След "1001 нощи" - Приказката прелива в една "Безкрайна песен" - 148 (7)

• 30 991
  • 749
  •   1
Отговори
# 675
  • БГ
                        Момичета благодаря за поздравленията!
                       Това,че съм с вас е едно от хубавите неща,които са ми се случили!
                       Вашите цветя са най-прекрасните,които получих в този ден!
                       БЛАГОДАРЯ ВИ!

# 676
di_ni -ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН !

Днес, на твоя имен ден,
те приветствам умилен,
и ти желая гръмогласно,
в живота всичко най-прекрасно.

Честит Имен Ден на всички носещи това страхотно име.Пежелавам ви много здраве,късмет и успехи !

# 677
Σήμερα ο Ονούρ και η Σεχραζάτ στην Αθήνα!
26.10.2010 | 09:33

http://www.tlife.gr/Article/FN/0-9-8154.html?iframe=true&wid … 00&height=700

Фрешче, с огромно нетърпение чаках да се прибера и виждам, че си сложила линк, който ни показва видео материал от пристигането. Разпитват ги каква е програмата им за съответната вечер,  какво ще посетят, нещо от рода. Халит каза, че не знае програмата. Поне така разбрах. Явно имат уговорка само за официално интервюта. набързичко отминаха. Фрешче, много  ти благодаря! Hug Дано имаме скоро нови и интересни неща свързани с посещението!
Много са сладки и двамата! Страхотна двойка са! Много им се радвам! И пак са за ръчичка! Heart Eyes

Последна редакция: вт, 26 окт 2010, 17:36 от Mydream

# 678
Целият седми епизод е преведен!

Севи, хиляди благодарности!

Поздравявам те с тази песен и ти пожелавам здраве и много щастливи мигове!
Не знам за какво се пее, но много ми хареса ритъма, дано и на теб да ти достави удоволствие!

http://www.youtube.com/watch?v=aE97IHnck4k&feature=related

# 679
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ИМЕНИЦИТЕ! ЗДРАВЕ,РАДОСТ И ЩАСТЛИВИ МИГОВЕ С ЛЮБИМИТЕ ХОРА!
На празник и празнични новини! Благодарение на Фреш видяхме Берг и Халит на гръцка територия и отново за ръка и като влюбени.Завиждам на гръцките фенове,че ще се радват на любимците ни.Дано се смилят на нас и ни осведомяват за програмата на Берг и Халит.

# 680
Mydream,много са сладки Халит и Берг наистина! Heart EyesИ пак за ръчичка! Heart Eyes
Доколкото можах да разбера нещо,то е ,че ще посетят Акропола..
Дано се появят още интересни материали,свързани с гостуването им в Гърция.

# 681
аз разбрах за статията от гугъл ей това
В гръцката столица са най-Chalit Ergkentz Bergkouzar и Корели, двойката от "Хиляда и една нощ", който е откраднал впечатления и аудиторията през последните месеци!

Телевизия Onour Sechrazat и дойде в Атина по покана на турското посолство и ANT1 и този път даде пресконференция в Zappeion.

Преди да влезе в стаята направи някои изявления, след като камери не могат да влезем вътре. Това, което ме прави много щастлив двойката е огромен успех на "Хиляда и една нощ", за да се направи в страната ни. Това показва, че гърците и турците са обичани, както се казва.

В Bergkouzar Корели или по друг начин Sechrazat заяви, че нейната голяма мечта е да стане балерина, но не съжалявам въобще това, което в крайна сметка стана актриса. Голямата любов, която се не на света променя нищо.

И двамата биха искали да се срещнат отново при първа възможност в нашата страна.

Двамата пристигнали в Атина с Турските авиолинии тази сутрин, за да намери прием, даден от турския посланик в следобедните часове за национален празник в страната на 29 октомври. Това е прием провежда всяка година, но тази година има специален блясък за случая, след като затвори Zappeion и гости на честта ще бъдат двете актриси.

Според докладите на двойката ще остане в централно разположен хотел в столицата и обяд обяд с турския посланик и сега дава пресконференция за журналисти. Следобедът ще намерите прием и трапезария вечер в известен ресторант.

Също така, утре се очаква да посетят забележителностите на Атина и минават през Музея на Акропола, за да видите експонати, а да се направи пътуване до центъра на града.

надявам се да е полезно

# 682
СЕВИ,и аз много ти благодаря за превода на серията!!! Hug Hug Hug
Чудесна си!  bouquet

# 683
# 684
# 685
СЕВИ,ФРЕШ,ДЕНИ  love001

# 686
# 687

Фрешче, хиляди благодарности!  Hug Hug Hug Берг е като картинка! Страхотни са!

# 688
# 689

Общи условия

Активация на акаунт