenna’nın canlı yayınına katılmak için Atina’ya uçtu. Bu sabah yayına çıkan çifte Yunan halkının ilgisi büyük oldu.

# 642

26.10.2010 Salı  

Atina’ya davet

Yunanistan’da reyting rekorları kıran “Binbir Gece” dizisinde başrol oynayan Bergüzar Korel-Halit Ergenç çifti, başkent Atina’da düzenlenecek Cumhuriyet Bayramı resepsiyonuna davet edildi.

Bergüzar Korel ile Halit Ergenç’in başrolünde oynadığı “Binbir Gece” dizisi, Yunanistan’da reyting rekorları kırıyor. Dizinin büyük ilgi görmesiyle ülkede geniş bir hayran kitlesi edinen çift, Yunanistan’daki Türkiye Büyükelçiliği’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Atina’da düzenleyeceği resepsiyona davet edildi. Bergüzar Korel ile Halit Ergenç, dün sabah da ülkenin en büyük televizyon kanallarından Antenna’nın canlı yayınına katılmak için Atina’ya uçtu. Bu sabah yayına çıkan çifte Yunan halkının ilgisi büyük oldu.

Берг и Халит са поканени на приема по случай празника на Републиката (националния празник на Турция) в Атина. Отбелязват, че сериалът "1001 нощ" е счупил всякакви рейтинг рекорди. Следи се  огромен интерес, а Берг и Халит имат огромен брой почитатели. По случай 29 октомври- националния празник на Турция,  турското посолство в Атина ще даде прием и на него са поканени Берг и Халит. Двамата са излетели вчера  за Гърция, за да участват в пряко предаване по един от най-големите гръцки канали Антена. Гръцките зрители очакват с огромен интерес появата им в ефир тази сутрин.

Всъщност аз знам, че Берг и Халит трябва да пристигнат днес, следобед имат пресконференция, а след това участие в телевизионно предаване. По-важното е, че наистина ще бъдат в Гърция и ще можем да ги видим заедно. Дано и интервютата са хубави.

ХУБАВ ДЕН НА ВСИЧКИ- С МНОГО НОВИНИ, СНИМКИ И ВИДЕО МАТЕРИАЛИ!

MIKI   bouquet

# 643
Varna,Miki...БЛАГОДАРЯ ЗА ИНФОРМАЦИЯТА! newsm51 newsm51 smile3525 smile3525
ОБИКОЛИХА ЦЕЛИЯ БАЛКАНСКИ ПОЛУОСТРОВ ,САМО В БЪЛГАРИЯ НЕ ГИ ПОКАНИХА!! Weary smile3518
ЛЕК И УСПЕШЕН ДЕН НА ВСИЧКИ!!

# 644
  • София
Д О Б Р О    У Т Р О !!!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

ДНЕС  Е  Д И М И Т Р О В Д Е Н !!!

ИМАМ СЕМЕЕН ПРАЗНИК И ЗА ТОВА  ВИ ЧЕРПЯ ОТ СЪРЦЕ Heart Eyes

ДА ВИ Е СЛАДКО И  ДЕНЯТ БЪДЕ ПРИКРАСЕН !!!

Общи условия

Активация на акаунт